Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

Laba, lepuk, ko taip greitai i darba? Savo noru iseini?
Man uz pusantro men, bet nesinori juolab, kad greiciausiai nebus kur grsti, teks vel i pokalbius vaikscioti doh.gif

Mes snd zemes dienos proga sventem muzikiniam teatre, ziurejom voro vestuves, tai buvau suzaveta muzikinio pastatymu wub.gif

QUOTE(Levander @ 2013 03 19, 20:06)
ne ten pat  smile.gif iš buvusio darbo išėjau kai jorūnei buvo beveik 3 m.

niekas dar nesudygo  lotuliukas.gif nes nesenai tik pasėjau  blush2.gif
o į kokią žemę salotas sėjai? turiu sėjinukams skirtos, kažin netiktų?  blush2.gif

man kur davė tamiflu, tai sakė duoti vaikams po puse tabletės.

As irgi tik penktad pasodinau, sudygo tik geles, pomidorai ir darzoves nesirodo, sodinau. Sodinuku ir pomidoru zeme

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 19, 21:49)
Rani, o tai virtualaus šOmpano nebus?  g.gif  susimetėm visgi visos FB' ke ant gėlių  lotuliukas.gif  klausčiau ir torto, bet gi pavasaris, beveik visos čia mes po šešių nevalgom  biggrin.gif

Bus bus biggrin.gif
Prasom
user posted image

Mano Vytis susirgo, crb aukstas, o nei ausys, nei gerkle.... Taip ir neaisku ko jam cia tokia tempa kilo.
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 03 20, 18:37)

Mano Vytis susirgo, crb aukstas, o nei ausys, nei gerkle.... Taip ir neaisku ko jam cia tokia tempa kilo.

Pas mane jau abu su 40 verysad.gif
Atsakyti

aš naktį tūsinausi. einant gulti Viltenis pradėjo skųstis, kad ausis skauda. įdėjau paracetamolio žvakutę. pirmą nakties pabudo ir verkia, kad galvą skauda. jau norėjau vežti į priimamąjį, bet už penkiolikos minučių jau pilvą skaudėjo, o dar už penkiolikos vėl prie ausies apsistojo. taip iki trijų. atsikėlė sveikas, nieko neskauda doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2013 03 20, 18:37)
Laba, lepuk, ko taip greitai i darba? Savo noru iseini?
Man uz pusantro men, bet nesinori juolab, kad greiciausiai nebus kur grsti, teks vel i pokalbius vaikscioti  doh.gif

dabar turiu galimybę padirbti puse etato, įsivažiuoti. tada žiūrėsiu. tariantis kažkaip įsivaizdavau, kad ir liksiu ant to pusės etato. susitaikiau, susidėsčiau finansus. aišku, katino ašaros. nu bet taip norisi dar ir mamiška mama pabūti, bent kol vaikai į mokyklą išeis. be to, fazenda doh.gif nežinau kaip reiks viską suderinti pilnu etatu dirbant.
Atsakyti
Laba, na ka kepsim siais metais velykoms? lotuliukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif
įjungiau lieknėjimo programą user posted image
kadangi nevalgyt valios nėra, tai bent negaminu. va, MB virtuvėj plovą verdasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 03 27, 20:36)
schmoll.gif
kadangi nevalgyt valios nėra, tai bent negaminu. va, MB virtuvėj plovą verdasi  lotuliukas.gif

aš visą d šlerbiu biednus barščius. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 03 27, 21:36)
schmoll.gif
kadangi nevalgyt valios nėra, tai bent negaminu. va, MB virtuvėj plovą verdasi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai ka receptu nebus blink.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Tai nei viena kava nesusigundėt? biggrin.gif
Kaip Velykas atšventėt?
Kaip "daržininkėms-sodininkėms" reikalai su augalais? aš tai atšilimo laukiu kaip vaikai Kalėdų senelio biggrin.gif
Atsakyti
Kava nebepadės - vaikštau miegodama. ruošiausi į darbą vos ne metus, o pasirinkau laiką iš karto po laikrodžio pasukimo doh.gif pirmas rytas tragiškas - Vytį su Vilteniu vos išjudinau, o Augustinas iš vis rėkė į sijoną įsikabinęs.

ridikėlius jau mesiu. salotų Vyčio Keksui turėtų užtekti. ankstyvų pomidorų išdygo tik kokia septyni. bet gražūs, dideli. persodinti verkiant reikia. kaip ir paprikas. pomidorų dar reikia sėti, bet jau gal vėlu. pagal kalendorių. pagal vaizdą už lango, dar kaip ir per anksti doh.gif

bet aš optimistė. šiandien iš prieškambario jau iškrausčiau storas kepures ir kelnes. biggrin.gif
Atsakyti
Mažąjį leisim į darželį nuo rugsėjo, labai tikiuosi, kad liks be ašarų..
Mano "daržas" ant palangių bujoja.. Reiks tuoj pomidorus pikiuot.. bijau, kad vyras iš namų neišmestų, dar garsiai nepriekaištauja, bet jau matau, kad šiek tiek jį užkniso palangių apkrovimas biggrin.gif išpikiavau dar vienas gėles ir pailgą didelį vazoną pastačiau miegamajam ant palangės, nes daugiau nėr kur, tikiuosi mb nepastebės lotuliukas.gif
Aš optimistė irgi, bet dar guli spintoj visi šilti drabužiai ir manau dar kokią savaitę tai tikrai gulės . nors gismeteo neblogą atšilimą pranašauja smile.gif
Atsakyti