Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Lepukas @ 2013 03 18, 20:44)
tyluma čia  smile.gif
kažkaip šiandien nostalgija sukilo. balandžio 2 išeinu į darbą. po 5 metų pertraukos
swoon.gif

ohoho, nu sekmes 4u.gif o kaip Augustinas? i darzeli eis?
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ir man jau ne už kalnų kaip ir grįžt reiktų... po 5 metų pertraukos... Su Gabija 2 metus, o paskui su mažium 3 namie smile.gif bet jau taaaaaaaip nenoriu ax.gif žiemą tai dar gal kitaip būtų, o dabar, atšils oras, tai veiklos sočiai ir be oficialaus darbo smile.gif Beną į darželį užrašę tik nuo rugsėjo.

Papildyta:
QUOTE(Lepukas @ 2013 03 19, 10:56)
kaip sodininkių\daržininkių augaliukai laikosi? aš pirmą kartą susigundžiau ridikėlių ir salotų į vazoną pasėti. mano šiltnamis ilgai neišdžiūsta, tai mes vėlai šitų daržovių turim. sudygo viskas gražiai, bet ar bus naudos neaišku. vakar jau Augustinas salotas apskabė  doh.gif gerai, kad ne paprikas, kur MB brolis iš Ispanijos parsivežė ir man pavedė sudaiginti  smile.gif

pas mane jau palangių trūkumas, planuoju savaitgalį pas močiutę išvežt dalį daigų, nes dar gi pomidorams vietos turiu pasilikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 03 18, 19:44)
tyluma čia  smile.gif
kažkaip šiandien nostalgija sukilo. balandžio 2 išeinu į darbą. po 5 metų pertraukos
swoon.gif

Sveikinu 4u.gif O aš kovo 25 mirksiukas.gif , bet džiaugsmo didelio nėra, nes Viliui vėl gripas verysad.gif Išrašė Tamiflu, nerandu pirkti, sako nėra Kaune vaikiškos dozės
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 03 19, 14:50)
Sveikinu  4u.gif  O aš kovo 25  mirksiukas.gif , bet džiaugsmo didelio nėra, nes Viliui vėl gripas  verysad.gif  Išrašė Tamiflu, nerandu pirkti, sako nėra Kaune vaikiškos dozės

Kapsulėm tai čia (bent jau rašo), kad turi, tai gal ir geriamosios suspensijos turėtų? g.gif gal pasiskambink į kelias vaistines?
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 19, 14:50)
Kapsulėm tai čia (bent jau rašo), kad turi, tai gal ir geriamosios suspensijos turėtų?  g.gif  gal pasiskambink į kelias vaistines?

Rašo daug kur, 75mg tai visi turi, o mums reikia45mg,bet perskambinau visas vaistines, Eurovaistinė ir Camelia pasakė kad jų tinkle Kaune visai nėra, vienoje Ramunėlės vaistinėj žadėjo vakare atvežti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiukass: 19 kovo 2013 - 15:09

Sėkmės visoms, besiruošiančioms į darbą po ilgų atostogų smile.gif Mano 3,5 m trukmės atostogos atrodo visiška smulkmė prieš jūsiškes smile.gif
Ale ot jūs šaunuolės 4u.gif daiginat, auginat smile.gif aš dar neužaugau iki to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2008 @ 2013 03 19, 15:59)
Sėkmės visoms, besiruošiančioms į darbą po ilgų atostogų smile.gif Mano 3,5 m trukmės atostogos atrodo visiška smulkmė prieš jūsiškes smile.gif
Ale ot jūs šaunuolės 4u.gif daiginat, auginat smile.gif aš dar neužaugau iki to  biggrin.gif

aš tai pradėjau dėl vaikų, savos daržovės be jokių E lotuliukas.gif nors ir pačiai patinka visi šitie daiginimo/sodinimo/auginimo reikalai ax.gif
turiu aš kelias drauges, kurios gyvenime ir "neužaugs" iki to, nes joms paprasčiausiai nepatinka smile.gif o be to, reik dar turėt kur realizuot tuos savo daigelius. aš dabar kol kas tai tik pas senelius galiu pasireikšti smile.gif iš sėklų pasiauginu namie, o paskui persodinu jau pas juos darže smile.gif
o dėl gėlių, tai su vaikais ar be vaikų, vistiek auginčiau smile.gif šiais metais (matant kiek daigelių sudygo) panašu, kad vėl skęs senelių kiemas gėlėse, balkonas mano irgi biggrin.gif
kai pradėsiu dirbt, greičiausiai tokiais kiekiais nebeauginsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 19 kovo 2013 - 16:02
QUOTE(Lepukas @ 2013 03 19, 10:56)
o tu prieš tai ten pat dirbai?

kaip sodininkių\daržininkių augaliukai laikosi?

ne ten pat smile.gif iš buvusio darbo išėjau kai jorūnei buvo beveik 3 m.

niekas dar nesudygo lotuliukas.gif nes nesenai tik pasėjau blush2.gif
o į kokią žemę salotas sėjai? turiu sėjinukams skirtos, kažin netiktų? blush2.gif
QUOTE(rasiukass @ 2013 03 19, 14:50)
Sveikinu  4u.gif  O aš kovo 25  mirksiukas.gif , bet džiaugsmo didelio nėra, nes Viliui vėl gripas  verysad.gif  Išrašė Tamiflu, nerandu pirkti, sako nėra Kaune vaikiškos dozės

man kur davė tamiflu, tai sakė duoti vaikams po puse tabletės.

Atsakyti
Rani, o tai virtualaus šOmpano nebus? g.gif susimetėm visgi visos FB' ke ant gėlių lotuliukas.gif klausčiau ir torto, bet gi pavasaris, beveik visos čia mes po šešių nevalgom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 03 19, 10:12)
ohoho, nu sekmes  4u.gif o kaip Augustinas? i darzeli eis?

pas močiutę. tris mėnesius dirbsiu puse etato,o paskui spręsiu. darželis geriausiu atveju tik po naujų metų jei vieta atsilaisvins, o jei ne, tai tik nuo kitų metų rugsėjo doh.gif

QUOTE(rasiukass @ 2013 03 19, 13:50)

mano sesuo vaikui ardė tą 75ml kapsulę ir davė pusę dozės. Viltenis 30ml geria, tai gavau Veiveruose.
vis tiek smagu dėl darbo ax.gif Linkėjimai Viliui 4u.gif

QUOTE(Levander @ 2013 03 19, 19:06)
ne ten pat  smile.gif iš buvusio darbo išėjau kai jorūnei buvo beveik 3 m.

niekas dar nesudygo  lotuliukas.gif nes nesenai tik pasėjau  blush2.gif
o į kokią žemę salotas sėjai? turiu sėjinukams skirtos, kažin netiktų?  blush2.gif

aš sėjau į sodinukų. dabar palaistau vis kokiom "trąšom" - tai spanguolių arbata, tai skysčiu nuo mėsos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2013 03 19, 19:06)

Aš kur pirkau Tamiflu, tai kapsulės, skirtos 15-23kg vaikams, tai naudoju kaip liepė gydytoją, po vieną du kartus per dieną
Tik ką sukarščiavo ir Ignas, kieno sekančio eilė doh.gif
Atsakyti
sveikos

QUOTE(Lepukas @ 2013 03 19, 22:39)
mano sesuo vaikui ardė tą 75ml kapsulę ir davė pusę dozės.

aš sėjau į sodinukų.

kapsulę? pas mus tai tabletės didelės g.gif

varau pirkt biggrin.gif
QUOTE(rasiukass @ 2013 03 20, 15:02)
Tik ką sukarščiavo ir Ignas, kieno sekančio eilė  doh.gif

sveikatos 4u.gif
Atsakyti