o aš sveikinu su keturiasdešimties paukščių diena
lai parneša jie ant sparnų tikrą pavasarį.
ar buvot Kaziuke? ką pirkot?
mes supasavom. tik Lukas eilinį kartą mus atstovauja. užtat vakar smagiai Birštone pasivaikščiojom.
QUOTE(Lepukas @ 2013 03 10, 11:30)
ar buvot Kaziuke? ką pirkot?
mes supasavom. tik Lukas eilinį kartą mus atstovauja. užtat vakar smagiai Birštone pasivaikščiojom.
mes vakar buvom su Gabija dviese, vyrai namie ,liko bent jau mano akim žiūrint, tai ko gero pats prasčiausias Kauno Kaziukas šiais metais.... kitais metais važiuosim į Vilnių pernai valandėlę ir jame teko pasivaikščiot ir apsiprekint o Kaune šįmet toks vaizdas, kad pagrinde vien tik maistas ...
Laba, mes vakar irgi buvom, baisiai susalom ir kazko stebuklingo nematem, zmoniu daug, kainos uzkeltos.
Pirkau medines raides ir skaicius dezuteje luknei ir viskas, na neskaitant grybuku, ciulpiamu gaideliu, riesutu ir mesytes vyrui
Pirkau medines raides ir skaicius dezuteje luknei ir viskas, na neskaitant grybuku, ciulpiamu gaideliu, riesutu ir mesytes vyrui
na ir dar kartą su švente
panašu, kad pavasaris niekaip neišsipagirioja per švenčių gausumą
mano Lukas po vakarykščio Kaziuko guli su tempa taip džiaugiausi, kad visas epidemijas atlaikėm, tai dabar kad tik neišguldytų. priviriau puodą aviečių arbatos, gydomės.
mano Lukas po vakarykščio Kaziuko guli su tempa taip džiaugiausi, kad visas epidemijas atlaikėm, tai dabar kad tik neišguldytų. priviriau puodą aviečių arbatos, gydomės.
QUOTE(Lepukas @ 2013 03 11, 12:02)
Panasu i tai
Va tau is kaziuko dovanos, man isgi sloga kimba, lukne lyg ir nieko
Laikykites
Visada galvojau, kad metų laikai išsidėstę taip: ruduo... žiema... pavasaris... vasara, o pas mus kažkaip įdomiai: ruduo... žiema... pavasaris... žiema
vakar einu į parduotuvę, diena graži, sniegas po kojomis girgžda - nu viduržiemis, ne kitaip.
tiesa į parduotuvę taip ir nenuėjau, paskambino, kad Augustinas ausį prasikirto
paskui dar sudaužiau dvilitrį stiklainį su raugintais kopūstais, nupildama vandenį išverčiau pusę virtų bulvių, sudaužiau puodo dangtį. žodžiu, paminėjome tryliktą dieną kaip priklauso
Lukui gripas. antradienį penktoje vaistinėje tik vaistus gavau, ir tai skolinosi iš gydytojos. sako, jau buvom atsipalaidavę, turėjom po kelias pakuotes, tai per savaitgalį viską iššlavė - nesuprantam kas darosi.
Vytį su Vilteniu močiutė pasiliko, kad izoliuoti, tai šiandien jau skambino, kad pasiimčiau vakare iš darželio, nes pati močiutė serga ir sesers vaikas. tam vakar paėmė pažymą, kad sveikas, gali į darželį eiti, o šiandien jau vėl poliklinikoje
tiesa į parduotuvę taip ir nenuėjau, paskambino, kad Augustinas ausį prasikirto
paskui dar sudaužiau dvilitrį stiklainį su raugintais kopūstais, nupildama vandenį išverčiau pusę virtų bulvių, sudaužiau puodo dangtį. žodžiu, paminėjome tryliktą dieną kaip priklauso
Lukui gripas. antradienį penktoje vaistinėje tik vaistus gavau, ir tai skolinosi iš gydytojos. sako, jau buvom atsipalaidavę, turėjom po kelias pakuotes, tai per savaitgalį viską iššlavė - nesuprantam kas darosi.
Vytį su Vilteniu močiutė pasiliko, kad izoliuoti, tai šiandien jau skambino, kad pasiimčiau vakare iš darželio, nes pati močiutė serga ir sesers vaikas. tam vakar paėmė pažymą, kad sveikas, gali į darželį eiti, o šiandien jau vėl poliklinikoje
Vajei lepuk laikykites, o kokius vaistus geriat?
QUOTE(Rani @ 2013 03 14, 10:32)
Vajei lepuk laikykites, o kokius vaistus geriat?
Ralenza
bijau džiaugtis, bet taip netipiškai prasirgo - temperatūra vien kartą tik iki 38,9 buvo dakilusi, jau antra para visai neturi. dabar tik bijau, kad neatkristų ir mažiukai nesusirgtų. šiandien Augustinui kraują dėl ausies darė, tai kol kas nėra nei gripo, nei uždegimo.
tyluma čia
kažkaip šiandien nostalgija sukilo. balandžio 2 išeinu į darbą. po 5 metų pertraukos
kažkaip šiandien nostalgija sukilo. balandžio 2 išeinu į darbą. po 5 metų pertraukos
labas rytas
aš po 7 metų pertraukos išėjau
QUOTE(Lepukas @ 2013 03 18, 20:44)
aš po 7 metų pertraukos išėjau
QUOTE(Levander @ 2013 03 19, 06:01)
o tu prieš tai ten pat dirbai?
kaip sodininkių\daržininkių augaliukai laikosi? aš pirmą kartą susigundžiau ridikėlių ir salotų į vazoną pasėti. mano šiltnamis ilgai neišdžiūsta, tai mes vėlai šitų daržovių turim. sudygo viskas gražiai, bet ar bus naudos neaišku. vakar jau Augustinas salotas apskabė gerai, kad ne paprikas, kur MB brolis iš Ispanijos parsivežė ir man pavedė sudaiginti