Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Rani @ 2013 02 28, 19:23)
O as nemegstu tu visu petuniju, surfiniju  biggrin.gif

jei tiesiog žemėj kur nors prie namo, tai ir man be ryšio, bet vazonuose (pakabinamuose ar pastatomuose) tai superinės gėlės smile.gif
pernai visam name mano balkonas pats gražiausias buvo biggrin.gif
Atsakyti
Su pirma pavasario diena biggrin.gif

user posted image

Lepuk, Rani ir kitos , langus jau išsivalėt? biggrin.gif aš jau pioneer.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 01, 10:00)
Lepuk, Rani ir kitos , langus jau išsivalėt?  biggrin.gif  aš jau  pioneer.gif  biggrin.gif

eik sau, uzsidirbsi baudu bebe.gif
man langus isvalyt ne tik visa diena nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro truktu, bet dar ir pastoliu prireiktu....
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 01, 09:00)
Su pirma pavasario diena  biggrin.gif

Lepuk, Rani ir kitos , langus jau išsivalėt?  biggrin.gif  aš jau  pioneer.gif  biggrin.gif

vajeeeeezau, pirma tokios gražios gėlės, o paskui smūgis tiesiai į paširdžius swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 01, 10:00)
Su pirma pavasario diena  biggrin.gif

user posted image

aggressive.gif :labai_piktas dar ne

QUOTE(jugaga @ 2013 03 01, 10:40)
eik sau, uzsidirbsi baudu  bebe.gif
man langus isvalyt ne tik visa diena nuo ankstyvo ryto iki velyvo vakaro truktu, bet dar ir pastoliu prireiktu....

Ir man reikes, ir kogero visos dienos neuzteks cool.gif
Atsakyti
užsiroviau lotuliukas.gif

pasitaisau - išsivaliau tik trijų kambarių ir virtuvės , balkono langus palikau rimtesniam pavasariui biggrin.gif
ai dar, išsiblizginau visus veidrodžius, veidrodines duris, stiklus duryse ir pan, žodžiu liko tik balkonas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 01 kovo 2013 - 10:05
Elizabeth, su gimtadieniu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie sveikinimų - su gimtadieniu, Elizabeth. galvojau ko palinkėti ir užmačiau tavo avatarą. būk tokia - pašėlusi, linksma, laisva 4u.gif

šiandien pas mus stebuklingas rytas - Augustinas prikėlė pusę šešių, tai ir multikai buvo, ir tikri pusryčiai, ir jokio skubėjimo. ir nuveikiau tiek, kiek kitą kartą per savaitę nepadarau. dar ir Kaziuko mugėj mokykloje su Augustinu apsilankėm.
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 03 04, 11:31)
Elizabeth, su gimtadieniu tave  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū labai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lepukas @ 2013 03 04, 20:13)
Jungiuosi prie sveikinimų - su gimtadieniu, Elizabeth. galvojau ko palinkėti ir užmačiau tavo avatarą. būk tokia - pašėlusi, linksma, laisva  4u.gif

Ačiū ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, ir as sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 03 04, 23:00)
aha, ir as sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Su mūsų diena !

user posted image
Atsakyti