QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 28, 11:17)
o jei sudrėkint jas ir palikt šiek tiek, kad atmirktų?
kito būdo nelabai įsivaizduoju.. bandysi gramdyt, tai subraižysi..
piliarožes tai kaip suprantu jau tiesiai lauke sėt reiks- birželį, liepą.. ant pakelio turėtų būt parašyta.
prieskoniai vazone tikrai išaugs, pati auginu
išaugtų, manau, (nors nebandžiau pati) vazone ir ridikėliai, salotos, tik žemės atitinkamai reiktų jog ne keli cm būtų
ir laistyt dažniau turėsi. man asmeniškai mažiau vargo lauke būtų
ir apskritai, kai prisisėsi visokių prieskoninių, o dar ir ridikus su salotom vazonuose, tai vyras tave iš namų išvarys
Papildyta:
aš iš gėlių tai pagrinde petunijas pasisėjus, sudygę jau
ir dar serenčių, bet tų mandresnių
O as nemegstu tu visu petuniju, surfiniju
Reikes studijuoti tuos pakelius. Snd dar maxej nusipirkau kvapniuju zirneliu (prisiminiau kaip skaniai jie kvepedavo pas mociute sode) ir rugiageliu - tiks prie namo sienuspalvos
Pas mane tai sunku su gelem, nes namie palanges nera lasves, mama su tais savo sukulentas ir visokiom kitokiom gelem man jau cia
tai man atmetimo reakcija, bet kadangi savas namas tai reikia nors ka nors pasisodinti
QUOTE(jugaga @ 2013 02 28, 13:16)
kai rasi kaip jas nuvalyt nuo lakuotu pavirsiu, duok zinot, as iki siol kitur tik nuplaunu, kad nesimatytu, bet apsinesa ir vel matos ..
man statybininkai minejo etikeciu nuemeja, parduotuvese sake naudoja, bet neradau as jo, gal turi kokiu pazistamu kas dirba kur parduotuvej ir ji naudoja...
Ok jei rasiu pasakysiu
QUOTE(rasiukass @ 2013 02 28, 15:08)
Didžiosiose PC yra etikečių ir lipdukų valiklis - manau su juo turėtų lengvai nusiimti, nes jis būtent klijų likučiams skirtas
Dekui
o kuriam skyriuinjo ieskoti?