Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Levander @ 2013 02 26, 21:58)
aš irgi prisivežiau sėklų. tik nežinau kaip laiko atrast visom susodint  lotuliukas.gif
giminaitė dirba sėklų pardėj, tai sakė galiu drąsiai jau pomidorus ir paprikas sodint  mirksiukas.gif

aš kovo 20 sėsiu pomidorus smile.gif
gėlės jau sudygo iš sėklų smile.gif bet saulės kaip reikia .... šiandien diena superinė buvo thumbup.gif toks vaizdas, kad daigeliai "akyse" paaugo smile.gif

o tu ką planuoji sėt? smile.gif
Atsakyti
Aš dar nepersijungiau į pavasario režimą - skaitau, mezgu. bet Levander teisi - saulė jau akis bado. tai šiandien į dienotvarkę įtraukta ir šveitimas.
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 26, 21:20)
name čia taip darbuojies?
Papildyta:
aš tai užsimaniau į šitus kursus    biggrin.gif

Aga name wub.gif tai tas sveitimas, nors ir atrodo begalinis, bet labai mielas (kol kas lotuliukas.gif )

As makiazo kursus jau esu lankius tai dabar noreciau tik apie plaukus
Sesei sakau as ismokau dazyti tu ismok sukuoti ir nereikes mums jokiu grozio salonu biggrin.gif

QUOTE(Levander @ 2013 02 26, 21:58)
sveikos

aš irgi prisivežiau sėklų. tik nežinau kaip laiko atrast visom susodint  lotuliukas.gif
giminaitė dirba sėklų pardėj, tai sakė galiu drąsiai jau pomidorus ir paprikas sodint  mirksiukas.gif

saulė pašvietė ir dulkės matosi, ane?  lotuliukas.gif

Oi dulkiu ten tieeeeeek daug, kad net baisu pirstelt - tuoj debeselis pakyla lotuliukas.gif

As cia jusu pasiskaicius vakar prisipirkau seklu ir nezinau ka su jom dabar daryti lotuliukas.gif
Nei vazonu turiu, nei zemiu, nei supracio kaip tai daroma lotuliukas.gif

Bet zinot kaip pas liepinukus, kur pirkai gal ir man reikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rani: 27 vasario 2013 - 09:56
QUOTE(Rani @ 2013 02 27, 10:54)
Aga name  wub.gif  tai tas sveitimas, nors ir atrodo begalinis, bet labai mielas (kol kas  lotuliukas.gif )

As cia jusu pasiskaicius vakar prisipirkau  seklu ir nezinau ka su jom dabar daryti  lotuliukas.gif 
Nei vazonu turiu, nei zemiu, nei supracio kaip tai daroma  lotuliukas.gif

tai tik pirma ar pirmos dienos šveitimo turbūt, kad dar su ugnele tvarkaisi lotuliukas.gif aš tai jau dabar sakau, kad tikrai pati netvarkysiu, užteko man po buto remonto šveitimo doh.gif o name gi gabaritai visai kiti...

net garsiai juokiuos lotuliukas.gif rašyk kokias sėklas pirkai, bendrom jėgom užauginsim lotuliukas.gif bet žemių ir į ką sėsi vistiek reiktų g.gif biggrin.gif nebent prisipirkai sėklų kur tiesiai į dirvą lauke sėt galima smile.gif
Atsakyti
labas vakaras.
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 26, 22:16)
o tu ką planuoji sėt? smile.gif

viską viską biggrin.gif pirmi metai, kai žemę turiu. dar ir Jomantei lopinėlį duosiu, gėles sodins biggrin.gif
QUOTE(Rani @ 2013 02 27, 10:54)
As cia jusu pasiskaicius vakar prisipirkau  seklu ir nezinau ka su jom dabar daryti  lotuliukas.gif 
Nei vazonu turiu, nei zemiu, nei supracio kaip tai daroma  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2013 02 27, 23:05)
viską viską  biggrin.gif pirmi metai, kai žemę turiu. dar ir Jomantei lopinėlį duosiu, gėles sodins  biggrin.gif

super thumbup.gif wub.gif

ir aš padėjėjų turiu smile.gif
Atsakyti
Mano vyras pedantas statybose, tai to sveitimo neperdaugiausia, viskas uzklijuota apdangstyta, uztiesta (todel ir statom ketvirti metai : doh.gif oh )

Tik va problema, kap atsveisti tas popierines juosteles kur apklijuoja pries dazyma, nes luknes kambario palanges visos apklijuotos, o nuvalyti be sansu, tas popierius taip prikepes prie palanges doh.gif

Pirkau piliaroziu ir dar kazkokiu geliu ( paziuresiu kai atsikelsiu)
Dar ridikeliu ir salotu.
Ir visa kalna prieskoniu - krapu, petrusku, ciobreliu, kalendra, dar kazka...

Prieskonius tai noriu i vazona, kas butu netoli virtuves o salotos ir ridikeliai isaugtu vazone? Nes lysviu tai neturiu
O geles i koka zeme sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 02 28, 10:01)
Tik va problema, kap atsveisti tas popierines juosteles kur apklijuoja pries dazyma, nes luknes kambario palanges visos apklijuotos, o nuvalyti be sansu, tas popierius taip prikepes prie palanges  doh.gif

Pirkau piliaroziu ir dar kazkokiu geliu ( paziuresiu kai atsikelsiu)
Dar ridikeliu ir salotu.
Ir visa kalna prieskoniu - krapu, petrusku, ciobreliu, kalendra, dar kazka...

Prieskonius tai noriu i vazona, kas butu netoli virtuves o salotos ir ridikeliai isaugtu vazone? Nes lysviu tai neturiu
O geles i koka zeme sodinti?

o jei sudrėkint jas ir palikt šiek tiek, kad atmirktų? g.gif kito būdo nelabai įsivaizduoju.. bandysi gramdyt, tai subraižysi..

piliarožes tai kaip suprantu jau tiesiai lauke sėt reiks- birželį, liepą.. ant pakelio turėtų būt parašyta.
prieskoniai vazone tikrai išaugs, pati auginu smile.gif
išaugtų, manau, (nors nebandžiau pati) vazone ir ridikėliai, salotos, tik žemės atitinkamai reiktų jog ne keli cm būtų smile.gif ir laistyt dažniau turėsi. man asmeniškai mažiau vargo lauke būtų biggrin.gif ir apskritai, kai prisisėsi visokių prieskoninių, o dar ir ridikus su salotom vazonuose, tai vyras tave iš namų išvarys biggrin.gif
Papildyta:
aš iš gėlių tai pagrinde petunijas pasisėjus, sudygę jau smile.gif ir dar serenčių, bet tų mandresnių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 28 vasario 2013 - 10:22
QUOTE(Rani @ 2013 02 28, 10:01)
Mano vyras pedantas statybose, tai to sveitimo neperdaugiausia, viskas uzklijuota apdangstyta, uztiesta (todel ir statom ketvirti metai  : doh.gif oh )

Tik va problema, kap atsveisti tas popierines juosteles kur apklijuoja pries dazyma, nes luknes kambario palanges visos apklijuotos, o nuvalyti be sansu, tas popierius taip prikepes prie palanges  doh.gif

kai rasi kaip jas nuvalyt nuo lakuotu pavirsiu, duok zinot, as iki siol kitur tik nuplaunu, kad nesimatytu, bet apsinesa ir vel matos ..
man statybininkai minejo etikeciu nuemeja, parduotuvese sake naudoja, bet neradau as jo, gal turi kokiu pazistamu kas dirba kur parduotuvej ir ji naudoja... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 02 28, 09:01)

Didžiosiose PC yra etikečių ir lipdukų valiklis - manau su juo turėtų lengvai nusiimti, nes jis būtent klijų likučiams skirtas
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 02 28, 15:08)
Didžiosiose PC yra etikečių ir lipdukų valiklis - manau su juo turėtų lengvai nusiimti, nes jis būtent klijų likučiams skirtas

o aš jo neradau unsure.gif jei kas rasit, šaukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 28, 11:17)
o jei sudrėkint jas ir palikt šiek tiek, kad atmirktų?  g.gif  kito būdo nelabai įsivaizduoju.. bandysi gramdyt, tai subraižysi..

piliarožes tai kaip suprantu jau tiesiai lauke sėt reiks- birželį, liepą.. ant pakelio turėtų būt parašyta.
prieskoniai vazone tikrai išaugs, pati auginu smile.gif
išaugtų, manau, (nors nebandžiau pati) vazone ir ridikėliai, salotos, tik žemės atitinkamai reiktų jog ne keli cm būtų smile.gif ir laistyt dažniau turėsi. man asmeniškai mažiau vargo lauke būtų  biggrin.gif  ir apskritai, kai prisisėsi visokių prieskoninių, o dar ir ridikus su salotom vazonuose, tai vyras tave iš namų išvarys  biggrin.gif
Papildyta:
aš iš gėlių tai pagrinde petunijas pasisėjus, sudygę jau smile.gif ir dar serenčių, bet tų mandresnių  biggrin.gif

O as nemegstu tu visu petuniju, surfiniju biggrin.gif

Reikes studijuoti tuos pakelius. Snd dar maxej nusipirkau kvapniuju zirneliu (prisiminiau kaip skaniai jie kvepedavo pas mociute sode) ir rugiageliu - tiks prie namo sienuspalvos lotuliukas.gif

Pas mane tai sunku su gelem, nes namie palanges nera lasves, mama su tais savo sukulentas ir visokiom kitokiom gelem man jau cia doh.gif doh.gif doh.gif tai man atmetimo reakcija, bet kadangi savas namas tai reikia nors ka nors pasisodinti lotuliukas.gif

QUOTE(jugaga @ 2013 02 28, 13:16)
kai rasi kaip jas nuvalyt nuo lakuotu pavirsiu, duok zinot, as iki siol kitur tik nuplaunu, kad nesimatytu, bet apsinesa ir vel matos ..
man statybininkai minejo etikeciu nuemeja, parduotuvese sake naudoja, bet neradau as jo, gal turi kokiu pazistamu kas dirba kur parduotuvej ir ji naudoja... mirksiukas.gif

Ok jei rasiu pasakysiu

QUOTE(rasiukass @ 2013 02 28, 15:08)

Dekui 4u.gif o kuriam skyriuinjo ieskoti?
Atsakyti