Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Lepukas @ 2013 02 15, 10:41)
Vytis perima ir siunčia kitiems dviems lithuania.gif  smile.gif

Prisidedam ir mes prie sveikinimų visiems Vyčiams 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 19, 10:40)
Labas rytas  smile.gif

jamu 4u.gif
norisi tik susirangyti fotelyje, gerti kavą ir stebėti pūgą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 19, 12:11)
jamu  4u.gif
norisi tik susirangyti fotelyje, gerti kavą ir stebėti pūgą  ax.gif

ir man norisi, bet jaučiu, kad greitai atsibostų, kai pripratus prie kitokio rėžimo biggrin.gif

pirkai kokių nors sėklų? gal ką nors jau pasisėjai?
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 19, 11:38)
ir man norisi, bet jaučiu, kad greitai atsibostų,  kai pripratus prie kitokio rėžimo  biggrin.gif

pirkai kokių nors sėklų? gal ką nors jau pasisėjai?

nesugalvoju ką sėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 19, 14:50)
nesugalvoju ką sėti  lotuliukas.gif

gėlių , daržovių biggrin.gif
Atsakyti
šiaip sėju tik pomidorus. tai bijau, kad jiems dar anksti - jei pavasaris vėlyvas, išstyps. pas mane tik vienas langas tinkamas tokiems reikalams ir tas pats iki žemės. tai Augustinas jau pernai su vaikštyne įsisukdavo. bijau, kad šiemet jo sodininko-daržininko instinktas dar padidėjęs smile.gif vis planuoju pas vyrą prašyti, kad padarytų kelių aukštų stalažą. galėčiau dar kokių gėlių pasisėti. nors gyvenu šalia didelės gėlininkės, tai tų daigelių nusiperku irnesakyk.gif

kažkaip neišmokstu planuoti - sėti tiek, kiek realiai reikia. suberiu visą pakelį, paskui jau išmest gaila, galiausiai kokybė nukenčia ir dėti nėra kur doh.gif

pernai taip su pomidorais buvo - augo jie visur, ir šiltnamyje, ir lauke, ir vazonuose, ir ant komposto krūvos. o valgymui tik šiltnamyje vis vien buvo
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 19, 17:05)
šiaip sėju tik pomidorus. tai bijau, kad jiems dar anksti - jei pavasaris vėlyvas, išstyps. pas mane tik vienas langas tinkamas tokiems reikalams ir tas pats iki žemės. tai Augustinas jau pernai su vaikštyne įsisukdavo. bijau, kad šiemet jo sodininko-daržininko instinktas dar padidėjęs  smile.gif vis planuoju pas vyrą prašyti, kad padarytų kelių aukštų stalažą. galėčiau dar kokių gėlių pasisėti. nors gyvenu šalia didelės gėlininkės, tai tų daigelių nusiperku  irnesakyk.gif

kažkaip neišmokstu planuoti - sėti tiek, kiek realiai reikia. suberiu visą pakelį, paskui jau išmest gaila, galiausiai kokybė nukenčia ir dėti nėra kur  doh.gif

pernai taip su pomidorais buvo - augo jie visur, ir šiltnamyje, ir lauke, ir vazonuose, ir ant komposto krūvos. o valgymui tik šiltnamyje vis vien buvo

pomidorams dar tikrai anksti smile.gif

aš tai jau kai kurias daržoves pasėjau.. nors pernai žadėjau sau pirkti daigelius, bet pamiršau biggrin.gif
petunijas jau irgi visas sukišau smile.gif vienas jau sausio gale. kitais metais taip anksti nesėsiu jų, saulės per mažai... kitas - šiandien smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 19 vasario 2013 - 17:38
Sveikos biggrin.gif

kur visos dingę? kaip gyvenat? kuo kūrenat? biggrin.gif
Atsakyti
Laba, as tai siom dienom pelene, tik valau ir sveiciu, o galo nesimato lotuliukas.gif

Dar sprendziu gyvenimo dilema ka toliau dirbti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 02 26, 20:22)
Laba, as tai siom dienom pelene, tik valau ir sveiciu, o galo nesimato  lotuliukas.gif

Dar sprendziu gyvenimo dilema ka toliau dirbti  doh.gif

name čia taip darbuojies?
Papildyta:
aš tai užsimaniau į šitus kursus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 19, 18:37)
pomidorams dar tikrai anksti smile.gif

aš irgi prisivežiau sėklų. tik nežinau kaip laiko atrast visom susodint lotuliukas.gif
giminaitė dirba sėklų pardėj, tai sakė galiu drąsiai jau pomidorus ir paprikas sodint mirksiukas.gif
QUOTE(Rani @ 2013 02 26, 20:22)
Laba, as tai siom dienom pelene, tik valau ir sveiciu, o galo nesimato  lotuliukas.gif

saulė pašvietė ir dulkės matosi, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti