Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 06, 20:16)
mūsų 1,60 tai telpam ir keturiese, jei reikia smile.gif nors po pastarojo miegojimo visai šeimai vienoj lovoj, mb pamastė, kad vistik reiktų šiek tiek platesnės  biggrin.gif aš tam pritariu, nes mažieji mūsų miega plaaaaačiai, o mes su mb kaip užmiegam ant vieno šono, tai ir prabundam taip pat  lotuliukas.gif o jei tik dviems, tai 1,60 - sočiai vietos  smile.gif

eina sau doh.gif mes kai toj savo 160 miegojom, tai tik vienam vaikui tereikdavo tilpt, o dabar tai jų va kiek lotuliukas.gif mažu reik persigalvot? biggrin.gif
Atsakyti
iš patirties - 1,8 telpa du suaugusieji, du vaikai, vienas meškiukas ir vienas teletabis. bet kartą kai sirgo Vytis ir atėjo su savo dydžio meškinu, teko persirikiuoti. ačiū D., Vytis pasveikęs nei į mūsų lovą kėsinasi, nei su tuo dideliu meškinu miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 06, 20:16)
o jei tik dviems, tai 1,60 - sočiai vietos  smile.gif

tai kiek dar 4riese miegosit?

kai v nėra dažnai G įsiprašo pas mane. nes miega vis dar savo kūdikinėj mūsų kambary. kai apserga pasiimu, kad nereiktų kilnotis klot.
vieną vakarą: mama, galiu pas tave miegot? ne... ateina, šmurkšt po kaldra- aš tave labai myliu.
kitą vakarą: mama, galiu ateit pas tave miegot? ne. kodėl? kiekvienas miega savo lovoj. kiek metų aš miegosiu savo lovytėj? iki 5. kai bus 5 aš eisiu į kambarį pas Miglę miegot? taip. ...o tu žinai, kad 4,5 m. vaikučiai turi miegot švelniai prisiglaudę prie mamyčių? .... šmurkšt... žinok aš tave labai myliu. doh.gif
bet kai batka namie- klausimai nė nekyla eit pas mus miegot. biggrin.gif
Atsakyti
Vytis su Vilteniu iššėjo į savo lovas būdami tokio amžiaus kaip dabar Augustinas - reikėjo sekančiam vietą užleisti. juokiamės, kad Augustino dabar iki aštuoniolikos neiškrapštysim smile.gif
na bet jau po truputį pradėjom pratinti. tai po tokio laiko okupacijos lova atrodo tikrai laaabai plati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 02 06, 21:23)
eina sau  doh.gif mes kai toj savo 160 miegojom, tai tik vienam vaikui tereikdavo tilpt, o dabar tai jų va kiek  lotuliukas.gif mažu reik persigalvot?  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(kipse @ 2013 02 06, 22:38)
tai kiek dar 4riese miegosit?

kad aš žinočiau biggrin.gif dabar miegam dviese. vaikai savo kambary, kiekvienas savo lovoj, bet pvz vasarą, kai buvo škvalas toks neblogas, tai miegojom 4iese. ir dar prieš pora savaičių kelias naktis taip miegojom..

bet tikrai nekeisim visos lovos su čiužiniu dėl kelių naktų metuose.
Papildyta:
kai v nėra dažnai G įsiprašo pas mane. nes miega vis dar savo kūdikinėj mūsų kambary. kai apserga pasiimu, kad nereiktų kilnotis klot.
vieną vakarą: mama, galiu pas tave miegot? ne... ateina, šmurkšt po kaldra- aš tave labai myliu.
kitą vakarą: mama, galiu ateit pas tave miegot? ne. kodėl? kiekvienas miega savo lovoj. kiek metų aš miegosiu savo lovytėj? iki 5. kai bus 5 aš eisiu į kambarį pas Miglę miegot? taip. ...o tu žinai, kad 4,5 m. vaikučiai turi miegot švelniai prisiglaudę prie mamyčių? .... šmurkšt... žinok aš tave labai myliu.  doh.gif
bet kai batka namie- klausimai nė nekyla eit pas mus miegot.  biggrin.gif

nu geras lotuliukas.gif gudruolis koks thumbup.gif bet kartu ir meilybė wub.gif
Atsakyti
labas rytas
QUOTE(inc @ 2013 02 06, 16:54)
aš kartą po gripo turėjau tokią panašią situaciją su bėrimais  doh.gif ilgam pasekmės jautėsi

kokios pasekmės? unsure.gif Jorūnei lyg nieko, nejaugi gali vėliau išlyst kažkas? unsure.gif
.o tu žinai, kad 4,5 m. vaikučiai turi miegot švelniai prisiglaudę prie mamyčių? .... šmurkšt... žinok aš tave labai myliu.  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 09:13)
Labas rytas  biggrin.gif

ką tik pavalgiau skanius pietus, išsimaudžiau, persirengiau, Gustas užmigo, sėdžiu ir galvoju - nerealu, norėčiau tik skanios kavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 07, 14:25)
ką tik pavalgiau skanius pietus, išsimaudžiau, persirengiau, Gustas užmigo, sėdžiu ir galvoju - nerealu, norėčiau tik skanios kavos  biggrin.gif

skaitau tavo mintis biggrin.gif
nusipirkot gal kavos aparatą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 07 vasario 2013 - 13:29
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 07, 13:28)
skaitau tavo mintis  biggrin.gif
nusipirkot gal kavos aparatą?

j
eigu būtum nusipirkę, tai išgerčiau, o ne svajočiau smile.gif
pigaus jau nebenoriu, o brangaus negaliu sau leisti. pasimėgausiu paveikslėliais. dažniau įkelk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 07, 15:16)
j
eigu būtum nusipirkę, tai išgerčiau, o ne svajočiau  smile.gif
pigaus jau nebenoriu, o brangaus negaliu sau leisti. pasimėgausiu paveikslėliais. dažniau įkelk  lotuliukas.gif

tai žinai, kai turi aparatą, tada svajoji, kad kas padarytų kavos biggrin.gif
pigaus ir aš nepirkčiau ax.gif per daug darbo ruošiant kavą būtų, visas malonumas dingsta biggrin.gif o dabar, paspaudei mygtuką ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

ar laikotės blyninių užgavėnių tradicijų? pasidalinkit idėjomis.
aš rimtam valgymui tai dažniausiai Kėdainių blynus kepdavau. ale kad šiemet nesulaukėm ir ankščiau prisivalgėm. ir Žemaičius neseniai dariau. šiemet mielinius galvoju kepti. ale mano vyrams čia tik desertui doh.gif

vakar jau smagiai pasišventėm bendruomenės šventėje.
Atsakyti