Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 05, 19:52)
gerai, kad jis SM nesinaudoja  biggrin.gif
o aš nenoriu į darbą  blush2.gif  prieš kokius du metus tai norėjau, bet dabar nenoriu  ax.gif

jau seniai būtų skyrybų paprašęs lotuliukas.gif

aš irgi nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Laba, as jei tureciaumylima darba tai jau noreciau, bet kai neturiu tai irgi dar nenoriu biggrin.gif

Mes sekmadieni buvom mano tetos ir dedes jubiliejuose, buvo uzsakytas spektaklis ir banketas, galvojau ka cia daryti, nes kaiptik tuo metu vyciui pietu miegas, tai vaikinas padare mamai svente uzmigo vidury spektaklio ir puse baliaus pramiegojo, ne motais jam, aktoriu triuksmas, aplodismentai ir draugu sveikinimai thumbup.gif
O lukne atsisedo prieki su mano sese ir jos vyru, po spektaklio sako, " nesuprantu ko jie taip reke, as juk viska ir taip girdejau"
Siaip spektaklis labai patiko - pasikulturinau, atsigavau biggrin.gif

O snd net nezinau ar cia ligos mane puola, ar migrena su chebra puola doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rani, o tai ar as teisingai supratau, lova gaminsies tokia? kiek kazi kainuos? as kaip tik sita buvau issirinkus ir jau buciau pirkus, jei jie nuolaida butu taike visiems jos ismatavimams, tada -30 proc siule.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2013 02 01, 19:39)
kaip fainai  biggrin.gif

laba
Jorūnei teko šiandien ligoninėj pagulėti  doh.gif lašelinę lašino ir paleido. rytoj vėl važiuojam.  žiauriai išbėrė nuo antibų  doh.gif norėjo guldyt, bet vėl vietų nėra  doh.gif

sveikos wink.gif

aš kartą po gripo turėjau tokią panašią situaciją su bėrimais doh.gif ilgam pasekmės jautėsi

o mano chebra visi , išskyrus mane, prasirgo gripu. vakar tik išleidau panas į darželį, tai namie viena. žadėjau namus susitvarkyti, bet net tingiu ir tingėti nuo tokios laisvės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 02 06, 16:42)
Rani, o tai ar as teisingai supratau, lova gaminsies tokia? kiek kazi kainuos? as kaip tik sita buvau issirinkus ir jau buciau pirkus, jei jie nuolaida butu taike visiems jos ismatavimams, tada -30 proc siule..  doh.gif

Rimtai blink.gif nebloga nuolaida, o kur tu cia ja ciupinejai ir kiek butu kainave su nuolaida, o kokiu ismatavimu norejot?

Dar nesigaminam, kadangi pirkom svetaines kampa, o jis su miegamu mechanizmu tai kol kas miegosim ant jo, nusprendem geriau telika nusipirkti, o lova truputi palauks, tai taip konkreciai ir nenusprendem, norejom sitos, po to dar i delta ziurejom ir klausima palikom atvira biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 02 06, 16:55)
Rimtai blink.gif  nebloga nuolaida, o kur tu cia ja ciupinejai ir kiek butu kainave su nuolaida, o kokiu ismatavimu norejot?

Dar nesigaminam, kadangi pirkom svetaines kampa, o jis su miegamu mechanizmu tai kol kas miegosim ant jo, nusprendem geriau telika nusipirkti, o lova truputi palauks, tai taip konkreciai ir nenusprendem, norejom sitos, po to dar i delta ziurejom ir klausima palikom atvira  biggrin.gif

Domus galerijoj ciupinejau, nuolaida buvo tik standartiniam ismatavimui -160 cm ciuziniui, o man reikia 180 biggrin.gif bet cia seniai, pries metus bent jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 02 06, 16:29)
o man reikia 180 biggrin.gif

tai nebesusitiksi su sb ir nebebus tada žinok bububu. o ir sesytės broliams nebus lotuliukas.gif geriau jau siauresnis tapčanas.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2013 02 06, 18:31)
tai nebesusitiksi su sb ir nebebus tada žinok bububu. o ir sesytės broliams nebus  lotuliukas.gif geriau jau siauresnis tapčanas.

sesytes ir taip nebus, o del bububu tai galima ir pasirident tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 02 06, 19:43)

plačiuose pataluose vaikai labai mieli į viduriuką įsitaiso. o bububu oro lašeliniu būdu neplinta. taigi, vistiek siauras tapčanas geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2013 02 06, 20:54)
plačiuose pataluose vaikai labai mieli į viduriuką įsitaiso. o bububu oro lašeliniu būdu neplinta.  taigi, vistiek siauras tapčanas geriau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2013 02 06, 15:26)
Mes sekmadieni buvom mano tetos ir dedes jubiliejuose, buvo uzsakytas spektaklis ir banketas, galvojau ka cia daryti, nes kaiptik tuo metu vyciui pietu miegas, tai vaikinas padare mamai svente uzmigo vidury spektaklio ir puse baliaus pramiegojo, ne motais jam, aktoriu triuksmas, aplodismentai ir draugu sveikinimai  thumbup.gif 
O lukne atsisedo prieki su mano sese ir jos vyru, po spektaklio sako, " nesuprantu ko jie taip reke, as juk viska ir taip girdejau"
Siaip spektaklis labai patiko - pasikulturinau, atsigavau  biggrin.gif

ot vaikas šaunuolis, leidžia mamai ramiai pasikultūrint thumbup.gif
Luknės komentarai irgi neblogi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jugaga @ 2013 02 06, 20:43)

o tai ką jau 100 proc fabrikėlį uždarėt? biggrin.gif
Atsakyti
160 cm plotis yra pats gazas biggrin.gif dabar 140, tai siauroka šiek tiek. nu bet jau gal greit vėl į saviškę pereisiu miegot. toj ir vyrą rast įmanoma ir nusirident užtenka. žodžiu, aš už 160 ir nei daugiau nei mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 02 06, 21:02)
160 cm plotis yra pats gazas  biggrin.gif dabar 140, tai siauroka šiek tiek. nu bet jau gal greit vėl į saviškę pereisiu miegot. toj ir vyrą rast įmanoma ir nusirident užtenka. žodžiu, aš už 160 ir nei daugiau  nei mažiau  mirksiukas.gif

mūsų 1,60 tai telpam ir keturiese, jei reikia smile.gif nors po pastarojo miegojimo visai šeimai vienoj lovoj, mb pamastė, kad vistik reiktų šiek tiek platesnės biggrin.gif aš tam pritariu, nes mažieji mūsų miega plaaaaačiai, o mes su mb kaip užmiegam ant vieno šono, tai ir prabundam taip pat lotuliukas.gif o jei tik dviems, tai 1,60 - sočiai vietos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 06 vasario 2013 - 20:17