Laba
Lepuk, nuo ko augustinui alergija?
Levnder sekmes
Nelabai dar išrišom. pati pirma didelė reakcija buvo nuo apelsino. nors ne pirmą kartą valgė citrusinį. matyt irgi prisidėjo šildymo sezonas ir vanduo. o tada jau ėmė į kiekvieną alergeną reaguoti- išberia pilvą, užpakalį, kartais žandai nusidažo. ir niekaip negaliu jam organizmo išvalyti ir tada atidžiau pasekti - MB arba močiutė pakiša ką nors.
nors dar galvoju, kad į umkalorą galėjo sureaguoti. bet lyg irgi mažas yra gėręs
bet jau pasiutimas vaiko skaitau knygą - junginėja šviesą, jei kas žiūri televizorių, tai iš elektros laid ištraukia. ir taip iš pasalų prisitaiko, kad sureaguoti neįmanoma. ir bėga žvangdamas. ir dabar girdžiu Vytis rėkia "žąsinas tu ar ne žąsinas" Lego tik ir žiūri kaip nučiupti - ardo ir mėto. išmoko ant puoduko prašytis, tai jei kas tik ne pagal jį, tai apsimeta, kad nori. žino, kad pulsim nešt į apačią. o ten "pamiršta" ko atėjęs. atrodo anie nebuvo tokie pasiutę.
nors dar galvoju, kad į umkalorą galėjo sureaguoti. bet lyg irgi mažas yra gėręs
bet jau pasiutimas vaiko skaitau knygą - junginėja šviesą, jei kas žiūri televizorių, tai iš elektros laid ištraukia. ir taip iš pasalų prisitaiko, kad sureaguoti neįmanoma. ir bėga žvangdamas. ir dabar girdžiu Vytis rėkia "žąsinas tu ar ne žąsinas" Lego tik ir žiūri kaip nučiupti - ardo ir mėto. išmoko ant puoduko prašytis, tai jei kas tik ne pagal jį, tai apsimeta, kad nori. žino, kad pulsim nešt į apačią. o ten "pamiršta" ko atėjęs. atrodo anie nebuvo tokie pasiutę.
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 02, 21:20)
atrodo anie nebuvo tokie pasiutę.
taigi toooookių mokytojų turi tobulėjimui ribų nėra
Mes gyvename taip pat. Su savo kolektyvu persikraustėme į naujas patalpas, tai tokia lagaminų nuotaika darbe ta proga gavau 2 išeigines (iki trečiadienio), nes neturim dar interneto ir telefono ryšio tai jau sakiau kaifuosiu...viena namie
sveikos. ačiū už baliončikus Sulašino vakar dar porą butelių ir išėmė kateterį, tikiuos nebeprireiks. kai sulašina, tai odelė kaip sveika būna. po kiek laiko vėl išlenda dėmės, reikia daug vandens gerti, kad išsivalytų organizmas. Šiaip ji daug gerdavo, o dabar kaip tyčia: nenoriu Jorūnei kapiliarų toksikozė.
bet koks šaunuolis Vytis
bet koks šaunuolis Vytis
valioooo grąžino mums ranką
du mėnesiai saugojimo režimas. kaip gydytojas išsireiškė - jokių lakstymų, laukų, kalnų, medžių ir t.t. o aš galvoju - reikėjo pamatyti kaip jis su gipsu nuo kalno čiuožinėjo
eisiu ryt pas saviškę gydytoją, žiūrėsim ką dėl darželio sakys
Jurgute, pavyko relaxas?
Levander, kaip Jorūnė?
du mėnesiai saugojimo režimas. kaip gydytojas išsireiškė - jokių lakstymų, laukų, kalnų, medžių ir t.t. o aš galvoju - reikėjo pamatyti kaip jis su gipsu nuo kalno čiuožinėjo
Jurgute, pavyko relaxas?
Levander, kaip Jorūnė?
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 04, 19:41)
Levander, kaip Jorūnė?
abi jau sveikos buvo šiandien pas daktarę. Jomantė šiandien iki pat vakaro net nesukosėjo, pas daktarę pralaukė 5 valandas irgi nekosėjo, sakau nebandai pas daktarę sukosėt tai daktarė kai klausės plaučių, sako pakosėk, Jomantė sako: tai kad aš nekosėju
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 04, 19:41)
valioooo grąžino mums ranką
Jurgute, pavyko relaxas?
Jurgute, pavyko relaxas?
Valio Vyčio rankai
merginos pradėjo kosėt..."relaksuojamės" trise
QUOTE(jurgute2008 @ 2013 02 05, 10:16)
jautė panikės, kad mama sąmokslą organizuoja
Levander, kur jau ten nebus sveikos, kai mama šitaip prigąsdina
Vytis ryt į darželį išeina. net kesta bus. nebuvau likus tik su Augustinu nuo gruodžio jaučiu
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 05, 15:45)
Vytis ryt į darželį išeina. net kesta bus. nebuvau likus tik su Augustinu nuo gruodžio jaučiu
turbūt nežinosi nei ką veikt, kai tiek ramybės namie
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 05, 14:48)
turbūt nežinosi nei ką veikt, kai tiek ramybės namie
vyras namuose. tai jau geriau visi 4 vaikai nei jis
sveikos
jo, griežtai pasakiau: NEBANDOT SIRGT
aš tai jau nebenoriu namie būti o tokia namisėda buvau. galvojau kaip reiks eit į darbą, tiek laiko namie nebūti o dabar net baisu pagalvot, jei reiktų vėl namie sėdėt gal kad darbas labai patinka, traukte traukia ten. Jei nepatiktų, tai gal ir namai mieli būtų
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 05, 15:45)
Levander, kur jau ten nebus sveikos, kai mama šitaip prigąsdina
jo, griežtai pasakiau: NEBANDOT SIRGT
aš tai jau nebenoriu namie būti o tokia namisėda buvau. galvojau kaip reiks eit į darbą, tiek laiko namie nebūti o dabar net baisu pagalvot, jei reiktų vėl namie sėdėt gal kad darbas labai patinka, traukte traukia ten. Jei nepatiktų, tai gal ir namai mieli būtų
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 05, 16:11)
vyras namuose. tai jau geriau visi 4 vaikai nei jis
gerai, kad jis SM nesinaudoja
QUOTE(Levander @ 2013 02 05, 20:20)
o aš nenoriu į darbą prieš kokius du metus tai norėjau, bet dabar nenoriu