Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Levander @ 2013 01 30, 22:35)
jei nedrėkinčiau, būtų 28-34, bet pas mus nenormaliai radiatoriai kaitina, tai dedu šlapius rankšluosčius, tada pakyla iki 50-55.

ir pas mus labai šilta, trumpom rankovėm vaikštom, o vaikai tai ir basi laksto smile.gif reikės ir man rankšluosčius kabint, dėkui, kad priminei 4u.gif
Atsakyti
turim mes ir drėkintuvą, bet kadangi jungėm paskutinį kartą turbūt prieš kokius 2-3 metus, tai abejoju ar jis dar veikiantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 31, 15:28)
turim mes ir drėkintuvą, bet kadangi jungėm paskutinį kartą turbūt prieš kokius 2-3 metus, tai abejoju ar jis dar veikiantis  g.gif

tai gal stovėdamas nesugedo. svarbu, kad sausas būtų stovėjęs ir nesupelijęs g.gif

aš šiemet prisižaidžiau su sausu oru - pačios oda net iki ekzeminių plėmų priėjo, o ir Augustinui alergija pasireiškė verysad.gif pas mus dar ir kietas vanduo situaciją paaštrina.
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 01, 11:36)
tai gal stovėdamas nesugedo. svarbu, kad sausas būtų stovėjęs ir nesupelijęs  g.gif

aš šiemet prisižaidžiau su sausu oru - pačios oda net iki ekzeminių plėmų priėjo, o ir Augustinui alergija pasireiškė  verysad.gif pas mus dar ir kietas vanduo situaciją paaštrina.

tai, kad aš jį balkono spintelėj padėjus ir pamiršus, o ten tai žiemą tikrai net ne 0 temperatūra, nors ir įstiklintas ax.gif

aš kiekvieną vakarą išsimaudžius tepuos kremu, kojas tai ypatingai, nes pora dienų buvau netepus, tai net baltos buvo nuo išsausėjimo doh.gif

o su tuo drėgnumu tai įdomiai... rodė 31 proc prieš tris dienas, vakar vakare jau 51 buvo, dabar 44, nedrėkinau specialiai.. įdealus 40-60 proc drėgnumas. tai dabar kaip ir norma.
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 01, 11:36)
tai, kad aš jį balkono spintelėj padėjus ir pamiršus, o ten tai žiemą tikrai net ne 0 temperatūra, nors ir įstiklintas  ax.gif

aš kiekvieną vakarą išsimaudžius tepuos kremu, kojas tai ypatingai, nes pora dienų buvau netepus, tai net baltos buvo nuo išsausėjimo  doh.gif

o su tuo drėgnumu tai įdomiai... rodė 31 proc prieš tris dienas, vakar vakare jau 51 buvo, dabar 44, nedrėkinau specialiai..  įdealus 40-60 proc drėgnumas. tai dabar kaip ir norma.

apsileidus aš verysad.gif

gal kad lauke kelias dienas lijo? g.gif

taip gražiai saulė pro langą spigina. noriu gyventi, noriu tvarkytis, noriu sėti, noriu kūdytis, noriu.... et, greičiau ta saulė pasislėptų lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 01, 13:16)
apsileidus aš  verysad.gif

gal kad lauke kelias dienas lijo?  g.gif
taip gražiai saulė pro langą spigina. noriu gyventi, noriu tvarkytis, noriu sėti, noriu kūdytis, noriu.... et, greičiau ta saulė pasislėptų  lotuliukas.gif

dėl ko taip sakai? kad save pamiršti? bet užtat 5 vyrai namuose viskuo aprūpinti 4u.gif man tai vis iš galvos neiškrenta tavo nertos/megztos daržovės - nerealus darbas
thumbup.gif wub.gif

ir aš taip pagalvojau, kad gal dėl lietaus g.gif

ir man taip pat drinks_cheers.gif lotuliukas.gif bet nenoriu, kad pasislėptų smile.gif milijoną kartų jau sakiau, bet dar pasikartosiu: mano nuotaika ir energija saulės baterijom kraunama smile.gif

2rūšių petunijas jau pasėjau pioneer.gif dar kelias sėsiu vasario-kovo mėn. daržui sėklas jau susipirkau irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 01, 12:45)
dėl ko taip sakai? kad save pamiršti? bet užtat 5 vyrai namuose viskuo aprūpinti  4u.gif  man tai vis iš galvos neiškrenta tavo nertos/megztos daržovės - nerealus darbas
thumbup.gif  wub.gif

ir aš taip pagalvojau, kad gal dėl lietaus  g.gif

ir man taip pat  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  bet  nenoriu, kad pasislėptų smile.gif milijoną kartų jau sakiau, bet dar pasikartosiu: mano nuotaika ir energija saulės baterijom kraunama  smile.gif

2rūšių petunijas jau pasėjau  pioneer.gif  dar kelias sėsiu vasario-kovo mėn. daržui sėklas jau susipirkau irgi  biggrin.gif

vat tame ir esmė, kad turėčiau žydėti tarp vyrų, o, panašu, vystu smile.gif

ax.gif
mažai to laisvalaikio lieka, o idėjų daug. dabar skaitau. bibliotekoje pasiėmiau Marininos detektyvą rusų kalba. truputį protą pamankštinu, o tai ir tas voratinkliais traukiasi.
šiaip į biblioteką ėjau dėl Vyčio - išsirinko knygų, užvedė jam kortelę, dar dovanų gavo. tai įspūdis didžiulis.

jaučiuosi atsilikusi, teks vytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 01, 14:01)
šiaip į biblioteką ėjau dėl Vyčio  - išsirinko knygų, užvedė jam kortelę, dar dovanų gavo. tai įspūdis didžiulis.

jaučiuosi atsilikusi, teks vytis  biggrin.gif

thumbup.gif kokias Vytis knygas išsirinko?

vykis vykis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 02 01, 14:01)
šiaip į biblioteką ėjau dėl Vyčio  - išsirinko knygų, užvedė jam kortelę, dar dovanų gavo. tai įspūdis didžiulis.

kaip fainai biggrin.gif

laba
Jorūnei teko šiandien ligoninėj pagulėti doh.gif lašelinę lašino ir paleido. rytoj vėl važiuojam. žiauriai išbėrė nuo antibų doh.gif norėjo guldyt, bet vėl vietų nėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 01 vasario 2013 - 19:45
Levander, siunčiam daug daug baliončikų jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2013 02 01, 20:39)
Jorūnei teko šiandien ligoninėj pagulėti  doh.gif lašelinę lašino ir paleido. rytoj vėl važiuojam.  žiauriai išbėrė nuo antibų  doh.gif norėjo guldyt, bet vėl vietų nėra  doh.gif

balionai ir nuo mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Lepuk, o tu čia ko naktinėji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 01, 14:58)
thumbup.gif  kokias Vytis knygas išsirinko?

vykis vykis  biggrin.gif

kad jis ten tik pasimetęs nuo lentynos prie lentynos vaikščiojo. o bibliotekininkė ir tą siūlo, ir tą. tas tik galva linksi. tai tiesiog pasiėmėm 4 knygas. vieną eilėraščių V. Landsbergio "Kiaušinių pasakos", dar "Mamulė Mū", vieną pasakų ir vieną paveikslų knygą. aš net nežinojau, kad knygos su mažai teksto taip vadinasi.
kol kas užsidegimas yra, tai tikiuosi neužleisim šio reikalo.

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 02 02, 09:04)
balionai ir nuo mūsų  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Lepuk, o tu čia ko naktinėji?  biggrin.gif

iš svečių grįžom, kompą išjunginėjau ir Levander žinutę užmačiau. smile.gif
o dar po to nebaigtų darbų turėjau, kurių jau labai nesinorėjo rytui palikti, tai galiausiai tik trečią gulti nuėjau. bet užtai ryte ramybė - neseniai atsikėliau, vaikams čirvų prikepiau. vakar atnešė tą multiką, kur LB fb rekomendavo "Tobio nuotykiai su Jėzumi", tai chebra užsiėmimą turėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lepukas: 02 vasario 2013 - 13:09