aną sav apsirgo abu. G kosėt ir snargliuotis, M užkimo. 5dienį jau į daržą nevedžiau, iš mamos pasiėmiau su 37,5. M per psichozę tiek rėkė, kad atkimo- tai dideliam pykčiui į m-klą teko kulniuot. O G vakar pas gyd vedžiau- košmaras. žnmonės koridoriuj netelpa-laiptinė eilėj stovi., aš mamą su G eilės užsiimt nusiunčiau 1 val iki gyd. darbo pradžios. lyg kosėjo mažai jau, šian žiūriu- vėl. ir dieną užmigo.
mano ir M m-klose pasklebtas karantinas. galės abu namie sėdėt. tikiuos neišsikabins akių, neapsivadins visais žodžiais kuriuos žino, namo stogo nenuneš. nes mums į darbą reikia- už tai algą gi gaunam. gerai kad iki 12 tik (nors man ir taip valandos tik iki 12)/ ta proga kitai sav į seminarą užsiregistravau- vis geriau nei darbe sėdėt. (o per metus turi kelis seminarus aplankyt- kurių beveik nėra). kitą sav. tik 3dienį pamokos. paskui nuo 11 d vėl atostogų savaitė. ta proga užsirašiau į susitikimą su Šalaševičiūrte- apie vaiko teises.- vis ne darbe sėdėt tuščiai.
mano klasėk jau trečia šeima įtraukta į soc. rizikos sąrašą. įtariu dėl gėrimo. nors neatrodo degradai ar konteneriniai kaip vienos mergiotės.
sveikos
užpuolė užpuolė Būtų ir į ligoninę guldę, bet vietų nėr
sveikatos Vyčiui
o aš sekmadienį pasidžiaugiau, kad sveikos, o naktį Jomantei tempa 39 sukilo bet vakar jau tik rytą tempos teturėjo, dieną vakare tai kaip sveikos. Nei tempos, nei kosulių, nieko
Papildyta:
aš savaitgalį buvau išvažiavus iki pardės, tai kol grįžau, maniškės iš popieriaus pasidarė kepures, prijuostes iš servetėlių, sako mes pasiruošusios sausainius kept na ką darysi, teko daryt tešlą bet nei vieno sausainėlio nepadariau. visus jos pačios ir su bananais , ir be nieko, ir su skylutėm, kad būtų galima ant kaklo pasikabint
QUOTE(Rani @ 2013 01 29, 21:28)
Kip laikotes ar ligos neuzpuole?
užpuolė užpuolė Būtų ir į ligoninę guldę, bet vietų nėr
sveikatos Vyčiui
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 29, 21:57)
nes praeitą kartą garsiai kai pasidžiaugiau, tai tą pačią dieną Benas kosėt buvo pradėjęs
o aš sekmadienį pasidžiaugiau, kad sveikos, o naktį Jomantei tempa 39 sukilo bet vakar jau tik rytą tempos teturėjo, dieną vakare tai kaip sveikos. Nei tempos, nei kosulių, nieko
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 29, 21:57)
nupirko mb vaikišką kočėliuką ir kiaušiniams plakt tą įrankį (aš už savo normalius abu tiek nemokėjus, kiek jis už vieną :oh čia vadinasi išėjo tėtis su dukra į parduotuvę ) tai ta proga kepėm sausainius, aš tešlą dariau, mergina su vaikinu kočiojo ale sviestinius tokius, uždėjau dar graikiškų riešutų ant viršaus, nu kaaaaaaaaip skanu jie : dabar jau gailiuos, kad ne visus taip padariau
aš savaitgalį buvau išvažiavus iki pardės, tai kol grįžau, maniškės iš popieriaus pasidarė kepures, prijuostes iš servetėlių, sako mes pasiruošusios sausainius kept na ką darysi, teko daryt tešlą bet nei vieno sausainėlio nepadariau. visus jos pačios ir su bananais , ir be nieko, ir su skylutėm, kad būtų galima ant kaklo pasikabint
QUOTE(Levander @ 2013 01 30, 07:46)
Papildyta:
tai va ir man mistika kažkokia bet jau milijoną kartų geriau taip, nei , kad temepratūra kelias dienas..
fantastika nerealios panelytės
Laba, lova issirinkau, ale 5500 lt be ciuzinio, moka broliai latviai pagaminti, tikiuosi broliai lietuviai auksarankiai galesnukopijuoti
Mano vytis vakar uzvakar, kad ir nevalge, bet gerti isiulydavau, o snd jau nei valgo nei geria, vangus toks, nuejoietu miegoti 12 val, kai paprastai eina apie 14-14.30 tai jauciu gero nelaukt as kai su lukne reanimacijoj pabuvojau del dehidratacijs, tai man jau paranoja situo klausimu
Levander, o kas taviskei? Gripas? Del ko i ligonine norejo guldyti?
Kipse, taviskiai taip pesasi? Kas juos ryte paziuri?
Mano vytis vakar uzvakar, kad ir nevalge, bet gerti isiulydavau, o snd jau nei valgo nei geria, vangus toks, nuejoietu miegoti 12 val, kai paprastai eina apie 14-14.30 tai jauciu gero nelaukt as kai su lukne reanimacijoj pabuvojau del dehidratacijs, tai man jau paranoja situo klausimu
Kipse, taviskiai taip pesasi? Kas juos ryte paziuri?
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 13:31)
Laba, lova issirinkau, ale 5500 lt be ciuzinio, moka broliai latviai pagaminti, tikiuosi broliai lietuviai auksarankiai galesnukopijuoti
parodyk kokią išsirinkai
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 12:31)
kad tu žinotum kaip M dar rėkia ir visokiais žodžiais aprėkia.
Jie vieni patys save prižiūri. šian palikau pusę 9 G multikus žiūrintį, M miegančią. kai vieni- kažkaip valdos.
Lova nakts mēbeles lazy
Buna ir baltu
Buna ir baltu
QUOTE(kipse @ 2013 01 30, 13:09)
kad tu žinotum kaip M dar rėkia ir visokiais žodžiais aprėkia.
Jie vieni patys save prižiūri. šian palikau pusę 9 G multikus žiūrintį, M miegančią. kai vieni- kažkaip valdos.
M tokia į mamą iškalbinga?
Rani gražu nu bet tam paveikslėlyje tokia prabangi lova kažkokioje fermoje stovi - plytos tik nubalintos
kaip Vytis?
Sėdžiu ir galvoju, nuvežtų kas į baseiną, tai elgčiausi, kaip Rūta jau taip pasiilgau vandens.
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 16:00)
Lova nakts mēbeles lazy
tikrai labai graži man pirmasis variantas
Papildyta:
kokia pas jus drėgmė namuose? pas mus per sausas oras.... 31 proc tik..
Man irgi tas rudas variantas
Net nezinau, as kasdien vedinu kambari ir nakciai uzsuku radiatorius, tai kazkaip nejauciu diskomforto
Net nezinau, as kasdien vedinu kambari ir nakciai uzsuku radiatorius, tai kazkaip nejauciu diskomforto
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 19:06)
Man irgi tas rudas variantas
aš ir lyg nejausdavau, kol nepradėjo viso kūno oda sausėt nenormaliai.. paskui gavom dovanų tokį prietaisą, temperatūrą lauko, vidaus, drėgmę ir pan matuoja, tai tada tik ir sužinojau, kad sausoka pas mus. dar aišku ir vandens per mažai turbūt geriu. žodžiu link senatvės vienos bėdos dar šiandien kosmetologė prodedūrą pasiūlė, sako dabar dar nebūtina, bet jau po kokių poros metų naudositės, mažint raukšles
sveikos
abiems pirmadienį gripą pripažino, bet jau kaip sveikos
Padarė dar Jorūnei plaučių nuotrauką, įtarė plaučių uždegimą (bet dar nepatvirtino), bet netikiu, gi vistiek kažkokie požymiai būtų
vakar dar darė šlapimo tyrimą, kraują ėmė, žiūrėsim ką jis rodo
jei nedrėkinčiau, būtų 28-34, bet pas mus nenormaliai radiatoriai kaitina, tai dedu šlapius rankšluosčius, tada pakyla iki 50-55.
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 13:31)
abiems pirmadienį gripą pripažino, bet jau kaip sveikos
Padarė dar Jorūnei plaučių nuotrauką, įtarė plaučių uždegimą (bet dar nepatvirtino), bet netikiu, gi vistiek kažkokie požymiai būtų
vakar dar darė šlapimo tyrimą, kraują ėmė, žiūrėsim ką jis rodo
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 30, 18:49)
kokia pas jus drėgmė namuose? pas mus per sausas oras.... 31 proc tik..
jei nedrėkinčiau, būtų 28-34, bet pas mus nenormaliai radiatoriai kaitina, tai dedu šlapius rankšluosčius, tada pakyla iki 50-55.