Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

aną sav apsirgo abu. G kosėt ir snargliuotis, M užkimo. 5dienį jau į daržą nevedžiau, iš mamos pasiėmiau su 37,5. M per psichozę tiek rėkė, kad atkimo- tai dideliam pykčiui į m-klą teko kulniuot. O G vakar pas gyd vedžiau- košmaras. žnmonės koridoriuj netelpa-laiptinė eilėj stovi., aš mamą su G eilės užsiimt nusiunčiau 1 val iki gyd. darbo pradžios. lyg kosėjo mažai jau, šian žiūriu- vėl. ir dieną užmigo.
mano ir M m-klose pasklebtas karantinas. galės abu namie sėdėt. tikiuos neišsikabins akių, neapsivadins visais žodžiais kuriuos žino, namo stogo nenuneš. nes mums į darbą reikia- už tai algą gi gaunam. gerai kad iki 12 tik (nors man ir taip valandos tik iki 12)/ ta proga kitai sav į seminarą užsiregistravau- vis geriau nei darbe sėdėt. (o per metus turi kelis seminarus aplankyt- kurių beveik nėra). kitą sav. tik 3dienį pamokos. paskui nuo 11 d vėl atostogų savaitė. ta proga užsirašiau į susitikimą su Šalaševičiūrte- apie vaiko teises.- vis ne darbe sėdėt tuščiai. lotuliukas.gif
mano klasėk jau trečia šeima įtraukta į soc. rizikos sąrašą. unsure.gif įtariu dėl gėrimo. nors neatrodo degradai ar konteneriniai kaip vienos mergiotės.
Atsakyti
sveikos
QUOTE(Rani @ 2013 01 29, 21:28)
Kip laikotes ar ligos neuzpuole?

užpuolė užpuolė doh.gif Būtų ir į ligoninę guldę, bet vietų nėr doh.gif
sveikatos Vyčiui 4u.gif
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 29, 21:57)
nes praeitą kartą garsiai kai pasidžiaugiau, tai tą pačią dieną Benas kosėt buvo pradėjęs  doh.gif

o aš sekmadienį pasidžiaugiau, kad sveikos, o naktį Jomantei tempa 39 sukilo doh.gif bet vakar jau tik rytą tempos teturėjo, dieną vakare tai kaip sveikos. Nei tempos, nei kosulių, nieko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 29, 21:57)
nupirko mb vaikišką kočėliuką ir kiaušiniams plakt tą įrankį (aš už savo normalius abu tiek nemokėjus, kiek jis už vieną  :oh  čia vadinasi išėjo tėtis su dukra į parduotuvę  biggrin.gif ) tai ta proga kepėm sausainius, aš tešlą dariau, mergina su vaikinu kočiojo  biggrin.gif  ale sviestinius tokius, uždėjau dar graikiškų riešutų ant viršaus, nu kaaaaaaaaip skanu jie essen.gif: dabar jau gailiuos, kad ne visus taip padariau smile.gif

aš savaitgalį buvau išvažiavus iki pardės, tai kol grįžau, maniškės iš popieriaus pasidarė kepures, prijuostes iš servetėlių, sako mes pasiruošusios sausainius kept lotuliukas.gif na ką darysi, teko daryt tešlą biggrin.gif bet nei vieno sausainėlio nepadariau. visus jos pačios biggrin.gif ir su bananais , ir be nieko, ir su skylutėm, kad būtų galima ant kaklo pasikabint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 30 sausio 2013 - 06:44
QUOTE(Levander @ 2013 01 30, 07:46)

o aš sekmadienį pasidžiaugiau, kad sveikos, o naktį Jomantei tempa 39 sukilo  doh.gif bet vakar jau tik rytą tempos teturėjo, dieną vakare tai kaip sveikos. Nei tempos, nei kosulių, nieko  g.gif
Papildyta:

aš savaitgalį buvau išvažiavus iki pardės, tai kol grįžau, maniškės iš popieriaus pasidarė kepures, prijuostes iš servetėlių, sako mes pasiruošusios sausainius kept  lotuliukas.gif na ką darysi, teko daryt tešlą  biggrin.gif bet nei vieno sausainėlio nepadariau. visus jos pačios  biggrin.gif ir su bananais , ir be nieko, ir su skylutėm, kad būtų galima ant kaklo pasikabint  biggrin.gif

tai va ir man mistika kažkokia g.gif bet jau milijoną kartų geriau taip, nei , kad temepratūra kelias dienas..

fantastika thumbup.gif nerealios panelytės wub.gif
Atsakyti
Laba, lova issirinkau, ale 5500 lt blink.gif be ciuzinio, moka broliai latviai pagaminti, tikiuosi broliai lietuviai auksarankiai galesnukopijuoti lotuliukas.gif

Mano vytis vakar uzvakar, kad ir nevalge, bet gerti isiulydavau, o snd jau nei valgo nei geria, vangus toks, nuejoietu miegoti 12 val, kai paprastai eina apie 14-14.30 tai jauciu gero nelaukt verysad.gif as kai su lukne reanimacijoj pabuvojau del dehidratacijs, tai man jau paranoja situo klausimu blink.gif

Levander, o kas taviskei? Gripas? Del ko i ligonine norejo guldyti?

Kipse, taviskiai taip pesasi? Kas juos ryte paziuri?

Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 13:31)
Laba, lova issirinkau, ale 5500 lt blink.gif be ciuzinio,  moka broliai latviai pagaminti, tikiuosi broliai lietuviai auksarankiai galesnukopijuoti  lotuliukas.gif

parodyk kokią išsirinkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 12:31)
Kipse, taviskiai taip pesasi?

Kas juos ryte paziuri?

kad tu žinotum kaip unsure.gif M dar rėkia ir visokiais žodžiais aprėkia.

Jie vieni patys save prižiūri. šian palikau pusę 9 G multikus žiūrintį, M miegančią. kai vieni- kažkaip valdos.
Atsakyti
Lova wub.gif nakts mēbeles lazy

user posted image

user posted image

user posted image

Buna ir baltu

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2013 01 30, 13:09)
kad tu žinotum kaip  unsure.gif M dar rėkia ir visokiais žodžiais aprėkia.

Jie vieni patys save prižiūri. šian palikau pusę 9 G multikus žiūrintį, M miegančią. kai vieni- kažkaip valdos.

M tokia į mamą iškalbinga? hihihi.gif

Rani gražu ax.gif nu bet tam paveikslėlyje tokia prabangi lova kažkokioje fermoje stovi - plytos tik nubalintos lotuliukas.gif

kaip Vytis?

Sėdžiu ir galvoju, nuvežtų kas į baseiną, tai elgčiausi, kaip Rūta biggrin.gif jau taip pasiilgau vandens.
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 16:00)
Lova  wub.gif nakts mēbeles lazy

tikrai labai graži smile.gif man pirmasis variantas thumbup.gif
Papildyta:
kokia pas jus drėgmė namuose? pas mus per sausas oras.... 31 proc tik..
Atsakyti
Man irgi tas rudas variantas wub.gif

Net nezinau, as kasdien vedinu kambari ir nakciai uzsuku radiatorius, tai kazkaip nejauciu diskomforto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 19:06)
Man  irgi tas rudas variantas  wub.gif

Net nezinau, as kasdien vedinu kambari ir nakciai uzsuku radiatorius, tai kazkaip nejauciu diskomforto  g.gif

aš ir lyg nejausdavau, kol nepradėjo viso kūno oda sausėt nenormaliai.. paskui gavom dovanų tokį prietaisą, temperatūrą lauko, vidaus, drėgmę ir pan matuoja, tai tada tik ir sužinojau, kad sausoka pas mus. dar aišku ir vandens per mažai turbūt geriu. žodžiu link senatvės vienos bėdos biggrin.gif dar šiandien kosmetologė prodedūrą pasiūlė, sako dabar dar nebūtina, bet jau po kokių poros metų naudositės, mažint raukšles lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos
QUOTE(Rani @ 2013 01 30, 13:31)
Levander, o kas taviskei? Gripas? Del ko i ligonine norejo guldyti?

abiems pirmadienį gripą pripažino, bet jau kaip sveikos g.gif
Padarė dar Jorūnei plaučių nuotrauką, įtarė plaučių uždegimą (bet dar nepatvirtino), bet netikiu, gi vistiek kažkokie požymiai būtų doh.gif
vakar dar darė šlapimo tyrimą, kraują ėmė, žiūrėsim ką jis rodo g.gif
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 30, 18:49)
kokia pas jus drėgmė namuose? pas mus per sausas oras.... 31 proc tik..

jei nedrėkinčiau, būtų 28-34, bet pas mus nenormaliai radiatoriai kaitina, tai dedu šlapius rankšluosčius, tada pakyla iki 50-55.
Atsakyti