Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Rani @ 2013 01 16, 20:42)
O as i jusu miegamaji noriu ilysti  lotuliukas.gif . Sakykit kokie pas jus miegamojo lovos ciuziniai ir kokio plocio lovos?

pas mus čiužinys ortopedinis, 160*200 smile.gif visa lova 190 * 225, žema ji pas mus, su pintu apvadu.
sekantis koks klausimas būtų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 16, 19:42)

O as i jusu miegamaji noriu ilysti  lotuliukas.gif . Sakykit kokie pas jus miegamojo lovos ciuziniai ir kokio plocio lovos?

Pas mane spyruoklinis Gemegos 160*200, jau šešti metai, labai patenkinta, va toks http://gemega.lt/?l=...l=lt&m=4&cid=17
Atsakyti
matmenų nežinau. gal 200*180, tai 4 telpam dažnai, o iš bėdos ir 5 + žaislai lotuliukas.gif o apie čiužinį galiu pasakyti tik tiek, kad verkiant keisti reikia. tempiam kol vaikai iš miegamojo galutinai išsikraustys, nes Augustinas dar vis pas mus miega ir kokia nors avarija dar tikėtina.
Atsakyti
aha, ir mano gemegos, tik nepamenu kuris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 16, 21:00)
pas mus čiužinys ortopedinis, 160*200 smile.gif visa lova 190 * 225, žema ji pas mus, su pintu apvadu.
sekantis koks klausimas būtų?  biggrin.gif

Sekantis klausimas butu, kokios firmos ciuzinys ir lova biggrin.gif

Reikia issirinkti, bet niekaip nesugebu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 17, 09:44)
Sekantis klausimas butu, kokios firmos ciuzinys ir lova  biggrin.gif

ciuziniu pasirinkimas tai didelis, o va lovu.... arba baisi, arba 4-5 tukst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 17, 09:44)
Sekantis klausimas butu, kokios firmos ciuzinys ir lova  biggrin.gif

Benas dabar ten miega, tai nepažiūrėsiu kokios firmos čiužinys. O lovą pirkom sba balduose, dėl grožio tai man ji graži, bet kokybė tai kainos neatitinka, grotelės išlūžinėjo doh.gif mb tėtis sutvarkė, tai dabar liuks (sakė mažiau duotis reikia ir nesuluš lotuliukas.gif )
o žinot bent jau kokio kietumo /minkštumo čiužinio norit? nes mūsų jis pakankamai kietas, kai rinkomės, tai buvo tik vienas už jį kietesnis. bet pvz viešbučiuose kur nors, kai būna super minkšti čiužiniai, tai neišsimiegam smile.gif čia kaip kam patinka. mb tėvai pirko minkštą.

QUOTE(jugaga @ 2013 01 17, 11:14)
ciuziniu pasirinkimas tai didelis, o va lovu.... arba baisi, arba 4-5 tukst biggrin.gif

mūsų ne 5 tūkst., bet man graži ax.gif už lovą mokėjom 1,5 t. ir už čiužinį tiek pat.
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 17, 17:46)
(sakė mažiau duotis reikia ir nesuluš  lotuliukas.gif )

pas mane ir bedavimosi lova sulūžo, ir grotelės mano pusėj vienas pagaliukas išlūžo. bet patalynės dėžė pas mane tarnauja už spintą. gal perkrauta buvo iš apačios.

Čiužinys dormeo- nieko tikrai gero. kaimynė gemega ir džiaugias. išmiegojus apie 7m ant minkšto čiužinio, šitas buvo lyg akmeninis. atsisėst skauda būdavo. dab pats tas.
Atsakyti
Na va, savaitė procedūrų jau baigėsi. Liko dar ši. Šią tikras SPA Santariškėse panoms: baseinas, po to nugaros masažas. Šiandien Rūtą vos iš baseino ištraukiau, nenorėjo lipt lauk doh.gif Ilgai teko įkalbinėt....o kol nelipa Rūta, tai ir Miglė nelipa biggrin.gif Reikės šįvakar kažkaip įkalbėt, kad ryt taip nesielgtų, nes truputį gėda man net buvo...aš jai sakau: lipk, o ji: NIEKADAAAA (bet tokį veidą nutaisius)...
Atsakyti
QUOTE(jurgute2008 @ 2013 01 21, 16:26)
Na va, savaitė procedūrų jau baigėsi. Liko dar ši. Šią tikras SPA Santariškėse panoms: baseinas, po to nugaros masažas. Šiandien Rūtą vos iš baseino ištraukiau, nenorėjo lipt lauk  doh.gif  Ilgai teko įkalbinėt....o kol nelipa Rūta, tai ir Miglė nelipa biggrin.gif Reikės šįvakar kažkaip įkalbėt, kad ryt taip nesielgtų, nes truputį gėda man net buvo...aš jai sakau: lipk, o ji: NIEKADAAAA (bet tokį veidą nutaisius)...

oi tokių procedūrų ir aš norėčiau : baseinas, masažas thumbup.gif

nereali Rūta thumbup.gif lotuliukas.gif o Miglė tai solidari biggrin.gif
Atsakyti
Laba, tokiu proceduru ir as neatsisakyciau biggrin.gif

Kip laikotes ar ligos neuzpuole? Mano vytis jauciu rota pasigavo doh.gif gal kas zinot kiek dienu gali viduriuoti prie rota viruso?

As luknes jau trecia savaite neleiziu i darzeli, nors ir neserga, bet bijau, kad gripo neparsinestu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 29, 21:28)

Kip laikotes ar ligos neuzpuole? Mano vytis jauciu rota pasigavo  doh.gif  gal kas zinot kiek dienu gali viduriuoti prie rota viruso?

As luknes jau trecia savaite neleiziu i darzeli, nors ir neserga, bet bijau, kad gripo neparsinestu  blink.gif

išsirinkai lovą? smile.gif

maniškiai abu su lengvom slogom, temperatūros tai neatsimenu kada turėjo (čia bandau "tyliai" rašyt), nes praeitą kartą garsiai kai pasidžiaugiau, tai tą pačią dieną Benas kosėt buvo pradėjęs doh.gif laimei , kad tai tik pusdienį truko smile.gif
į darželį leidžiu, su mažium visur einam, važiuojam, reikalų gi milijonas, nes kitu atveju nebent internetu reiktų viską užsisakyt biggrin.gif

nupirko mb vaikišką kočėliuką ir kiaušiniams plakt tą įrankį (aš už savo normalius abu tiek nemokėjus, kiek jis už vieną :oh čia vadinasi išėjo tėtis su dukra į parduotuvę biggrin.gif ) tai ta proga kepėm sausainius, aš tešlą dariau, mergina su vaikinu kočiojo biggrin.gif ale sviestinius tokius, uždėjau dar graikiškų riešutų ant viršaus, nu kaaaaaaaaip skanu jie essen.gif: dabar jau gailiuos, kad ne visus taip padariau smile.gif
Papildyta:
Rani, nelabai supratau klausimo. klausi kiek apskritai tas "džiaugsmas" truks? vėmimas gali trukt 2-6 dienas, o viduriavimas trunka ilgiau. tik labai svarbu skysčiai ir ne iš karto po labai daug, bet dažnai ir mažesniais kiekiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 29 sausio 2013 - 20:58