Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Lepukas @ 2013 01 15, 21:06)
malonus užsiėmimas  wub.gif
sveikatos taviškiams  4u.gif
man tai prie viso beprotnamio vakar Augustinas Vyčio keksą paleido. tik ir terūko šmirinėjančios baltos pelės  doh.gif  gerai, kad ne arklys  biggrin.gif

gerai, kad as ta keksa maciau, buciau nesupratus biggrin.gif mes tai keksus kepam, vos ne kasdien..... doh.gif
Atsakyti
ai, duona patiko. bet man viskas patinka kur sūris ir svogūnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2013 01 15, 20:54)
gerai, kad as ta keksa maciau, buciau nesupratus biggrin.gif mes tai keksus kepam, vos ne kasdien.....  doh.gif

o kaip jūsų augintinis laikosi?

mūsiškis nesirodo. bijau rasti pagal kvapą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 01 16, 12:55)

mūsiškis nesirodo. bijau rasti pagal kvapą  doh.gif

o gal rasi daug biggrin.gif susimiksuos su vietine pele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 01 16, 12:55)

mūsiškis nesirodo. bijau rasti pagal kvapą  doh.gif

musu narve ikalintas po paskutiniu dingimu biggrin.gif siaip po zidiniu pasislepdavo, tai nebepaleidziu laisvai, bijau sukurent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 16, 12:07)
o gal rasi daug  biggrin.gif  susimiksuos su vietine pele  biggrin.gif

MB brolio vaikams taip buvo biggrin.gif
nu tikiuosi kad ten tikrai keksas doh.gif

QUOTE(jugaga @ 2013 01 16, 12:07)
musu narve ikalintas po paskutiniu dingimu biggrin.gif siaip po zidiniu pasislepdavo, tai nebepaleidziu laisvai, bijau sukurent biggrin.gif

aš paranojiškai tikrinu visas ertmes. vakare lovą išsikedenau, o naktį Augustinas nagučiais šoną pakrebždeno, tai kai šokau lotuliukas.gif nelabai aš jį į rankas paimdavau, tai dabar visai nežavi mintis, kad kažkur laisvas šmirinėja. ir tikiuosi ne drabužinėje. dar narvelyje būdamas pora drabužių sugadino, bijau pagalvoti, ką laisvėje gali pridaryti swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 01 16, 13:24)
MB brolio vaikams taip buvo  biggrin.gif
nu tikiuosi kad ten tikrai keksas  doh.gif

nu ir kas , kad keksas, parves keksiene su keksiukais biggrin.gif
Atsakyti
rado Lukas miegamajame už lovos užlindusį. nu ne be reikalo aš naktį šokinėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Lepuk, kokius gyvūnus turit?
Gabija nori katino, Benas - šuns, turės tada, kai patys galės jai rūpintis biggrin.gif
Atsakyti
kambaryje tik peliukas
lauke šunų gauja. na mūsų asmeniniai 2 - vilkšunis voljere ir prieglaudinukas.
Atsakyti
O as nemegstu grauziku, nuo tada kai vaikystej sesers sibiro pelyte ikando i pirsta dar ir bijau schmoll.gif

Man sunu namie uztenka, o duotuoju momentu suns namie nenoreciau, bet turiu biggrin.gif

O as i jusu miegamaji noriu ilysti lotuliukas.gif . Sakykit kokie pas jus miegamojo lovos ciuziniai ir kokio plocio lovos?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 16, 20:42)
O as nemegstu grauziku, nuo tada kai vaikystej sesers sibiro pelyte ikando i pirsta dar ir bijau schmoll.gif

Man sunu namie uztenka, o duotuoju momentu suns namie nenoreciau, bet turiu  biggrin.gif

O as i jusu miegamaji noriu ilysti  lotuliukas.gif . Sakykit kokie pas jus miegamojo lovos ciuziniai ir kokio plocio lovos?

pas mane ciuzinys be lovos biggrin.gif 180, spyruoklinis vienoj pusej porolonas, kitoj lateksas, nieko mandro, tik plotis geras smile.gif
Atsakyti