Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

QUOTE(Lepukas @ 2013 01 08, 17:17)
pas mus buvo 1001 situacija, kai galėjo nutikti tokia nelaimė, bet kai ji nutiko, beliko, tik rankomis skėstelti - sėdėjo fotelyje, žiūrėjo multikus, sėdo ant atlošo, nugriuvo, lūžo raktikaulis  doh.gif jokio lakstymo, siutimo, ruošėmės ramiam šeštadienio vakarui prie TV  smile.gif

ojei... mūsų mažasis tarzanas pasiutęs kaip nežinau kas... užlipa net radiatoriais ant palangės ir visur , kur tik jam įmanoma (nors man atrodo, kad neįmanoma biggrin.gif ) labiausiai lūžių ir bijau...
o kaip jaučiasi? neskauda? kiek laiko sugipsuota bus? o kaip apsirengt? į darželį aišku neis, kol nesugis?
Atsakyti
tai jis jau po rentgeno sakė, man jau neskauda, važiuojam namo. kol nejudino tos rankos, tol neskaudėjo. uždėjo gipsą dviems savaitėms. pradžioje virkavo, kad nepatogu, spaudžia nenoriu, bet greitai priprato. apsirengiam viską, tik kad vienos rankos nereikia į rankovę kišti. smile.gif saugotis toliau nesisaugo doh.gif į darželį neleidžiu. nežinau kaip būtų, jeigu dirbčiau. prieš šventes vienas vaikas buvo pėdą susilaužęs, tai mama kelias dienas nedarbingumą turėjo, o paskui į darželį atvedė - sodra nemoka doh.gif
Atsakyti
Linkejimai vyciui 4u.gif

As irgi buvau susilauzius raktikauli tikiuosi viskas baigsis gerai 4u.gif
Atsakyti
Linkėjimai Vyčiui 4u.gif
O mūsų visą šeimyną išguldė gripas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2013 01 08, 20:14)
Linkėjimai Vyčiui  4u.gif
O mūsų visą šeimyną išguldė gripas sad.gif

vaje... siunčiam ir jums linkėjimus 4u.gif
mano Augustinas toks ribinis. nors visi pakosti. siaučia virusai aplink. sesers vaikas gripuoja. o dar darželyje vėjaraupiai pasirodė. tai laukiam kada išlįs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2013 01 02, 20:22)
daug stresuok ir nukris  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nieks neduos sumeluot- lėkimas, stresai, nervacijos. o kg jau 60 pasiekė (ir net 61). kuo neramiau gyvenu, tuo ,,gražėju"

Kūčias valgėm dviese su Migle- susiėdžiau su v-nėjau pas uošvius. kalėda sramiai vieni namie pragulėjom. prieš naujus tėvą ištiko insultas (gyd nustatė tik po 3 parų), fiziškai staigiai taisos ( po 3d pakilo iš lovos, po 10 pats parėjo namo išsimaudyt). vakar išrašė, ryt sanatorijomn., bet baisu- protas nedirba kaip riektų, be to piktas, agresyvus. mama išvargo (aš nuo vargo atsiribojau), sesuo nusilakstė.

be mašinos mėnuo doh.gif dažo. tikiuos mersą nuvarę zazo neparsivarysim.

m patikrinom akis- keičia akinius į kitus. tikrai jau visam gyvenimui- kaip mamka- trumpažiūrė vis tik. 3 mėn akinių su + gerėjimo nepagerino.

šian ima siutas- prasidėjo prieš 3 sav vaikams atostogos- baigės žiema, vakar baigės atostogos- vėl prasidėjo žiema. tikiuos savaitgalį pavyks išgrūst į lauką už visas 3 sav.

Mezgu mezgu. biggrin.gif
Atsakyti
Kipše, panašu, nenuobodžiauji unsure.gif priklauso 4u.gif na bent relaksą turi. tikiuosi rezultatais pasigirsi smile.gif aš vis dar mezgu suknelę lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyčiui 4u.gif
O mano panoms priskyrė reabilitacijos procedūrų (dėl plokščiapėdystės) Santariškėse 2 savaitėms. Teks kasdien iš ryto ten praleist po 2-2,5 val. Nežinau kaip reikės suspėt ir dirbti dar wink.gif o dar su Migle pas psichologę teks keliaut dėl atsilikusios socialinės raidos doh.gif
O šiaip...nemezgu, nesiuvu, nekepu pyragų, stresuoju ir neliesėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2008 @ 2013 01 11, 11:48)
Vyčiui  4u.gif
O mano panoms priskyrė reabilitacijos procedūrų (dėl plokščiapėdystės) Santariškėse 2 savaitėms. Teks kasdien iš ryto ten praleist po 2-2,5 val. Nežinau kaip reikės suspėt ir dirbti dar wink.gif  o dar su Migle pas psichologę teks keliaut dėl atsilikusios socialinės raidos  doh.gif
O šiaip...nemezgu, nesiuvu, nekepu pyragų, stresuoju ir neliesėju smile.gif

na, svarbu padėtų 4u.gif
o tikrai, kaip vertiesi?
Atsakyti
nėra kepinių, nėra ką plepėti. gana tą svorį mesti biggrin.gif
aš šiandien tooookių skanių bandelių su kopūstais prisikepiau tongue.gif
o praeitą savaitę išbandžiau virtuvės mitų griovėjų "neatsivalgomoji duona". su svogūnais ir sūriu.
Atsakyti
Kipse Jurgute viskas bus gerai 4u.gif

Lepuk ir kaip ta duona?

Maniskiai serga sia sav tai namuose bardakai doh.gif
Nieko negaminu nera ikvepimo, dabar renkuosi uzuolaidas, sofas, stala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2013 01 15, 19:29)
Kipse Jurgute viskas bus gerai  4u.gif

Lepuk ir kaip ta duona?

Maniskiai serga sia sav tai namuose bardakai  doh.gif 
Nieko negaminu nera ikvepimo, dabar renkuosi uzuolaidas, sofas, stala  biggrin.gif

malonus užsiėmimas wub.gif
sveikatos taviškiams 4u.gif
man tai prie viso beprotnamio vakar Augustinas Vyčio keksą paleido. tik ir terūko šmirinėjančios baltos pelės doh.gif gerai, kad ne arklys biggrin.gif
Atsakyti