Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

Nauji metai - toks laikas,
Kai verta sustoti, prabėgusį laiką gerai apgalvoti,
Pamiršti blogumą, įleisti gerumą,
Tikėti stebuklais, juk kartais būna!
Su Naujaisiais metais! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2013 01 01, 10:25)
Nauji metai - toks laikas,
Kai verta sustoti, prabėgusį laiką gerai apgalvoti,
Pamiršti blogumą, įleisti gerumą,
Tikėti stebuklais, juk kartais būna!
Su Naujaisiais metais!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir tave bei visas kitas ir kitus su Naujais 4u.gif biggrin.gif

gal įvyks stebuklas ir pavyks atsikratyt bent 10 kg biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 01 sausio 2013 - 15:04
Labas, sveikinimai visoms su praejusiom sventem, sekmes, kantrybes ir noru issipildymo.

Lukne buvo namie tarpusvenciu tai laiko kompui beveik nebuvo.

Papasakokit kaip naujus sutikot? Mes tai namie, kazkaip aplinkiniai draugai visi su leliukais mazais siais metais, o Vytis truputi slogavo, tai nerizikavom, dvylikta uzlipom ant stogo, tai visus fejerverjus puikiai matem, vaikam labai patiko, vytis dar puse val rode i langus ir pasakojo kaip pyks pykst buvo biggrin.gif

Eliza geras noras jaucia visos ciata nora noretu igyvendinti, o as dariki liepos 6 noreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
mes naujus namie. aš visą dieną lovoj pragulėjau doh.gif rytą taip sudiegė nugarą, kad nei pajudėt negalėjau. suleido porą ampuoliikių, tai bent pavaikščiot susirietus galėjau. šiandien dar porą-gyvensiu biggrin.gif
ryt jau į darbą, vaikai į darželį rolleyes.gif

linkiu atsikratyt tų kg jei tikrai reikia biggrin.gif man nukrito savaime 7kg, nieko nedarant, tikiuos kad dar tiek pat nukris nieko nedarant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2013 01 01, 17:26)
mes naujus namie. aš visą dieną lovoj pragulėjau  doh.gif rytą taip sudiegė nugarą, kad nei pajudėt negalėjau. suleido porą ampuoliikių, tai bent pavaikščiot susirietus galėjau. šiandien dar porą-gyvensiu  biggrin.gif
ryt jau į darbą, vaikai į darželį  rolleyes.gif

linkiu atsikratyt tų kg jei tikrai reikia  biggrin.gif man nukrito savaime 7kg, nieko nedarant, tikiuos kad dar tiek pat nukris nieko nedarant  lotuliukas.gif

Kas cia tave uzpole raikulitas? biggrin.gif

Mes irgi namie, bet man visai patiko isskyrus tai, kad kaip niekad graziai pavyko pasidazyti, o niekas be namiskiu nemate lotuliukas.gif

Jetau tai ko tu nedarei, kad nukrito, bandyciau ir as nieko nedaryti, kad tike nukristu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos
QUOTE(Rani @ 2013 01 01, 23:44)
Kas cia tave uzpole raikulitas?  biggrin.gif

Mes irgi namie, bet man visai patiko isskyrus tai, kad kaip niekad graziai pavyko pasidazyti, o niekas be namiskiu nemate  lotuliukas.gif

Jetau tai ko tu nedarei, kad nukrito, bandyciau ir as nieko nedaryti, kad tike nukristu  lotuliukas.gif

Aha, tinginių liga. tiek išeiginių, nepatiko mano nugarytei lotuliukas.gif ir šiandien, kol dirbau viskas ok, tik prisėdu ir jaučiu, kad nugarą turiu doh.gif

lotuliukas.gif

daug stresuok ir nukris mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
SU NAUJAISIAIS 4u.gif

QUOTE(Levander @ 2013 01 02, 21:22)
sveikos

daug stresuok ir nukris  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Tai aš kaip smilga turėčiau būt smile.gifsmile.gif ale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2008 @ 2013 01 03, 09:27)
Tai aš kaip smilga turėčiau būt smile.gifsmile.gif ale  lotuliukas.gif

tai tokia ir esi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2013 01 01, 16:43)
Eliza geras noras jaucia visos ciata nora noretu igyvendinti, o as dariki liepos 6 noreciau  lotuliukas.gif

iki liepos 6 d 10 kg tai ir savęs neskriaudžiant numest galima biggrin.gif va man už 2 savaičių reiktų arba bent jau tada už poros mėn, kad bent per vieną gimtadienį gražiai atrodyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 03 sausio 2013 - 09:53
Ha ha ha as pries puse metu sakiau, kad iki kaledu tuos 10 numesiu, ale gerai pamasciau pries pat sventes ir nusprendziau nukelti termina iki vasaros lotuliukas.gif
Atsakyti
prisiduodam - aplūžę, bet gyvi biggrin.gif
su naujais sveikinti jau vėloka, bet siunčiu visiems baliončikų 4u.gif 4u.gif 4u.gif už tai kad esat smile.gif

kažkaip šiemet buvau apatiška šventėms, tai ir pažadų nedalinau. bet matau, kad nebūčiau buvusi originali lotuliukas.gif

kaip suprantu, kulinarinis skyrelis keliasi į pogrindį? g.gif
panašu, kad mums vasarą irgi vestuvės nusimato. aš ne nuotaka, bet gražiau atrodyti norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2013 01 07, 13:18)
prisiduodam - aplūžę, bet gyvi  biggrin.gif

o tai kaip čia taip nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 07, 21:08)
o tai kaip čia taip nutiko?

pas mus buvo 1001 situacija, kai galėjo nutikti tokia nelaimė, bet kai ji nutiko, beliko, tik rankomis skėstelti - sėdėjo fotelyje, žiūrėjo multikus, sėdo ant atlošo, nugriuvo, lūžo raktikaulis doh.gif jokio lakstymo, siutimo, ruošėmės ramiam šeštadienio vakarui prie TV smile.gif
Atsakyti