Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

gal kam aliejų reikia? geros nuolaidos dabar smile.gif išbandžius aš jau ir mb mamai esu pirkus avokado, migdolų ir nakvišų aliejus, tai labai patenkinta buvo, per šias Kalėdas vėl užsiprašė smile.gif o aš sau nusipirkau Jojoba (simondsijų) aliejų smile.gif būsiu graži lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 12 13, 09:07)
finansai neisnes kas tris sav tokiu proceduru 

jei šaknys ne juodos, tai finansai ir duos apie save žinot. mano šaknys nebe tamsios, tai po 3 sav jau prašos dažų, bet ne tiek pinigų neturiu, kiek laiko kas mėn kirpyklon, nes kirpėja šiauliiteė ir poas mus dirba tik kas antrą d. visad eilės

tiesa, baigiau savo anglų kursus, susitvarkiau dantį (2mėn važinėjau), kurio aną savaitgalį laikiną karūnėlę su šokoladu (įtariu) suvalgiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2012 12 14, 13:57)
jei šaknys ne juodos, tai finansai ir duos apie save žinot. mano šaknys nebe tamsios, tai po 3 sav jau prašos dažų, bet ne tiek pinigų neturiu, kiek laiko kas mėn kirpyklon, nes kirpėja šiauliiteė ir poas mus dirba tik kas antrą d. visad eilės

tiesa, baigiau savo anglų kursus, susitvarkiau dantį (2mėn važinėjau), kurio aną savaitgalį laikiną karūnėlę su šokoladu (įtariu) suvalgiau.  lotuliukas.gif

ar naudingi buvo kursai?
naują gyvūną turit?

mano chebra namuose - paniškai bijau važiuoti. o MB į darbą dar prieš 7 išvažiuoja. doh.gif vakar į miestą išvažiavom, tai tikrai lengviau atsidusau namo grįžusi - eismo sąlygos baisios. gerai, kad ne aš važiavau. atšaukiau važiavimą į kirpyklą. sava kirpėja, sutiko priimti vėlai vakare, kai tėtis galės nuvežti.

Atsakyti
visi skundziasi prastais keliais, o man kazkaip normaliai smile.gif ryte vaikus i darzeli nuveziau, dabar vel buvau isvaziavus smile.gif
vat pas senelius tai nesiryzciau vaziuot, nes jauciu tektu pasilikt iki pavasario biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 12 17, 15:11)
visi skundziasi prastais keliais, o man kazkaip normaliai smile.gif ryte vaikus i darzeli nuveziau, dabar vel buvau isvaziavus smile.gif 
vat pas senelius tai nesiryzciau vaziuot, nes jauciu tektu pasilikt iki pavasario  biggrin.gif

mieste gal kitaip tas važiavimas. aš šiandien buvau priversta iki darželio nuvažiuoti. reikėjo Viltenio tortą nuvežti. nutarėm truputį anksčiau atšvęsti, nes vakare karnavalas, o paskui jau vaikai nelabai eina iki sausio mėnesio. tai savo gatve dar kažkaip iki pagrindinio nusiyriau. o ten mašinų kolona ir dar pagrinde vilkikai. pasirodo Via baltika viena puse eismas uždarytas ir nukreipta senuoju keliu. ir ką 5km, slidžiu provėžuotu keliu. grįžus dar valandą laiko rankos drebėjo. reikia vakare dar į karnavalą papulti. eisiu į mikrių, paskui MB atvažiuos pasiimti. aš per skysta vairuotoja tokiems keliams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 12 19, 14:31)
mieste gal kitaip tas važiavimas. aš šiandien buvau priversta iki darželio nuvažiuoti. reikėjo Viltenio tortą nuvežti. nutarėm truputį anksčiau atšvęsti, nes vakare karnavalas, o paskui jau vaikai nelabai eina iki sausio mėnesio. tai savo gatve dar kažkaip iki pagrindinio nusiyriau. o ten mašinų kolona ir dar pagrinde vilkikai. pasirodo Via baltika viena puse eismas uždarytas ir nukreipta senuoju keliu.  ir ką 5km, slidžiu provėžuotu keliu. grįžus dar valandą laiko rankos drebėjo. reikia vakare dar į karnavalą papulti. eisiu į mikrių, paskui MB atvažiuos pasiimti. aš per skysta vairuotoja tokiems keliams  blush2.gif

drinks_cheers.gif mane kai ant sniego panesioja tai irgi visai nelinksma, mieste tai jau baika, tik va parkuotis nenuvalytose aikstelese tai man peilis po kaklu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2012 12 19, 14:34)
drinks_cheers.gif mane kai ant sniego panesioja tai irgi visai nelinksma, mieste tai jau baika, tik va parkuotis nenuvalytose aikstelese tai man peilis po kaklu biggrin.gif

Pilnai sutinku, aš ir kieme ne su mašina važinėju, o su laivu plaukioju doh.gif
O čia temos pagyvinimui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2012 12 19, 17:17)
O čia temos pagyvinimui smile.gif

wub.gif

labas rytas 4u.gif
o mes dar nieko nekepam, savaitgalį tuo užsiimsim. ir dovanas tik vaikams teturiu blush2.gif
užsakiau senelį šaltį į namus bigsmile.gif kolegės vyras ateis, labai linksmas žmogus, tai jau laukiam laukiam kalėdų, tik eglutės dar neturim doh.gif puošim šeštadienį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 20 gruodžio 2012 - 06:56
labai simpatiškas ožiukas wub.gif

vakar atlikome daug reikalų, dėl kurių galvas skaudėjo. ir visa diena su nuotykiais. tai šiandien toks atoslūgis karsta.gif ir reikia naujam maratonui ruoštis.
Levander, aš dovanas tik vaikams ir teperku. važiuodama pas tėvus pasiruošiu valgomą kraitelę. pernai kepiau šimtalapį, pirkau arbatos indelį, vyno, riešutų. šiemet noriu ant graikinių riešutų linkėjimus išdeginti, turiu pasidariusi vyšnių užpiltinės, dar gal kokios apelsinų uogienės norėčiau išvirti, kažką iškepsiu gal.
Atsakyti
Gražių švenčių visoms ir visiems smile.gif Dosnaus Kalėdų senelio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Su šventėm ir kaip džiugu, kad čia yra gyvų! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepukas @ 2012 12 20, 12:35)
Levander, aš dovanas tik vaikams ir teperku.

aš simbolines nuperku seneliams ir kūminams smile.gif

sveikos. vienos šventės baigės, laukiam dabar naujų metų biggrin.gif sunki šiandien darbo diena buvo po tiek išeiginių biggrin.gif

ką vaikučiai dovanų gavo?
o mane pasveikino teleloto. laimėjau fotoaparatą biggrin.gif o kaip tik nesenai naują nusipirkau doh.gif
Atsakyti