Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2008

čia kerpam. jei vesi, tai nusiteik, kad ir po kirpimo greitai iš ten neišeisi smile.gif bent jau mes su Benu, tai dar kokį pusvalandį žaidžiam doh.gif biggrin.gif ten kaip koks vaikų žaidimų kambarys, tik čiuožyklos ir batuto trūksta ir visai šansų neliktų greitai išeit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rani @ 2012 12 12, 09:34)

tu ten rimtai plaukus persidažei?? toj foto visai į save nepanaši, ir taip žiūrėjau , ir kitap lotuliukas.gif gal turi foto, kad visas veidas matytųsi?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 12 12, 14:19)
, nes garbanos pavirto dredais  doh.gif

cia matyt Vyčių bruožas lotuliukas.gif maniskis irgi su dredais, kirptis nesileido pas kirpeja, tai pati po kelis plaukus vis kerpu, kol nepajaucia doh.gif
Atsakyti
aš jau irgi bijau, kad senis šaltis lėlių neprineštų, nes visi su kasom. antradienį turėjom važiuoti į kirpyklą, bet mūsų kirpėją į ligoninę paguldė. įvertinus tai, kad jai už mėnesio gimdyti, galim likti ilgaplaukiais dar ilgam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 12 12, 14:42)
čia kerpam. jei vesi, tai nusiteik, kad ir po kirpimo greitai iš ten neišeisi smile.gif bent jau mes su Benu, tai dar kokį pusvalandį žaidžiam  doh.gif  biggrin.gif ten kaip koks vaikų žaidimų kambarys, tik čiuožyklos ir batuto trūksta ir visai šansų neliktų greitai išeit  biggrin.gif
Papildyta:

tu ten rimtai plaukus persidažei?? toj foto visai į save nepanaši, ir taip žiūrėjau , ir kitap  lotuliukas.gif  gal turi foto, kad visas veidas matytųsi?

O kaip ten kainos?

Aga persidaziau biggrin.gif

QUOTE(jugaga @ 2012 12 12, 15:04)
cia matyt Vyčių bruožas  lotuliukas.gif maniskis irgi su dredais, kirptis nesileido pas kirpeja, tai pati po kelis plaukus vis kerpu, kol nepajaucia  doh.gif

lotuliukas.gif ir as po pauka karpau

QUOTE(Lepukas @ 2012 12 12, 15:11)
aš jau irgi bijau, kad senis šaltis lėlių neprineštų

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2012 12 12, 16:06)
O kaip ten kainos? 

Aga persidaziau  biggrin.gif

30 Lt mokėjau paskutinį kartą.

pasirodyk kaip atrodai smile.gif iš tos foto tai nelabai ką ir suprasi smile.gif matau tik, kad spalva graži, o reik įvertint ar tinka biggrin.gif

aš pernai irgi masčiau kardinaliai pasikeist, bet paskui pagalvojau, kad galiu gailėtis, atrodo, kad jokia kita plaukų spalva netinka, tik šviesi biggrin.gif
o kaip tau pačiai? nekeista? džiaugies? ar po Naujų šviesinsies vėl ? biggrin.gif
Atsakyti
Eliza neturiu foto kur matytusi viskas biggrin.gif

Man visai nekeista, atrodo, kad prilipo ta spalva, kol kas keisti neplanuoju, nors, kad busiu blondinė kada nors tai tesa biggrin.gif bet tikrai ne po nauju.
Ir vyrui sake gaziua sita spalva. Siaip labai pataike kirpeja spalva, tokia ruda be jokiu raudonu atspalviu, kurie man visai netinka.
Kad isgauti gazia sviesia spalva reikia eiti i kirpykla, finansai neisnes kas tris sav tokiu proceduru lotuliukas.gif o nuo namines geltonos spalvos buvau pavargus todel jau seniai masciau ape tokius pokycius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rani: 13 gruodžio 2012 - 09:09
QUOTE(Rani @ 2012 12 13, 10:07)
Eliza neturiu foto kur matytusi viskas  biggrin.gif

Man visai nekeista, atrodo, kad prilipo ta spalva, kol kas keisti neplanuoju, nors, kad busiu blondinė kada nors tai tesa  biggrin.gif  bet tikrai ne po nauju.
Ir vyrui sake gaziua sita spalva. Siaip labai pataike kirpeja spalva, tokia ruda be jokiu raudonu atspalviu, kurie man visai netinka.
Kad isgauti gazia sviesia spalva reikia eiti i kirpykla, finansai neisnes kas tris sav tokiu proceduru  lotuliukas.gif  o nuo namines geltonos spalvos buvau pavargus todel jau seniai masciau ape tokius pokycius  biggrin.gif

o fotiką turi? biggrin.gif

aš jau nemažai metų šviesinu, kirpykloj, bet pabūnu graži tik kokia savaitę, o paskui man vistiek išlenda geltonumas... bet su tuo dar gyvent galima smile.gif labiausiai nervina, kad dažyt dažnai reikia doh.gif natūralūs mano tamsūs, tai jau 3-4 dieną matau, kad milimetras ataugęs biggrin.gif o tau spalvą kirpėja pati parinko? ar tu jau turėjai mintį, kad tokios nori, tik atspalvį ji paderino? aš tai pati nežinau kokios konkrečiai spalvos norėčiau, tokios, kad tiktų biggrin.gif
atsimenu prieš kokius 7 metus sugalvojo kirpėja nudažyt mane nauja spalva - skambėjo gražiai, gavausi ryža doh.gif tokia pagal idėją ir turėjau gautis lotuliukas.gif einu atsimenu per laisvę ir tokios man šviesiaplaukės gražios, o aš tokia baisi lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos

aš kai dar pernai dažiausi šviesiai plaukus, tai man kaip tik gražiau atrodė plaukai po savaitės kai šaknys kažkiek jau matosi ataugę biggrin.gif ir dažausi kirpykloje visad kas 6-8sav, o dabar va sruogelėm vėl šviesinu, nebedažau visų plaukų viena spalva, bandžiau ir tamsesnė būt, bet nežinau, šviesi ir taškas biggrin.gif nesuprantu kodėl prieš tai kokius 7 metus buvau kone juoda lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos gyvos kas neužpystytos biggrin.gif

mano nameliai 3 jau sutepti, dovanosiu broliui su pana. šiemet pirmą kartą dariau, tai kreivi, šleivi, ale bus gerai. kitiems metams jau gudresnė būsiu biggrin.gif meduoliai jau beveik 2 savaitės ilsisi dėžutėj surikiuoti, kitą savaitgalį dekoruosim ir bus paruošti naudojimui smile.gif

aš irgi prieš gerą mėn nurėžiau plaukus ir nusidažiau panašiai kaip Rani. vyras beveik parą nekalbėjo kai grįžau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2012 12 13, 12:29)

aš irgi prieš gerą mėn nurėžiau plaukus ir nusidažiau panašiai kaip Rani. vyras beveik parą nekalbėjo kai grįžau  lotuliukas.gif

čia prarado žadą nuo grožio? lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
smeginis jau plauna man tie mokslai , tai įlindau pas jus smile.gif kursinį ryt turiu priduot, o jis dar visas palaida bala doh.gif

bet sakiau , parodysiu kokį pernai namelį lipdėm. liuks forma net su mažiukais gamint išeina, nes garantuotai stovi biggrin.gif
va kokį pernai gaminom
user posted image

Papildyta:
jei kam prireiks info gaminant namuką, tai radau pas save bloge pilną receptą biggrin.gif
http://inciute.blogs...is-namukas.html
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2012 12 13, 13:00)
o fotiką turi?  biggrin.gif

aš jau nemažai metų šviesinu, kirpykloj, bet pabūnu graži tik kokia savaitę, o paskui man vistiek išlenda geltonumas... bet su tuo dar gyvent galima smile.gif labiausiai nervina, kad dažyt dažnai reikia  doh.gif  natūralūs mano tamsūs, tai jau 3-4 dieną matau, kad milimetras ataugęs  biggrin.gif  o tau spalvą kirpėja pati parinko? ar tu jau turėjai mintį, kad tokios nori, tik atspalvį ji paderino? aš tai pati nežinau kokios konkrečiai spalvos norėčiau, tokios, kad tiktų  biggrin.gif
atsimenu prieš kokius 7 metus sugalvojo kirpėja nudažyt mane nauja spalva - skambėjo gražiai,  gavausi ryža  doh.gif  tokia pagal idėją ir turėjau gautis  lotuliukas.gif  einu atsimenu per laisvę ir tokios man šviesiaplaukės gražios, o aš tokia baisi  lotuliukas.gif

Turiu ale kaip save nusifotkint biggrin.gif

Jei nori, kad nelystu geltona spalva tai naudok sampuna pilkintoja l'orealis toki turi
A visada dazydavau tik namie, o kirpeja kuria pasitikiu brangi lotuliukas.gif

As ilgai maitinau vyti, tai del hormonu, man jokie dazai nepaimdavo grazios sviesios spalvos, todel jau pati buvau po truputi pradejus tamsinti, betkonkrecia spalva parinko jinai is kart pasake, kad raudoni atspalviai man netiks, nes mano oda per rausva ir pasake, kad man tinka saltos spalvos ir parinko kavos spalva biggrin.gif zo pasake viska, ka as buvau radus internete apie savo spalvas lotuliukas.gif

QUOTE(arden @ 2012 12 13, 13:29)
sveikos gyvos kas neužpystytos  biggrin.gif

mano nameliai 3 jau sutepti, dovanosiu broliui su pana. šiemet pirmą kartą dariau, tai kreivi, šleivi, ale bus gerai. kitiems metams jau gudresnė būsiu biggrin.gif meduoliai jau beveik 2 savaitės ilsisi dėžutėj surikiuoti, kitą savaitgalį dekoruosim ir bus paruošti naudojimui smile.gif

aš irgi prieš gerą mėn nurėžiau plaukus ir nusidažiau panašiai kaip Rani. vyras beveik parą nekalbėjo kai grįžau  lotuliukas.gif

As vakar iskepiau, dabar eisiulipdyti

Pasirodyk a?
Atsakyti