QUOTE(Elizabeth** @ 2012 12 13, 13:00)
o fotiką turi?
aš jau nemažai metų šviesinu, kirpykloj, bet pabūnu graži tik kokia savaitę, o paskui man vistiek išlenda geltonumas... bet su tuo dar gyvent galima
labiausiai nervina, kad dažyt dažnai reikia
natūralūs mano tamsūs, tai jau 3-4 dieną matau, kad milimetras ataugęs
o tau spalvą kirpėja pati parinko? ar tu jau turėjai mintį, kad tokios nori, tik atspalvį ji paderino? aš tai pati nežinau kokios konkrečiai spalvos norėčiau, tokios, kad tiktų
atsimenu prieš kokius 7 metus sugalvojo kirpėja nudažyt mane nauja spalva - skambėjo gražiai, gavausi ryža
tokia pagal idėją ir turėjau gautis
einu atsimenu per laisvę ir tokios man šviesiaplaukės gražios, o aš tokia baisi
Turiu ale kaip save nusifotkint
Jei nori, kad nelystu geltona spalva tai naudok sampuna pilkintoja l'orealis toki turi
A visada dazydavau tik namie, o kirpeja kuria pasitikiu brangi
As ilgai maitinau vyti, tai del hormonu, man jokie dazai nepaimdavo grazios sviesios spalvos, todel jau pati buvau po truputi pradejus tamsinti, betkonkrecia spalva parinko jinai is kart pasake, kad raudoni atspalviai man netiks, nes mano oda per rausva ir pasake, kad man tinka saltos spalvos ir parinko kavos spalva
zo pasake viska, ka as buvau radus internete apie savo spalvas
QUOTE(arden @ 2012 12 13, 13:29)
sveikos gyvos kas neužpystytos
mano nameliai 3 jau sutepti, dovanosiu broliui su pana. šiemet pirmą kartą dariau, tai kreivi, šleivi, ale bus gerai. kitiems metams jau gudresnė būsiu
meduoliai jau beveik 2 savaitės ilsisi dėžutėj surikiuoti, kitą savaitgalį dekoruosim ir bus paruošti naudojimui
aš irgi prieš gerą mėn nurėžiau plaukus ir nusidažiau panašiai kaip Rani. vyras beveik parą nekalbėjo kai grįžau
As vakar iskepiau, dabar eisiulipdyti
Pasirodyk a?