Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 10 10, 16:38)
SM tai sekta
Fotografijos pradžiamokslis irgi sekta
Postcrossingas irgi sekta. va ir išsiaiškinom ko mes čia susirinkom.
Kadangi sektos siekia piniginės naudos, taip ir šios, kad ir netiesiogine prasme.
Viena sekta laiką atima, kita visokiom investicijom pinigus siurbia. Trečia tai apskritai bankrotas. Popieriaus gabalėliui, ne visada spalvotam, pinigus leidžiam  lotuliukas.gif

nu yra yra.. pripratimas..smile.gif

Jurzole, man kas kartą kaip raudonu siūlu per vieną tokį guminį daiktą eina Tavo tas "nesu, nebūsiu gera fotografė", bla bla bla. Kam tos etiketės? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 10, 11:12)
po truputi tvarkau vasarine juosta, nemazai prisikaupe, atnesiau 2 kadrus parodyt jums, man jie labai faini.

Antrasis - jega bigsmile.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 10 10, 17:33)
Tavo problemos jeigu netiki.  biggrin.gif  lensbaby edge 80 optic

Kitaip sakant, tiltshift mirksiukas.gif Dabar jau aisku, kodel to bluro tiek. Siaip jau visai faina taip pazaisti, idomus rezultatas gaunasi, bet man ryskaus objekto truksta, uz kurio zvilgsnis uzsikabintu.

QUOTE(pandre @ 2012 10 10, 17:37)
o as atnesu irgi nuotrauka...nei ji ispudinga, nei ka....siaip uzejo noras kazka ikelti ir parodyti kokius baubus kartais daro sena juosta rolleyes.gif

Man visai patinka, tokia spooky truputi smile.gif

QUOTE(rG. @ 2012 10 10, 17:39)
Ne visi tokie, kai kurie meniškesnės sielos  biggrin.gif

Tai jo, zinau... cool.gif Turiu meniskos sielos drauge, nuolat kamuoja ji mane su tokio tipo klausimais, isiveliam i ilgiausias diskusijas, o joms pasibaigus ji dazniausiai sako: "Na ir kaip tu taip sugebi, keliais sakiniais viska i vieta sustatyti, viskas man dabar aisku!". Dar po kurio laiko, kiek pagalvojusi, priduria: "Bet vis tiek neitikinai" rolleyes.gif Ir taip istisai... lotuliukas.gif

Be to, tu pacitavai tik dali mano zinutes - ir esme truputi pasikeite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 10 spalio 2012 - 16:51
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 10, 10:57)
Parekomenduokit kokią lengvai valdomą , nemokamą programėlę filmukui iš nuotraukų sukurti.

Pro Show Producer 4u.gif
Papildyta:
[quote=Maggie,2012 10 10, 12:12]

Antroji naturaliai zavi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 10 spalio 2012 - 16:59
Nesakiau, jog objektyvas ne tiltshiftinis. Tiesiog rasiau, jog nedejau pati jokio tiltshifto ar bluro. smile.gif Nukreipus objektyva tiesiai ( nesukinejant composer pro) galima fotografuoti ir be isblurinimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 10, 17:30)

Spalvos fainos, o jau tas raudonlapis medis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 10, 17:48)
Jurzole, man kas kartą kaip raudonu siūlu per vieną tokį guminį daiktą eina Tavo tas "nesu, nebūsiu gera fotografė", bla bla bla. Kam tos etiketės? smile.gif 4u.gif

Sakai, etiketes? g.gif Nezinau, gal tiesiog vis islenda mano nusivylimas tuose pasakymuose - nors pati maniau, kad jau pergyvenau ta nusivylimo faze unsure.gif Matai, pries ateidama i sia tema, nuosirdziai maniau, kad "turiu aki" fotografijai, tik pasimokyti truputi reikia, ir jau darysiu nuotraukas su wow faktorium blush2.gif Ir labai nusivyliau pagaliau supratusi, kad ir ta mano akis ne tokia jau visa matanti, kaip isivaizdavau, ir kad mokytis reiketu labai daug ir kantriai, norint islavinti matyma ir naturalaus talento stoka kompensuoti darbu. O as neturiu tam nei laiko, nei noro - per daug aplink kitu mane dominanciu dalyku ax.gif Todel ir sakau, kad nebusiu gera fotografe. Bet fotografijos del to nezadu atsisakyti - tiesiog savo lukescius priderinau prie realybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 10, 17:06)
Sakai, etiketes?  g.gif Nezinau, gal tiesiog vis islenda mano nusivylimas tuose pasakymuose - nors pati maniau, kad jau pergyvenau ta nusivylimo faze  unsure.gif  Matai, pries ateidama i sia tema, nuosirdziai maniau, kad "turiu aki" fotografijai, tik pasimokyti truputi reikia, ir jau darysiu nuotraukas su wow faktorium  blush2.gif Ir labai nusivyliau pagaliau supratusi, kad ir ta mano akis ne tokia jau visa matanti, kaip isivaizdavau, ir kad mokytis reiketu labai daug ir kantriai, norint islavinti matyma ir naturalaus talento stoka kompensuoti darbu. O as neturiu tam nei laiko, nei noro - per daug aplink kitu mane dominanciu dalyku  ax.gif  Todel ir sakau, kad nebusiu gera fotografe. Bet fotografijos del to nezadu atsisakyti - tiesiog savo lukescius priderinau prie realybes  mirksiukas.gif

suprantu, kad toks suvokimas, jei jis buvo, gali būti skaudus.
man labai patinka, kai žmonės su savim sutaria. Tu panaši į tokią.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 10, 16:30)
Laba diena, ponios ir ponai (juk turim keletą ar ne?)  smile.gif  Rodau jums keletą kadrų iš vakarykščio pasivaikščiojimo parke.  smile.gif Daugiau kaip visą laiką rasit bloge

Nu gražu, spalvos gražios, medžiai gražūs,lapai spalvoti gražūs, viskas labai patinka, nu bet gryna Anastasia.... čia jau prieš tai buvo kalbėta ta tema smile.gif jau too much smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 10, 19:00)
Nu gražu, spalvos gražios, medžiai gražūs,lapai spalvoti gražūs, viskas labai patinka, nu bet gryna Anastasia.... čia jau prieš tai buvo kalbėta ta tema smile.gif jau too much smile.gif

o kas ta Anastasia?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 10, 19:19)
o kas ta Anastasia?

Flickr
Puslapis
Iš pradžių ir mane buvo sužavėję, bet ne tiek, kad užsikabinčiau už tokio stiliaus ir t.t. biggrin.gif Dabar jau ir pabodo..

Say, noriu dar kartą padėkoti! Laiminga kaip slyva, pakėlė nuotaiką tavo atvirutė.. bigsmile.gif Grožis..

Nekantraujančioms, jei niekas nepakiš kojos, ryt paskelbsiu konkursą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 10 spalio 2012 - 18:25
Žinokit paskutinėse Kristuko nuotraukose nematau panašumų į Anastasijos foto. Tai nesuprantu kodėl apie tai užsimenama bigsmile.gif ar aš ką dar praleidau?
ar gal apie apdirbimą kalbat?

fainas teminis gimtadienis. Vat tokią šventę norėčiau pafotografuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 spalio 2012 - 18:34
QUOTE(Maggie @ 2012 10 10, 11:12)
superinis koliazhas, bet trecios, paskutines, skyriasi apdirbimas, kuris yra geresnis, nes ne toks pilkas, kontrastingesnis. reiketu pataisyt ir bus ledaz.
po truputi tvarkau vasarine juosta, nemazai prisikaupe, atnesiau 2 kadrus parodyt jums, man jie labai faini.

Nuostabiai silti kadrai... ir pirma ir antra....

QUOTE(robobebras @ 2012 10 10, 17:30)
Nieko blatno - pirkom vaikam fotkint. Paskui norejau su S.B.M. supermamoj pasigincyt, tai va taip cia apsireiskiau. O dabar bangom - tai daug kas grazu, tai mazai kas grazu smile.gif.
Stengiaus namu darbus daryt, atmenu tik su diafragma kazkas normalesnio gavosi, o white balance kai padariau is kartonines dezes, tai net Yvette sake kad negrazu smile.gif

O tai ka as ten tokio pliurpiau, kad pesiotis norejai? biggrin.gif As gi svelni, balta(bent jau tuo tapu buvau) ir pukuota.... tongue.gif
Atsakyti