QUOTE(kristalines @ 2012 10 09, 22:56)
"Pirmadienio linksmybės"
Labai nuotaikinga
Bet man irgi nereikia cia koliazo, vienos uztektu.
QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 09, 23:26)
O as atnesu dar keleta kadru is meeto...
Grazu...
QUOTE(sayonara @ 2012 10 10, 08:27)
o aš noriu užvesti dar kitą diskusiją. nežinau, ar rimtai,bet man parašė viena mergina į AŽ. ne iš temos, bet iš SM. su klausimais, į kuriuos viena paslapčiom bijau atsakinėti.
Tiesiog... kaip suprasti/pajausti/sužinoti, kad fotografija yra TAI.
As kai zmogus praktiskas, tai nesuprantu tokiu klausimu - gi, rodos, imk fotika i rankas (arba kad ir telefona pradziai, jei pinigu ner) ir bandyk, ir suzinosi tada, tavo cia dalykas ar ne tavo, maitina siela ar ne
Bet kita vertus, jei zmogus dar nera rades tokios veiklos, kuri ir butu TAI, tuomet tos abejones labai suprantamos - nes tikrai, kaip zinoti, jei dar niekad nesi su tuo zinojimu susidures?
Bet velgi, jei nebandysi, tai ir nesuzinosi...
QUOTE(sayonara @ 2012 10 10, 08:59)
Galbūt norit pasidalinti savo istorijomis?
Aš kaip tokios neturiu. Na, truputį gal turiu bendrai.
As tai pradejau fotografuoti, kai pradejau keliauti. Ne is karto, is pradziu MB daugiau fotografavo, paskui as pamazu fotika peremiau
Kai per tris savaites Italijoj ispleskinau 15 ilgu juosteliu, MB padovanojo muiline, sake, pigiau kainuos nuotraukos
O noras ismokti daugiau ir ne tik su auto fotografuoti gime pernai, po keliones i nuostabiai graziu peizazu sali, kur jauciausi visiskai bejege ta grozi perteikti su savo menku supratimu, kaip ir ka fotografuoti. O taip norejosi...
Per tuos metus su trupuciu pramokau kazkiek, bet ko gero ne taip jau ir daug - truksta laiko, bet nebera ir pradzioj buvusio entuziazmo. Perdegiau
Supratau, kad gera fotografe netapsiu, neduota man, bet dziaugiuosi, kad horizontai praplatejo, smagu, kai zmones, sekantys mano keliones, sako "oho, kaip pasikeite tavo nuotraukos!" Manau, kad kelioniu fotografija taip ir liks mano vieninteliu zanru. Ir dar juodai baltos geles, nors su jom nelabai sekasi
Bet kai kartais pavyksta ka grazaus padaryti, faina buna
Bet vis tiek zinau, kad fotografija man nera TAI. Uztai kad zinau, koks jausmas buna, kai TAI randi. Tai galvoju, ir ta mergina, kai jau ras, tai tikrai zinos - o iki tol klausines visu, ir niekas netures atsakymo, nes ji gali rasti tik pats
Atsiprasau uz ilga paklode - nemoku trumpai rasyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 10, 10:40)
atsakinėkit atsakinėkit, gal žmogui kas nors paaiškės, mažu padėsim
O tai tas zmogus cia paskaityti ateis?
QUOTE(airv @ 2012 10 10, 12:06)
Kartais kutenantis nežinojimas daug žaviau už aiškią tiesą
Ypac jei nesi tikras, kad tiesa bus tokia, kokios noretusi
QUOTE(kristukass @ 2012 10 10, 16:30)
Rodau jums keletą kadrų iš vakarykščio pasivaikščiojimo parke.
Grazios rudeniskos spalvos, bet man per daug kadro nefokuse, abiem atvejais noretusi didesnes ryskumo zonos