Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

man tai ne išsiritimas ir burbėjimas kliūna, bet apskritai burbėjimas. Na nesifotografuoja, neišspausi, arba išspausi kažką, kas net pačiai nepatiks. Išlaukti reikia ir tiek. Visiems būna.
Aš kartelį septynis metus nefotkinau. Paskui buvo metų pertrauka. O dabar periodiškai kas 2-3 mėnesius sustoju porai mėnesių.
Ir nezirziu smile.gif
Na taip, tokie sustojimai nepalankūs, kai už pinigus fotografuojama. Betgi Isora to nedaro ar ne? smile.gif
Atsakyti
Rittule, abi nuotraukos stipriai su trūkumais. Abiejose prastoka kompozicija.

Pirmoje viskas per marga, neišnaudojai gražios šviesos, nukirtai ranką, visai be reikalo palikai žolės kampuką. Pilvukas irgi ne stebuklingai atrodo, akcentas ne į neštukę, o į merginos galvą, plaukus, veidą. Pernelyg pastumta mergina į kairę, o dešinėje be reikalo ta marga antklodė, ant kurios nieko nėra. Ten, tarkim, galėtų būti knyga ar arbatos puodelis; nors ir šabloniškai atrodytų, bet užpildytų kadrą. Jei ne rankos ant pilvo, nežinau, ar suprasčiau, kad tai neščiosios foto. Smagu galbūt iš viršaus fotkint būtų buvę, tik nesu tikra, ar į medį ropštumeis? smile.gif

Antroji, kaip pati supranti, su nėštumu neturi nieko bendra, bet ją vertiname kaip portretą. Man nepatiko beveik to paties fotografavimo kampo pasirikimas abiejose pasirinktose parodyti nuotraukose. Gerai, kad bandai pirmam plane antklodę kišti, blogai, kad ji tokia kaip plyta ten padėta; galbūt kitą kartą pasirink ką nors be aiškių kontūrų, gal gėles, krūmą, lapus ir pan. Spalviškai man beleberda, nedera, margumynas. Rankos pasislėpę, viena iš jų sudaro kažkokį nesveikumo įspūdį, kaip mėsos gabalas guli.
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 17, 23:33)
Pirmoji - jb nesižiūri. Spalvota galbūt žiūrėtųsi šiek tiek kitaip <...> nėštukę ryškią belaistančią augalėlį ir klijuotum tai į seriją.

Spalvota dar labiau nesiziuri... laistytuvas per nelyg ryskus, vagia visa demesi... aciu uz minti del serijos, verta pameginti, nes kadru pakankamai nemazai

user posted image

Del antrosios todel ir teiravausi, nes paciai dabar ziurint atrodo siaubingas bardakas! Truputi pykstuosi su saiku, bandau ismokti ji pajausti!!!!!!!! doh.gif

P.S. Turiu ir as visokiausiu originaliu minciu, deja ne visada gali prasyti zmoniu, kad jie tai darytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 17, 16:54)

p.s. šeštadienį jei niekas nesutrukdys keliausiu pas savo žavingą nėštukę. įdomu, kiek fotkių padarysiu su rankom ant pilvo? biggrin.gif juk tikrai padarysiu smile.gif

prašom nufotografuot, greit išryškint ir įmesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 18, 08:28)
prašom nufotografuot, greit išryškint ir įmesti  biggrin.gif

nežinau, ar leis tongue.gif
pradžioj reik juostų nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 10 17, 23:40)
Dar norėtųsi merginą labiau prie dešinio krašto patraukt  4u.gif

Kodel taip yra?.. kai fotografuoji kaip ir viskas liuks atrodo, o issikeli foto i kompa ir issigasti lotuliukas.gif Man mergina ziauriai noretusi prie desinio krasto prilipdyti!

Karpymai nepatinka ne vienoje nuotraukyteje, labai maza erdves... Pirmojoje arzina tas islindes zoles kampelis, klonavimas butinas smile.gif O vat antrojoje iriuziu labai grazia pintine su gelemis ir noretusi kad matytusi melynu ziedeliu virsuneles.
Pati mintis, kad nestuke miega dideleje pievoje - super!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 18, 09:29)
nežinau, ar leis tongue.gif
pradžioj reik juostų nusipirkt biggrin.gif

et...o aš galvojau įkvėps mane kas nors biggrin.gif nebanaliai fotografijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 18, 08:35)
et...o aš galvojau įkvėps mane kas nors  biggrin.gif  nebanaliai fotografijai  biggrin.gif

nu tai žiūrėsim..
o kas sakė, kad aš nebanaliai pridarysiu? lotuliukas.gif čia drožiu drožiu visas, o pati kai pavarysiu standarto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 18, 07:37)
man tai ne išsiritimas ir burbėjimas kliūna, bet apskritai burbėjimas. Na nesifotografuoja, neišspausi, arba išspausi kažką, kas net pačiai nepatiks. Išlaukti reikia ir tiek. Visiems būna.
Aš kartelį septynis metus nefotkinau. Paskui buvo metų pertrauka. O dabar periodiškai kas 2-3 mėnesius sustoju porai mėnesių.
Ir nezirziu  smile.gif
Na taip, tokie sustojimai nepalankūs, kai už pinigus fotografuojama. Betgi Isora to nedaro ar ne? smile.gif

Tai, kad kaip tik man atrodo, eini ir darai, jei reikia. O jei nereikia, tai kam išvis daryt biggrin.gif
Nors kai ką ar patinka, ar nepatinka daryt reikia - indai, namai, valgio gaminimas ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 18 spalio 2012 - 08:50
kai tema baigsis, nauja 136 tema
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti