Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Is koliiaziuko rinkciausi paskutiniaja foto...
As jau pati jei jau darau koliiaziuka, tai stengiuosi kad kadrai butu bent siek tiek skirtingi kompozicija... o ne nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 10, 11:05)
labai spalvos, mmm, švelnu.
Aš vis žadu pas močiutę ant palėpės užsikarti nuvykusi, bet mociute vis zirzia, kad nera ten ko fotkint, ten bardakas, bla bla bla biggrin.gif Nu bet ateis laikas smile.gif nes ten tikrai butu ka fotkinti  rolleyes.gif  ten tiek gerio budavo, tikiuois jis ir nedinges  smile.gif

Dėkui. O taip, ir aš svaigstu apie palėpę, tik laiptų į ją nebeliko. bet bus bus žygis, tikiuosi 'lobių' smile.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 10 10, 11:08)
Kaip tas foto pasviesinti be trikojo? Iso pakeliau iki 400 g.gif Kas cia su tuo fokusu doh.gif

Berods tavieji buvo ir su šieno ritiniais.. tai man iškart kilo klausimas: koks WB nustatytas? nes ne tiek tamsu, kaip spalvos neaiškios labai mastau.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 10 10, 11:12)
superinis koliazhas, bet trecios, paskutines, skyriasi apdirbimas, kuris yra geresnis, nes ne toks pilkas, kontrastingesnis. reiketu pataisyt ir bus ledaz.
po truputi tvarkau vasarine juosta, nemazai prisikaupe, atnesiau 2 kadrus parodyt jums, man jie labai faini.

Patinka, ypač antroji. Šviesa, spalvos nuostabios.
Atsakyti
WB auto, vakar pabandziau debesiuka, geltona labai gavosi. Esu sakiusi, kad norisi viska sviesinti ir ryskinti, niekaip nesigauna iskart graziai g.gif Nuomoniu visokiu-nuo turi gautis iki nieko gero su tuo objektyvu negausi, bet vis bandau...
Atsakyti
Laba smile.gif

drebanciom rankom dedu Jusu teismui pirmaja savo fotosesija smile.gif
laukiu daug kritikos 4u.gif
http://www.flickr.co...57631737228498/
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 10 10, 10:18)
Patiko. ir... Yvette buvo atpažinta  cool.gif turėjo žagsėti šiandien ryte smile.gif Skaičiau temą jau gana ilgą laiką ir buvau mačiusi tave nuotraukose, bet va šiandien kažkoks 'sušvitimas' galvoje, kad žinau tave smile.gif Kažkada dirbai su mano MB (A.P.)

oho bigsmile.gif mažas tas pasaulis. Perduok linkėjimus. Gaila, kad prieš mytą taip nenušvito ir neatpažinai, gal būtumėt užsukę... Kitąkart!
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 10, 15:06)
Laba smile.gif

man tai labai kerta, tai, kad erdvės trūksta, ir nukapotos galūnės, detalės kai kur dėmesį visą atimą blaškaisi po foto, žvilgsniui erdvės trūksta, antroj foto pirmam plane ne pilvukas gaunasi,o ranka (?),ar ne rankos dalis ten? ax.gif
Atsakyti
smile.gif

Tik pasidalinu - Kaip nereiketu fotografuoti vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 10, 12:28)
Tikrai, Zirze. biggrin.gif

na as uz ja nieko nemokejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 10, 15:06)
Laba smile.gif

Iskart kliūna man galūnių nukapojimai, beveik visose foto. Dar, be "vaidmens" parinkti daikti, kaip pvz. tiulis pirmoje foto, kazkoks siaudinis rutulys (?), puoksciu daug, bet realai nei viena ir nepanaudota tinakmai, parinkti netinkami kampai, pritruko kai kur erdves, kai kur jos per daug. Visko man per daug nuotraukose, dar nemoki su tuo tvarkytis.
Manau siuo atveju butu buve geriau, jei visko butu buve kur kas maziau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 10, 14:14)
man tai labai kerta, tai, kad erdvės trūksta, ir nukapotos galūnės, detalės kai kur dėmesį visą atimą blaškaisi po foto, žvilgsniui erdvės trūksta, antroj foto pirmam plane ne pilvukas gaunasi,o ranka (?),ar ne rankos dalis ten?  ax.gif

aga, ranka blush2.gif
erdves tai tikrai truksta...fotosesijos lauke geru oru nespejom susiorganizuoti (butent tokios, kokios nestuke norejo), o namie erdves mazoka...tad, kad nelistu viskas, ko nereikia i vaizda, matyt perspaudziau labai...
aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 10, 14:06)
Laba smile.gif

Spalvos gražios, bet man užkliuvo tai, kad daugelyje kadrų mergina fotografuota iš apačios ax.gif negražiai atrodo pagurklis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 10, 14:16)
Iskart kliūna man galūnių nukapojimai, beveik visose foto. Dar, be "vaidmens" parinkti daikti, kaip pvz. tiulis pirmoje foto, kazkoks siaudinis rutulys (?), puoksciu daug, bet realai nei viena ir nepanaudota tinakmai, parinkti netinkami kampai, pritruko kai kur erdves, kai kur jos per daug. Visko man per daug nuotraukose, dar nemoki su tuo tvarkytis.
Manau siuo atveju butu buve geriau, jei visko butu buve kur kas maziau smile.gif 4u.gif

na del tiulio tai turiu pasiteisinima biggrin.gif yra kelios foto, kuriu nenorejo nestuke publikuot, kur tiulis buvo panaudotas..matyt nereikejo man isvis ir anos det g.gif
o kad daug ko nemoku, tai faktas, pirmas cia mano blynas smile.gif su jusu komentarais ir pastabom tikiuosi ismokt daugiau smile.gif aciu!
Papildyta:
QUOTE(viktorija09 @ 2012 10 10, 14:18)
Spalvos gražios, bet man užkliuvo tai, kad daugelyje kadrų mergina fotografuota iš apačios  ax.gif negražiai atrodo pagurklis  blush2.gif

teip teip 4u.gif bet, tiesa pasakius, nesugalvojau labai daug kampu, kad viskas ne tik is virsaus butu...gal yra kazkokiu rakursu, kur pagurklis ne taip matytusi g.gif
aciu, uz spalvas 4u.gif
Atsakyti