QUOTE(Maggie @ 2012 10 17, 19:45)
as tai vos prisiverciu dukrele pafotkint, auto viena kita, zmonems, jei praso, atsakau viena ir ta pati atsakyma
"komercijos nefotkinu" (ne visai teisingas jis, bet jie kazkaip labai rimtai sureaguoja ir daugiau nebepraso:)).. nebent mane labai sudomina kazkas. ir tai, kad esu tokia pasyvi, mane zudo, biesinai ir nervina. nenoreciau tokia but. noreciau buti "priversta" (rimtai) pvz pafotografuot kokia nestuke (neduokdie), vaikus, ar seima - gal kazkas persilauztu manyje, ir gautusi neblogai, ir nebebutu to tokio bloko - komercijos nefotkinu ir, galbut, visi butu patenkinti hehe.
Na as svetimus irgi atsisakau fotografuoti (kaip nekeista jau yra/buvo susidomejusiu). Siuo metu tiesiog susikuriu kazkokia vizija ir tada paprasau kazko is draugu as seimos nariu papozuoti. O svetimu prisibijau, vienas dalykas dar esu visisikai zalia sioje srityje, nenoriu nuvilti tu zmoniu gavus rezultata, na ir nezinau ar sugebeciau uzmegzti rysi, kuris man yra svarbus su fotografuojamu objektu
Isimtis dabar bus brolio seimyna, nes jie patys pasiprase fotografuojami, bet is kitos puses, as juos pazystu, yra rysys ir pati turiu interesu, nes tai bus atostogos, kitokia aplinka, kuria noriu isnaudot ir kazka savito sukurti.
O Maggie tikrai pamegink kazka kito pafotografuot, kas zino, o gal ne tik pades persilauzti, bet netgi ims ir patiks. Kaip kitaip suzinosi, jeigu neisbandysi
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 17, 20:43)
1. klijuoju dar pora kadru su klausimais. Ar geles stiebelis per ne lyg paskendes pievoje? O gal tai kaip tik gerai?
2. Kicas??? (cia netgi irodymas, kad pedkelnes jau bandziau maskuoti net fotosesijos metu
)
1. Manes neitikina gelytes laistymo veiksmas. Kam laistyti gelyte, kuri ir taip vazone dubenyje? Na, tarkim, jeigu gele vazone butu sodo/darzo aplink ir laistoma, atrodytu itikinamiau. O dabar ji kazkur miske, prie medzio, automatiskai isijungia mintis, kad ji atnesta ir cia specialiai padeta ir tas laistymas atrodo nenaturalus tokiu atveju. Kitaip butu, jeigu gelyte butu ikista tiesiai i zeme, tada, manau labiau pasiteisintu :4u:Trumpiau tariant, siuo atveju, turetu but arba kita aplinka, arba augalas zemeje
2. Man viskas butu kaip ir ok, bet dabar per daug daiktu rankose. Butu uzteke vien arbatos puoduko rankose (tarsi butu ka tik atitrauktas nuo lupu) ir pati svajingai ziuretu i toli
Ir knygos butu uzteke vienos sone (nereikejo tokios dideles netvarkingos kruvos) atverstos, tarsi butu buvus skaityta, taciau dabar padeta i sona, nes nestuke megaujasi arbata ir svajoja
QUOTE(isora @ 2012 10 17, 20:49)
Lipu lipu, matau jau teisingą kelią, atrodo eisiu eisiu ir ką, vėl žemyn čiuožiu, čiuožiu su visu fotiku, vėl lipu lipu, vėl tarkuoju tą užpakalį, poto dar sako, nu subinė plokščia palikus..
Tai kur nebus .. Kylu- čiuožiu žemyn, kyluž čiuožiu...
Buna tokiu momentu. Na bent pasiguosk, kad teisingu keliu zingsniuoji ir tik kazkokie slystelejimai zemyn buna. Blogiau butu jeigu ilga laika galvotum, kad eini geru keliu ir galiausiai apsidairytum, kad visai ne ton pusen buvai pasukus, arba is vis ratu vietoj sukaisi
Viskas bus gerai. Pamatysi praeis liudnumas ir tada visu pajegumu kibsi i darba. Kartais po tokiu pailsejimu gimsta geriausios idejos