Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Nu prispaudet jus cia mane su tom spurgom, dabar reikes suktis kazkaip... prisikalbejau, vadinasi biggrin.gif Gal savaitgali pavyks ta ideja igyvendinti ax.gif

Ruduo tai dar visai neskuba pas mus... rytoj zada 19 laipsniu blink.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 10 16, 22:54)
aFTERNOON LIGHT

Labai grazi sviesa. Idomu, kas ten per dvigubas stiklas... g.gif

QUOTE(Vilnis @ 2012 10 17, 13:18)
Jurzole,  bigsmile.gif o kurioj Olandijos vietoj jei ne paslaptis? Būtų galima kada susitikt. Mums Olandija ranka pasiekiama  lotuliukas.gif

Siaurej, netoli Amsterdamo. Del susitikimo nieko nedristu sakyt, bet jei ka sumastysi, brukstelk i AZ. Tiesa, iskart perspeju, kad zmoniu nefotografuoju ir pati fotografuotis labai nemegstu mirksiukas.gif

QUOTE(rG. @ 2012 10 17, 13:43)
Per metus niekas nepasikeitė biggrin.gif O žadėjau, kad jau kitais tai tikrai dalyvausiu biggrin.gif Neturiu ką siųsti. Aš portretistė.

Na jau zinai, nevyk Dievo i medi blink.gif biggrin.gif As tau galiu gatavai isvardinti, kuriu tavo foto noreciau, jei mane istrauktum mirksiukas.gif

QUOTE(emmulia @ 2012 10 17, 15:14)
Laba diena, tetos, vėluoju aš su namų darbais, bet, kaip sakant, geriau vėliau nei niekada  mirksiukas.gif . Komentuojam, prašom (3-ias ND):

Techniskai gerai, estetine puse man nelabai. Bet jei daugiau niekas nepriestaraus, tai netriuksmausiu ir as smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 17, 16:54)
įdomu, kiek fotkių padarysiu su rankom ant pilvo? biggrin.gif juk tikrai padarysiu smile.gif

Tavasias noreciau pamatyti mirksiukas.gif

Ai, dar norejau pasakyti - nesu as taip jau grieztai pries tas standartines pozas smile.gif Jei nuotrauka gera, idomi, turi kazka savo, tai ir tos pozos nekliuva. Bet tai, kas jau daug kieno daryta, sunku gerai pakartoti - ne maziau sunku, man rodos, nei sugalvoti kazka nestandartinio ir netiketo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beponika @ 2012 10 17, 19:45)
Noreciau kritikos siai nuotraukai.
[img]http://farm9.staticflickr.com/8469/8097367487_68fd2d851a_z.jpg[/img

na tiesiog eglutės šakelės... na niekuo nepatraukia 4u.gif Jei fone pro eglutės šakas kas nors matytųsi... ar kažkas įdomesnio ant šakų. Dabar madingas klausimas- o kas tau joje patinka, kas dėmesį patraukia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 10 17, 19:59)
na tiesiog eglutės šakelės... na niekuo nepatraukia 4u.gif Jei fone pro eglutės šakas kas nors matytųsi... ar kažkas įdomesnio ant šakų. Dabar madingas klausimas- o kas tau joje patinka, kas dėmesį patraukia? smile.gif

tiesa, tie fono blikiukai mieli 4u.gif
Papildyta:
šiandienos pasižaidimas 4u.gif Šiaip ne taip "išperėjau" foto su spalva 4u.gif
"Rojaus obuoliukai"

user posted image
Atsakyti
emmulia as visgi siulyciau, perdaryt ND, nes pasirinktas objektas neidomus, fonas irgi nelabai koks, pati zvake iki puses celafane?! 4u.gif
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 10 17, 16:31)
Aplankė mūsų šeimą gera žinia  nestuke.gif  blush2.gif

Sveikinimai, palinkesiu kelis svarbiausius dalykus: lengvo nestumo, sveiko ir ramaus leliaus 4u.gif O kad nei siokia nei tokia, tai organizme perversmas vyksta, hormonai siauteja, viskas susigules...arba ne, bet nenusimink, jeigu fotografijai meile tikra - ji atlaikys viska, cia kaip su antra puse beveik biggrin.gif mirksiukas.gif

Kazka dar norejau papasakot ir pamirsau..
Tiesa ziurejau vakar ta The Bang Bang club filma. Nezinau ko as tikejausi is to filmo, bet tikriausiai tikrai ne to ka pamaciau. Labai sunkiai ziurejosi, ir asara braukiau (as labai retai verkiu per filmus), ir pykau, ir daug visokiu kitokiu emociju persipyne. O siandien vis pagalvoju kaip gi ten is tiesu baigesi tai Carterio fotografuotai mergaitei, i kuria kesinosi maitvanagis. Galu gale esu tikra del vieno, tokio darbo negaleciau ir nenoreciau dirbt, tiesiog nesusitvarkyciau su emocijomis ir greiciausiai buciai nudeta bebandydama kam nors padeti biggrin.gif
Atsakyti
.mauskiuke. - SVEIKINIMAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 17, 20:36)
emmulia as visgi siulyciau, perdaryt ND, nes pasirinktas objektas neidomus, fonas irgi nelabai koks, pati zvake iki puses celafane?!  4u.gif

Chi chi, na ir pastabumas, aš pati tik čia įkėlus pamačiau tą celofaną tongue.gif . Na ka, ne be reikalo akiniuotis dirol.gif . Man pačiai pasirodė, kad tas fonas šiaip sau, ale tik kad tiek tempiu gumą su tais ND, kad, matyt, biškiuką suchaltūrinau blush2.gif . Jasna, ND perdaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 10 17, 19:59)

Isejau po lietucio pafotkinti gamtos, bet gavosi nuotrauka ne tokia kokios norejau, bandziau pazaisti pagauti saules zuikucius. Sis kadras patinka blikiukais, paprastumu. Del spalvu tik nezinau, turiu du variantus, ir visgi parodziau sita, nors dabar kai ziuriu, gal kitas labiau jau patinka:)
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 17, 14:49)
Nežiūrėk manęs biggrin.gif Aš tikriausiai ir po 10 metų neturėsiu ką siųst biggrin.gif

as tos pacios nuomones apie save biggrin.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 17, 16:52)
Man rodos cia del parasyto zodzio deadlainas klaidingai Tave suprato, kad kazkur skubi.

ta pati norejau rasyt, kokie ir kur cia jau terminai spaudzia? biggrin.gif
QUOTE(isora @ 2012 10 17, 10:16)
Net neliečiu fotiko, dar taip senai nebuvę jau....  verysad.gif

kas nutiko? siaip rudeninis depresniakas? ar kazkas rimciau? laikykis. paliudet irgi kartais reikia. doh.gif
QUOTE(emmulia @ 2012 10 17, 20:57)
Man pačiai pasirodė, kad tas fonas šiaip sau, ale tik kad tiek tempiu gumą su tais ND, kad, matyt, biškiuką suchaltūrinau  blush2.gif . Jasna, ND perdaryt

ne biskiukia, cia kaip reikiant biggrin.gif
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 17, 11:57)
Jurzole labai įdomus labirintas, bet nuotrauka nesudomino ir spalvos nelabai patiko

drinks_cheers.gif
siaip labai noreciau ten pasivaiksciot.
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 16, 15:01)
gės Magiukė tai ledas. Jetus kokia charakteringa mergaitė. Foto irgi su charakteriu, gražu.Ruduo jums tinka.

wub.gif aciu ("Maggiuke" biggrin.gif)
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 10 17, 11:56)
Peonyblossom, žinok, reikia ploti katučių, kai gauni šitiek komentarų

tikrai taip. retai taip buna. cia ju gausa.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 17, 20:36)
Galu gale esu tikra del vieno, tokio darbo negaleciau ir nenoreciau dirbt, tiesiog nesusitvarkyciau su emocijomis ir greiciausiai buciai nudeta bebandydama kam nors padeti  biggrin.gif

as labai noreciau. nors nesu tikra, ar su emocijom susitvarkyciau. bet mane tokie dalykai domina, proto ribose - nevaziuociau i kara.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 17, 17:32)
O as jau prisiplanavau i prieki, tik bus matyt kaip gausis viska igyvendinti.

oho, kokia tu saunuole!
as tai vos prisiverciu dukrele pafotkint, auto viena kita, zmonems, jei praso, atsakau viena ir ta pati atsakyma "komercijos nefotkinu" (ne visai teisingas jis, bet jie kazkaip labai rimtai sureaguoja ir daugiau nebepraso:)).. nebent mane labai sudomina kazkas. ir tai, kad esu tokia pasyvi, mane zudo, biesinai ir nervina. nenoreciau tokia but. noreciau buti "priversta" (rimtai) pvz pafotografuot kokia nestuke (neduokdie), vaikus, ar seima - gal kazkas persilauztu manyje, ir gautusi neblogai, ir nebebutu to tokio bloko - komercijos nefotkinu ir, galbut, visi butu patenkinti hehe.
QUOTE(kristukass @ 2012 10 17, 09:33)
Klausiusiu apie sviesos naturaluma atasakau, jog tai buvo naturali sviesa. Cia naujasis mano double stikliukas.

o kas yra double stiklas..?

p.s. del auto su pirshtais - suprantu, kad neskanu, sukelia neigiamas emocijas ir t.t., bet labai jums aciu biggrin.gif toks buvo tixlas, labai dziaugiuosi del to, kad yra taip, o ne kitaip. visgi, si karta, man labiau patinka mano pradinis, 4iu foto, variantas. skaudziai, nemaloniai, atstumianciai. that was the point.
Atsakyti
Say antroji labai labai. Nors nelabai moku vertinti tokius darbus, bet buvo laaaaabai idomu patirineti kas, kaip ir kur??? thumbup.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 17, 16:52)

O siaip smagu, kad idejai savo darbu, pasigedus jau buvau temoj  4u.gif

Kaip smagu, kad kazkas pamena ir pagalvoja... kuri laika tik tyliai skaiciau... buna tokiu akimirku, kad imu ir labai supykstu ant sm, bet kita vertus jis labai padeda issijudinti, nes kai susikaupiu ikelti kokia foto, TIK TUOMET suprantu kad nera ka parodyti!!! Viskas pasidaro nebegerai, imu kibti prie menkiausiu smulkmenu.
Blogis yra tame, kad zmogus esi apskritai pavarges po visos dienos, o foto tvarkyti turi galimybe tik nakti... tuomet ryte zvelgi i nuotraukas ir spranti, kad ir apdirbimas klaikus ir spalvos tragiskos doh.gif

SVEIKINU MAUSKIUKE IR MAZAJI PILIETI!!!

Rojaus obuoliukai labai labai - painka viskuom!!!
Atsakyti
Sveiki,

.mauskiuke. - SVEIKINIMAI 4u.gif
Man ir taip buvo, fotoaparato į rankas visus metus neėmiau blink.gif Pagimdžiau, praėjo nenoras fotografuot, nors laiko tai trūkumas.

Dėl nėštukių standartinės pozos - rankų ant pilvo. Ne visi žmonės yra fotogeniški, ne visi yra drąsūs prieš kamerą. Jei nėštukė uždės rankas ant pilvo fotosesijos metu, ji iš kart panirs į savo mažą vidinį pasaulį, kuriame gyvena mažasis žmogeliukas. Veidas suspindės kita šviesa ir ji nekreips dėmesio į tai kas vyksta aplinkui...

QUOTE(Jurzole @ 2012 10 17, 18:53)
Siaurej, netoli Amsterdamo. Del susitikimo nieko nedristu sakyt, bet jei ka sumastysi, brukstelk i AZ. Tiesa, iskart perspeju, kad zmoniu nefotografuoju ir pati fotografuotis labai nemegstu  mirksiukas.gif

Taigi nevažiuotumėm tavęs fotkint, šiaip pabendraut tongue.gif lotuliukas.gif Nesikandžiojam mes ir esam geros ax.gif Turėsiu omeny, ir jei kelias pasuks netyčia link Amsterdamo, būtinai informuosim. Tu ir brūkštelk, jei link Diuseldorfo trauksi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Beponika @ 2012 10 17, 18:45)
Noreciau kritikos siai nuotraukai.

Karpei? "Sharpinai"? Nuotraukoje matosi nemažai triukšmo. Ar tai buvo planuota ar ne, nelabai aišku. Siūlyčiau iš naujo pabandyti nufotografuoti panašų kadrą su rasos lašeliais ant eglės ir pažaidžiant su saulės šviesa. 4u.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius abiems nestukems padariau po pora kadru kur jos glosto pilvuka ir tik todel kad zmones to tikisi... klijuoju dar pora kadru su klausimais. Ar geles stiebelis per ne lyg paskendes pievoje? O gal tai kaip tik gerai?

user posted image

Kicas??? (cia netgi irodymas, kad pedkelnes jau bandziau maskuoti net fotosesijos metu ax.gif )

user posted image
Atsakyti
mausiuke , sveikinimai.. 4u.gif ramybės, šiltumo, džiūgaus laukimo ir aišku, kad lengvai išnešiotum ir lengvai sulauktum, bei pasitiktum.... wub.gif

Maggyt , tai va, kad iš niekur.. nu.. nors.. pms`as... lotuliukas.gif bet jau prieš jį aš pradėjau žvilgsniais pjaustyt fotiką.. doh.gif Nu nieko.. Kūrybinė ir lipimo į savo kalną krizė, tartu žemyn ant užpakalio... biggrin.gif Nu ką, nutartėsiu, kažkur sustosiu, atsikelsiu, nusivalysiu dulkes, labutinus užsidėsiu ir vėl kabarosiuos fotiką pasiemus kalnan...

Žinot, berašydama šitą sakinį Maggytei, sumasčiau... biggrin.gif Sizifo darbas vienu žodžiu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lipu lipu, matau jau teisingą kelią, atrodo eisiu eisiu ir ką, vėl žemyn čiuožiu, čiuožiu su visu fotiku, vėl lipu lipu, vėl tarkuoju tą užpakalį, poto dar sako, nu subinė plokščia palikus.. doh.gif Tai kur nebus .. Kylu- čiuožiu žemyn, kyluž čiuožiu... lotuliukas.gif

magamute , skanūs obuoliukai, net užsimaniau... biggrin.gif

Beponika , graži eglių spalva, bet va, na neužkabino, tikiu, kad norėjei ką kitą parodyt, na taip jau būna, kad matai viena gaunas kitas, o tas kas gaunas nedžiugina taip kaip norėtum... 4u.gif

emmulia , gausi lupt už chaltūrą.. biggrin.gif ir man tas celofanas taip tžžžžžžžžž į akis.. blink.gif anūka marš ryt kad naujus ND atneštai, bu gausi 2 .... biggrin.gif

Kompas išsijunginėt pradėjo, vaikas pričiulpė ( PAJUNGTĄ!!!!! ) naujo telefono pakrovėją, nebekrauna... Kas do periodas... Jau tikrai kaip zebras tas gyvenimas... Juoda, balta, juoda, ŠIKNA ir vėl juoda, balta.. schmoll.gif Buvo juoda, db tai šikna nu ką, atkentėsiu ir kitą juodą tą periodą, po ano bus baltas, bet... Yra bet..greičiau tas užpakalis baigtus, kažko labai jau didelis.. schmoll.gif
Atsakyti