Ruduo tai dar visai neskuba pas mus... rytoj zada 19 laipsniu
QUOTE(kristukass @ 2012 10 16, 22:54)
aFTERNOON LIGHT
Labai grazi sviesa. Idomu, kas ten per dvigubas stiklas...
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 17, 13:18)
Jurzole, o kurioj Olandijos vietoj jei ne paslaptis? Būtų galima kada susitikt. Mums Olandija ranka pasiekiama
Siaurej, netoli Amsterdamo. Del susitikimo nieko nedristu sakyt, bet jei ka sumastysi, brukstelk i AZ. Tiesa, iskart perspeju, kad zmoniu nefotografuoju ir pati fotografuotis labai nemegstu
QUOTE(rG. @ 2012 10 17, 13:43)
Per metus niekas nepasikeitė O žadėjau, kad jau kitais tai tikrai dalyvausiu Neturiu ką siųsti. Aš portretistė.
Na jau zinai, nevyk Dievo i medi As tau galiu gatavai isvardinti, kuriu tavo foto noreciau, jei mane istrauktum
QUOTE(emmulia @ 2012 10 17, 15:14)
Laba diena, tetos, vėluoju aš su namų darbais, bet, kaip sakant, geriau vėliau nei niekada . Komentuojam, prašom (3-ias ND):
Techniskai gerai, estetine puse man nelabai. Bet jei daugiau niekas nepriestaraus, tai netriuksmausiu ir as
QUOTE(sayonara @ 2012 10 17, 16:54)
įdomu, kiek fotkių padarysiu su rankom ant pilvo? juk tikrai padarysiu
Tavasias noreciau pamatyti
Ai, dar norejau pasakyti - nesu as taip jau grieztai pries tas standartines pozas Jei nuotrauka gera, idomi, turi kazka savo, tai ir tos pozos nekliuva. Bet tai, kas jau daug kieno daryta, sunku gerai pakartoti - ne maziau sunku, man rodos, nei sugalvoti kazka nestandartinio ir netiketo