Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Nu tai aš ne tik kad kvairiarankė, tai dar ir... Nu žodžiu... lotuliukas.gif galvoj pas mane db kaip ant aparato.. pyyyyypppp.. ________________________________________ .. va teip va, visiem mano fotkinimam ir visom mintim ir visam optimizmui ir viskam... žodž varikliuks parėjo.. lotuliukas.gif

SAY, bet tikrai neturiu ką parodyt... Pati žinai.. angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 17, 16:54)
p.s. šeštadienį jei niekas nesutrukdys keliausiu pas savo žavingą nėštukę. įdomu, kiek fotkių padarysiu su rankom ant pilvo? biggrin.gif juk tikrai padarysiu smile.gif

man tai tokios, jei gerai darytos, patinka. Apskritai nėštukes tik galėčiau fotografuoti. labai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 spalio 2012 - 16:21
QUOTE(isora @ 2012 10 17, 15:12)
* va teip va, visiem mano fotkinimam ir visom mintim ir visam optimizmui ir viskam... žodž varikliuks parėjo..  lotuliukas.gif
**SAY, bet tikrai neturiu ką parodyt... Pati žinai.. angel_sadangel.gif

* Manau visoms tokiu stadiju pasitaiko mirksiukas.gif Neamzinai taip bus, pailses galva ir ziur kaip viesulas ileksi su naujom idejom, ko ir linkiu aisku 4u.gif
** As tai manau, kad turi. Tikrai yra pas Tave tokiu, kurias noreciau turet mirksiukas.gif

O as jau prisiplanavau i prieki, tik bus matyt kaip gausis viska igyvendinti. Dabar noriu sudeliot tokia 'ala studijine' atmosfera ir iamzint savo mazaji Halloweeno proga, nes siemet kaip ir pirmos sventes mums, nes pernai ne iki sventimo buvo. Tada bandysiu igyvendinti vizija Ka konkursui. Tada lauksiu atostogu, tikiuosi is ju parsivezti idomesniu nuotrauku, o ir brolis nori seimos fotosesijos, tai bus proga vel kazka naujo pasibandyt. Na ir po atostogu jau faktas susirgsiu Kaledine karstine, tikiuosi nors trupucio sniego, nes turiu sumanyma fotosesijai lauke. Tada seimos sventines nuotraukos. Sausi atostogos LT, tai kol nenugriauta seneliu sodyba, noriu iamzint ta grozi. O paskui.... nezinau, lauksiu pavasario biggrin.gif
Na va supyliau cia kaip zirnius i siena, ale norejau pasidalint planais tongue.gif
Ai dar tiesa viena grazia porele, jeigu tik leisis, noriu pafotografuot, nes turiu gan simple ideja, kuria noreciau igyvendinti. Norejau parasyt, gal tokia nematyta bus, bet pagalvojau, kad siais laikais, jau turbut nieko nera nematyto unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 17, 16:12)
Nu tai aš ne tik kad kvairiarankė, tai dar ir... Nu žodžiu... lotuliukas.gif  galvoj pas mane db kaip ant aparato.. pyyyyypppp.. ________________________________________ .. va teip va, visiem mano fotkinimam ir visom mintim ir visam optimizmui ir viskam... žodž varikliuks parėjo..  lotuliukas.gif

SAY, bet tikrai neturiu ką parodyt... Pati žinai.. angel_sadangel.gif

o Tu žinai, kiek dar laiko iki Kalėdų? smile.gif
eik ir dirbk ta linkme. 4u.gif
Atsakyti
Tikiu, kad nuplauks tas debesėlis nuo smegenų, kad dirbu, tai dirbu, tikrai darau darau, bet gal kai nuotaikos nėr uo klausimu, tai tik dar didesnis Š gaunas...
Dėl planų, tai kad ir kiek jų prisidėlioju, tai arba nesigauna arba gaunas ne tai ko tikiesi, tai dabar tyliai net galvoj jų nedėlioju, man visas geriausia, kas eksprontu gaunas, nes tikrai niekad nieko pagal planą nesigauna... doh.gif

Einu su vaiku į kiemą... Geras oras, tikiu kur pamiškėj jau ir stirnos ganos.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Kaip senai čia besirodžiau.. ax.gif pasiilgau šios temos.. daug norėdavau pasireikšt, bet dažniausiai tai įvykdavo tik mano mintyse..

Aplankė mūsų šeimą gera žinia nestuke.gif blush2.gif

Tai jau dvi savaites esu kažkokia ne "tokia" doh.gif kažkur plaukioju.. kažką darau.. bet nieko nepadarau biggrin.gif

keista, bet per tą laiką nepaėmiau nė karto fotiką į rankas unsure.gif
tikiuosi čia ilgiau jau prisėsiu.. labiau jus paseksiu ir atsiras vėl tas noras fotografuot.. uij kaip noriu susigražint tą pomėgį, net pačiai keista ir liūdna, kad dabar tai nelimpa.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 17, 16:54)

p.s. šeštadienį jei niekas nesutrukdys keliausiu pas savo žavingą nėštukę. įdomu, kiek fotkių padarysiu su rankom ant pilvo? biggrin.gif juk tikrai padarysiu smile.gif

Labai lauksim smile.gif labai smalsu smile.gif

mauskiuke, sveikinimai.
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 10 17, 18:31)
Sveikos merginos  4u.gif

Kaip senai čia besirodžiau..  ax.gif pasiilgau šios temos.. daug norėdavau pasireikšt, bet dažniausiai tai įvykdavo tik mano mintyse..

Aplankė mūsų šeimą gera žinia  nestuke.gif  blush2.gif

Kaip smagu wub.gif SM jau turbūt sūpuoja lelių rolleyes.gif
Aš ir tik paskaitau, pasižiūriu, pakritikuoju, po to lyginu ar kažką į tą pusę nuvingiavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 17, 17:50)
Kaip smagu  wub.gif SM jau turbūt sūpuoja lelių  rolleyes.gif
Aš ir tik paskaitau, pasižiūriu, pakritikuoju, po to lyginu ar kažką į tą pusę nuvingiavau  biggrin.gif

O nepranešė? ax.gif aš vis tyliai stebėdavau kada jai pasirodys leliukas blush2.gif

Aš ir taip darau ax.gif biggrin.gif

Ačiū R.i.R. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 10 17, 18:31)
Sveikos merginos  4u.gif

Aplankė mūsų šeimą gera žinia  nestuke.gif  blush2.gif

sveikatos, stiprybės, tvirtybės... smile.gif
Atsakyti
136 tema Turim 45 minutes taisymams, sakykit, jei reikia. smile.gif
Atsakyti
Noreciau kritikos siai nuotraukai.
user posted image