Labas dienas, pricitavau visa paklode
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 16, 18:43)
žinai kaip man mergos sakydavo - neforsuok, viskas ateis savu laiku.
Aha teke man si patarima girdet ir kitose gyvenimiskose srityse
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 18:50)
Manoji šiandienos nėštukė...
Man noretusi, kad tie tapetai butu graziai issiblurine ir nestukes kojytes ciut daugiau matyt..
QUOTE(isora @ 2012 10 16, 19:21)
Peonny , tiek postų gavai, nu jau tikrai nėr ko nosim žemės vagot.. Tikrai yra gerų kadrų, o mokėjimas atsirinkt kaip ir sako ateis su laiku, kaip ir visa kita.. Bet gerai judi į priekį, o dar kai žinai, kiek laiko fotikas rankose.... Tai gi, viskas liux, fotkink, nes tau sekasi tą daryti..
Aciu braske xoxo
QUOTE(kristukass @ 2012 10 16, 20:54)
graziai sviesa suzaidus, is karto pagalvojau apie jaukia popiete.
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 16, 21:11)
Bijuno ziedeli, nenukabink nosies. Ismoksi visko pamazu, nenorek is karto visko
Aciu
As, kaip tas drakosa sokolado fabrike, su dideliu abzoriskumu noriu visko cia ir dabar...
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 16, 21:30)
Bet nu tikrai, kodel, jei nestuke, tai butinai su rankom ant pilvo? Cia ne tik tau klausimas. Betgi buna ir kitokiu momentu per tuos devynis menesius...
Zinoma, kad buna ir kitokiu momentu
Bet tos padetos rankos ant pilvo kaip ir vienas pagrindiniu simboliu, nes kai laukies nori nenori tos rankos savaime vis ant pilvo lipte limpa. Is savo asmenines patirties galiu pasakyti, kad ne nepajausdavau, kaip tarkim kazkokioj nemalonioj situacijoj ar tarp svetimu zmoniu rankas sudedavau ant pilvo, tarsi noredama apsaugoti savo leliuza. Na ir, zinoma, augant pilvui norisi kuo dazniau to judesiu jutimo, dar ir patogu tampa, ne tik rankas ant pilvo pasideti, bet ir pvz koki ledu indeli
Papildyta:
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 16, 21:49)
Na keliu ir as viena ... mane pacia kabina jos zvilgsnis. Bandziau isderinti, kad sviesa kristu per pilvuka. Daugiau - maziau pavyko.
Pirmoje man noretusi, kad megztinis neuzstotu tiek pilvuko, raudonos timpes blasko demesi. Na ir jeigu jau stulpa apsiabino, tai gal labiau tiktu stovint, nei sedint
O siaip smagu, kad idejai savo darbu, pasigedus jau buvau temoj
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 16, 21:51)
* Remeliu, beje, nedejau - jie ten jau buvo
** Gal kita rudeni pavyks sugrizti i si grazu labirinta ir pagauti koki idomesni rakursa
* Geras, o as galvojau, kad ten buvo uzdeti remeliai. Tai tik dar karta galiu pasakyti, kad idomiai buvo sugalvota, gaila, kad spalvu mazai ant tu lapeliu buvo.
** Fainiai, tas nuotraukos gylis tiesiog itraukia zvilgsni eiti tuo labirintu
QUOTE(Maggie @ 2012 10 17, 07:44)
* prisiminkime - "less is more".
** Bet man siuo atveju padeda tinginyste, pvz pridarau 100 kadru. Man is karto norisi pasiziureti ir retusuoti best'us (3-5 kadraim vidutinishkai daugiau buna, cia sakau po paskutines baltu veidu modelio fotosesijos). Po to, laaabai retai grizhtu prie tos pacios fs. O pas tave tikrai nemazai foto, ir visos retusuotos, nemazai laiko skyrei..
*** o cia, netiketas auto - 42/52, po ivykio. cia koliazhas is 4 daliu, kuris man labiau patinka, bet keleta merginu pasisake uz 3 foto. flickr yra du variantai, padekit apsisprest (matai, Peony, man irgi nelengva:))
* Aha daznai sau taip ir kartoju, bet gaunasi vis tiek dauuug
** Reik ir man tadum tinginio liga susirgt, kazin uzkreciama? O dirbau as prie savu truputi daugiau nei savaite, kas be ko beveik visos naktys nemiegotos, nes daugiausia galiu pasidaryt, kai mazasis miega. Dar mislyju gal nuo tokio ritmo ir nervai pajautreja, kad zliumpti vakar pradejau
*** Spalvos grazios, as, kaip ir Rittule jungciau 2, 4,ir 3
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 17, 09:11)
Ir jei jau skatinam ieskoti kitu, idomesniu kampu, fotografuojant zoles ar daiktus, tai kodel tas pats principas neturetu galioti nestukes fotosesijai? Net ir pirmajai?
As turiu kitokia ideja nestukes fotosesijai, bet dar negaliu igyvendinti, nes norisi siltesnio metu laiko ir nestukiu nera aplink. Lyg drauge zada gausint seimyna, tai tikiuosi gandrai ilgai netems gumos
QUOTE(sayonara @ 2012 10 17, 09:24)
Antroji taip patiko, kad net i ekrana sulindau noredama istyrineti kiekviena detale
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 10 17, 09:56)
Peonyblossom, žinok, reikia ploti katučių, kai gauni šitiek komentarų - reiškias, kažkur link judi, o visos tos ciocės nori tave pastumti, kad greičiau judėtum ar judėtum, ten kur reikia. O vat, jeigu įdedi, ir tyla, tada gali eit pabliauti
As ir nesiskundziu, is ties vakar buvau maloniai nustebinta tokia gausa komentaru. Nutariau kokia savaite is vis neziureti i tas savo nuotraukas ir tada 'svieziom akim' pazvelgus pabandyti ivykdyti atranka. Bus matyt kaip man ty gausis
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 17, 10:12)
As turiu visai faina ideja del "to rudens jausmo", bet nezinau, kaip ja perteikti ir ar isvis pavyktu. As pajuntu, kad jau ruduo, kai Olandijos miesteliu aikstese atsiranda spalvingi kioskeliai, pardavinejantys mielines spurgas - oliebollen. Ir vakar darbe kazkas sake - o, jau ruduo, nuo vakar pas mus
oliebollen pardavineja Bet jei atnesciau tokia nuotrauka i konkursa, ji juk niekam sioje temoje nieko nesakytu apie rudeni, ar ne?
As sakyciau tik pirmyn su sia ideja, jau dabar uzkabino, kaip noreciau susipazinti su tuo Tavo rudeniniu simboliu/jausmu. Manau, kazkas isskirtinio, nei spalvoti lapai tikrai nepakenks
QUOTE(Yvette @ 2012 10 17, 11:25)
*Naujokės gal nežino, kad būdavo kalėdiniai fotografijų mainai. Darydavom sąrašą, traukdavom vieną mūsų, pasidairydavom kokios foto favorituose ir išsiųsdavom vieną savo foto dovanų. Susiorganizuokit ir šiemet
As jau isirasiau
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 10 17, 14:02)
Rittule , as niekur neskubu juk ir nerasiau, kad skubu...
Man rodos cia del parasyto zodzio deadlainas klaidingai Tave suprato, kad kazkur skubi. Nes paprastai tas zodis naudojamas, kai yra nustatytas terminas tam tikriems darbams atlikti ir ta ivykdymo riba/laikas ir yra deadlainas