Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 10 17, 12:12)
As turiu visai faina ideja del "to rudens jausmo", bet nezinau, kaip ja perteikti ir ar isvis pavyktu. As pajuntu, kad jau ruduo, kai Olandijos miesteliu aikstese atsiranda spalvingi kioskeliai, pardavinejantys mielines spurgas - oliebollen. Ir vakar darbe kazkas sake - o, jau ruduo, nuo vakar pas mus oliebollen pardavineja  bigsmile.gif Bet jei atnesciau tokia nuotrauka i konkursa, ji juk niekam sioje temoje nieko nesakytu apie rudeni, ar ne?  g.gif

oh, kaip užsinorėjau tų spurgų ... Tai bandyk, fotografuok. Labai įdomu būtų pamatyt ...gal kadras iš arti, tik kioskelis ir pati pardavėja (ieškok charakteringos), na gal dar kokia rudeniška detalė.... Na čia tik mano pamąstymai. Laukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 17 spalio 2012 - 11:52
Jurzole, bigsmile.gif o kurioj Olandijos vietoj jei ne paslaptis? Būtų galima kada susitikt. Mums Olandija ranka pasiekiama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 17, 13:18)
Jurzole,  bigsmile.gif o kurioj Olandijos vietoj jei ne paslaptis? Būtų galima kada susitikt. Mums Olandija ranka pasiekiama  lotuliukas.gif

aš jau siūliau kažkada senai Jurzolei smile.gif

Tu irgi ranka pasiekiama. Jei pasveikot gal ryt?
Dabar kai vėl esi temoje tai gali sudalyvauti projekte fotografai fotografų akimis bigsmile.gif

*ir apskritai niekas dar nepasisakė flickr temoje. Ką darom su to projekto foto. Metai į pabaigą tai gal mąstom ką nors.

*Prieš metus ruošėm bendrą albumą su vaikų fotografijom tai gal šiemet su projekto foto albumą kuriam?

*Naujokės gal nežino, kad būdavo kalėdiniai fotografijų mainai. Darydavom sąrašą, traukdavom vieną mūsų, pasidairydavom kokios foto favorituose ir išsiųsdavom vieną savo foto dovanų. Susiorganizuokit ir šiemet bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 spalio 2012 - 12:33
Per metus niekas nepasikeitė biggrin.gif O žadėjau, kad jau kitais tai tikrai dalyvausiu biggrin.gif Neturiu ką siųsti. Aš portretistė.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 17, 13:43)
Per metus niekas nepasikeitė biggrin.gif O žadėjau, kad jau kitais tai tikrai dalyvausiu biggrin.gif Neturiu ką siųsti. Aš portretistė.

aš esu gavusi dovanėlę iš Paprastos. O ji irgi žmones fotografuoja. Bet nerealią foto turiu, nesvarbu, kad joje - nepažįstamoji.
Nebent tiesiog pati nenori siųsti tokių foto
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 17, 13:25)
*Naujokės gal nežino, kad būdavo kalėdiniai fotografijų mainai. Darydavom sąrašą, traukdavom vieną mūsų, pasidairydavom kokios foto favorituose ir išsiųsdavom vieną savo foto dovanų. Susiorganizuokit ir šiemet  bigsmile.gif

Jau kurį laiką apie tai mąstau. rolleyes.gif Aš mielai dalyvaučiau. rolleyes.gif Tikiuosi, kad nebebus kaip aną kartą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 17, 12:45)
aš esu gavusi dovanėlę iš Paprastos. O ji irgi žmones fotografuoja. Bet nerealią foto turiu, nesvarbu, kad joje - nepažįstamoji.
Nebent tiesiog pati nenori siųsti tokių foto

KOdėl ne, tik reikia jausti kokią smile.gif
Atsakyti
aš irgi dalyvaučiau foto mainuose, tik organizuoti nenoriu..smile.gif

Ka, Tu nusisekusi organizacinių reikalų viršininkė, imtumeis?
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 17, 13:43)
Neturiu ką siųsti. Aš portretistė.

Tai jau jei Tamsta neturi ,ką siųst.... tai man teks praleist jau trečius mainus biggrin.gif Aš tai tikrai neturiu ,ką siųst ... Gal ketvirtas kartas nemeluos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 17, 14:06)
aš irgi dalyvaučiau foto mainuose, tik organizuoti nenoriu..smile.gif

Ka, Tu nusisekusi organizacinių reikalų viršininkė, imtumeis?

Mielai, turiu laiko. O ir tiek čia jo reikia, patirties irgi turiu. Kaip matau sėkmingos. biggrin.gif Tik gausit adresus iš naujo parašyti, nes ba ba padarė senasis sąrašas.
Atsakyti
registruotis į kalėdinius mainus galima čia.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 17, 13:10)
Mielai, turiu laiko. O ir tiek čia jo reikia, patirties irgi turiu. Kaip matau sėkmingos. biggrin.gif Tik gausit adresus iš naujo parašyti, nes ba ba padarė senasis sąrašas.

šaunuolė smile.gif tai galim paleisti registraciją, kas dalyvaus..smile.gif beje, Tu pati irgi dalyvauk, tik Tau mažesnis siurprizas bus - žinosi, iš ko gausi.

o, Yvette užbėgo už akių. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 spalio 2012 - 13:12