Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Sayonara, pirmoji super!

Antroji rudeniskesne, patinka zmones tolumoje 4u.gif

Tokiu foto visai nemoku komentuot blush2.gif Man arba patinka arba ne... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 17, 11:11)
Bet cia juk fotografijos forumas, o ne nestukiu rolleyes.gif Ir ka tai keicia, kad pirma tokia nuotrauka? Juk nuo to ji netampa geresne? Ir jei jau skatinam ieskoti kitu, idomesniu kampu, fotografuojant zoles ar daiktus, tai kodel tas pats principas neturetu galioti nestukes fotosesijai? Net ir pirmajai? g.gif

Fotografuoja, zinoma, kas kaip nori ir kaip kam iseina, bet kai is visos fs atnesama viena nuotrauka, standartine poza, su rankom ant pilvo, tai man, tiesiog ziurovei, ne nesciai ir nestukes nepazistanciai, tokia nuotrauka nesukelia jokiu emociju ir yra tiesiog nuobodi. Sorry  :ax

na žinoma, kad ne nėštukių tema, bet ar pastebėjot kaip komentuojamos paskutinės nėštukių foto. Prie medžio negerai, su rankom ant pilvuko negerai... Tuojau pradedančios nebesupras ko iš jų norima.
O toje foto buvo dar nemažai trūkumų, jų niekas nepaminėjo. "Kliūna matai tik poza." Et.

n kartų tokius postus rašiau. Kartojuosi ir aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 spalio 2012 - 11:15
QUOTE(Yvette @ 2012 10 17, 11:48)
na žinoma, kad ne nėštukių tema, bet ar pastebėjot kaip komentuojamos paskutinės nėštukių foto. Prie medžio negerai, su rankom ant pilvuko negerai... Tuojau pradedančios nebesupras ko iš jų norima.
O toje foto buvo dar nemažai trūkumų, jų niekas nepaminėjo. Kliūna tik poza. Et.

n kartų tokius postus rašiau. Kartojuosi ir aš  smile.gif

Prašau... noriu žinoti trūkumus. Man poza, koja, fonas, spalvingumas nekliūna, o vis dar patinka. Komentatorės neįtikino. Sutinku, kad galima ir kitaip pafotografuoti nėštukę. Vakar prieš užmiegant dar gimė eskizai. Bet tai ateity. Norėjosi kažko paprasto, bet kartu ir nepaprasto.
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 16:20)

Lengva pasakyti, as kaip tikra mergele iki kaulu smegenu savikritiska esu, tai mano vienas megstamiausiu patiekalu - saves edimas  biggrin.gif

Peonyblossom, žinok, reikia ploti katučių, kai gauni šitiek komentarų - reiškias, kažkur link judi, o visos tos ciocės nori tave pastumti, kad greičiau judėtum ar judėtum, ten kur reikia. O vat, jeigu įdedi, ir tyla, tada gali eit pabliauti smile.gif
Atsakyti
Jurzole labai įdomus labirintas, bet nuotrauka nesudomino ir spalvos nelabai patiko

sayonara pirma pasakiška, įstrigo mintyse kai pamačiaa negaliu išprašyt lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 17, 11:54)
Prašau... noriu žinoti trūkumus. Man poza, koja, fonas, spalvingumas nekliūna, o vis dar patinka. Komentatorės neįtikino. Sutinku, kad galima ir kitaip pafotografuoti nėštukę. Vakar prieš užmiegant dar gimė eskizai. Bet tai ateity. Norėjosi kažko paprasto, bet kartu ir nepaprasto.

įmesk flick nuorodą. ten parodysiu kas patiko tavo nuotraukoje ir kas ne
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 17, 11:24)
dalyvaujau Ka konkurse.

Man abi labai tinka ir patinka, bet rudens jausma izvelgiu tik antrojoj. Ta prasme, pirmoji tai man visiems metu laikams tiktu smile.gif O del antrosios dar pagalvojau, kad gal spalvu noretusi - bent jau man tai yra vienas pagrindiniu rudens atributu. Nors kita vertus, siuo atveju ir j/b nuotrauka man tikrai rudeniu dvelkia bigsmile.gif

As turiu visai faina ideja del "to rudens jausmo", bet nezinau, kaip ja perteikti ir ar isvis pavyktu. As pajuntu, kad jau ruduo, kai Olandijos miesteliu aikstese atsiranda spalvingi kioskeliai, pardavinejantys mielines spurgas - oliebollen. Ir vakar darbe kazkas sake - o, jau ruduo, nuo vakar pas mus oliebollen pardavineja bigsmile.gif Bet jei atnesciau tokia nuotrauka i konkursa, ji juk niekam sioje temoje nieko nesakytu apie rudeni, ar ne? g.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 17, 11:48)

O toje foto buvo dar nemažai trūkumų, jų niekas nepaminėjo. Kliūna tik poza. Et.

Tikrai taip, man irgi uzkliuvo butent poza. Savo komentare R.i.R. dar norejau rasyti - bet apsigalvojau - kad net nebesinorejo man toliau tos nuotraukos tyrineti, nes pamacius ta standartine poza, tapo nuobodu. Ir as viska suprantu - kad pirmoji fs, kad bus dar tu nuotrauku, ir tu ideju, bet komentuoju tai, ka tuo metu matau ax.gif

Komentarai tai, mano galva, tokie patys visokiom nuotraukom, ne tik nestukiu. Komentuojama priklausomai nuo turimo laiko, nuotaikos, ikvepimo - ir nuo to, ar konkretus zanras komentuojancia domina, ar ne. Daznai komentarams truksta ne tik konstruktyvumo, bet ir konkretumo. Tavo paminetais atvejais tai dar nors pasakyta, kad nepatiko poza ar medis, o daznai gi buna tiesiog "nepatiko", "neidomu", "nuobodu", "paieskok kitokio kampo" - ir tiek ziniu rolleyes.gif

Ir dar - niekam juk ne paslaptis, kad sioje temoje labai stiprus pokrypis i portretus, tai gal tik dziaugtis reiketu, jog ir nestukiu nuotraukos daugiau ir konkrecios kritikos sulaukia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 spalio 2012 - 11:13
Sayonara, vakar kaip tik banžiau perteikti depresiją. Fotografavau panašiai kaip tu, tik deja nesigavo man. Langas, už lango moteriškė kenčia to nuo depresijos ir dar lašiukų (ale lietaus) ant lango "primėčiau". Patirties trūkumas bei laiko, neleido padaryti gero kadro. lotuliukas.gif Aj niu ir vaidybos man reikia dar pasimokint. lotuliukas.gif

Patinka pirmoji labai, antroji ir 4u.gif
Atsakyti
Jurzole, jo, gal pirma tinka visiems metų laikams. Bet man ruduo visada yra toks. Bet čia gal tik man ir matosi blush2.gif

dėl spalvų.. nenoriu spalvųųų biggrin.gif

ačiū, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 16, 22:54)

Wa, kaip gražu, labai net patinka thumbup.gif kokie čia stikliukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 16, 14:18)
mokek atsirinkti foto. kam tiek daug dedi? automatiskai ziurovui norisi isjungt arba greituoju budu prascrolint. tie medziai ant kalno fainiausi. yra gal ir normaliu foto, bet tarp tiek daug visokiu spalviniu variantu, skirtingu temu, drabuziu, ale fotopasteles, viskas, jei ir yra grazu, pasiklysta.

Kadangi permetus akimis užstrigo Peonyblossom (jėtau tikiuosi gerai parašiau doh.gif ) nuoroda....absoliučiai pritariu šiam komentarui, nes tą ir padariau...iš pradžių dar pažiūrėjau kelias foto, o paskui greituoju būdu su pele nuvariau iki apačios...manau po kiek laiko ateina toks metas, kai moki atsirinkti...o galiausiai ir toks...kai iš fs sugebi teįdėti vieną, dvi fotkes, nes visos kitos atrodo niekam tikusios biggrin.gif galvoju gal sudalyvaut konkurse....juostelių visokių užsisakiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 20:50)
Manoji šiandienos nėštukė...

Norėtųsi ir man pamatyt JB variantą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 17, 12:07)
įmesk flick nuorodą. ten parodysiu kas patiko tavo nuotraukoje ir kas ne

Ačiū smile.gif nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2012 10 17, 12:33)

Norėtųsi ir man pamatyt JB variantą  ax.gif

Pabandysiu dar vakare, būtinai smile.gif