Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 10 16, 23:30)
Dazniausiai matoma ir del to labiausiai pabodusi standartine nestukes nuotrauka, su tom rankom taip sudeliotom, tik aksesuarai skiriasi. Betgi buna ir kitokiu momentu per tuos devynis menesius...  rolleyes.gif

o man netrukdo pasikartojantys vaizdai iš nėštukių fotosesijos. Mes matom tik fotografinę pusę.
Pabandykit suprasti tarkim nėštukę.

Negi dabar po SM foto pradžiamokslių temos einant į FS reiktų užsibrėžti tikslą, jokių nėštukės, apsikabinusios pilvuką, foto.

Taip, nuobodu, nes n kartų visur matyta. Bet iš šio žmogaus tai pirma tokia foto. Taigi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 spalio 2012 - 07:51
Klausiusiu apie sviesos naturaluma atasakau, jog tai buvo naturali sviesa. Cia naujasis mano double stikliukas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 16, 21:21)
Ir žiūriu Maggie, laiko man skyrus, tai kaip aš praleisiu..  mirksiukas.gif  Ačiū, filmo ir šito ieškau, aną jau pažiūrėjau, tikrai vertas dėmesio...  thumbup.gif ačiū.... Šito irgi ieškosiu, vakarais, kai viena būnu tai žiūriu, nes su vyru, anam tokie neįdmus tai tik murmesių klausau..  biggrin.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 16, 15:04)
Maggie -> O kur tą filmą radai, nerandu, noriu atsisiųsti, paveizėt [Life Through a Lens]

atrasiau auksciau, Isorai.
o del kokiu priezasciu nusprendei nebesilankyti?

irasiau kazka panasaus Download Annie Leibovitz Life Through A Lens ir is kazkokio sajto, neprisimenu dabar, parsisiunciau, geros kokybes.
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 16, 23:51)
Remeliu, beje, nedejau - jie ten jau buvo

norejau kabintis, kad jie per stambus, bet kai idejai, ilgai tyrinejau, ir matosi, jog jie kreivoki ir kad cia naturaliai taip gavosi mirksiukas.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 17, 08:03)
Dincelis, man, visų pirma, apranga baisi (megztinis, o ypač pėdkelnės)

man tai tapetai tavo neshtukes baisus mirksiukas.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 16, 15:01)
Visiškai pritariu, ką sakė merginos dėl foto gausos, kai žiūrėjau pirmą syk, maniau, kad ten dvi ar netgi tris skirtingos sesijos su ta pačia mergina. Turėjai tiek minčių, matosi, kad viską išnaudojai per vieną sesiją, dėl to labai daug nuotraukų, akis blaškosi, norėjosi kuo greičiau praskrolinti. Yra tikrai kelios foto, kur man patinka labai smile.gif

sutinku. prisiminkime - "less is more".
QUOTE(sayonara @ 2012 10 16, 15:10)
Peony, kadangi panos susakė daug ką, tai nesikartosiu, bet prikibsiu prie reikšmingos smulkmenos. Nu jėzus jėzus, kam reikėjo tą Lipton arbatos pakelį palikt puodelyje kabantį matomiausioje vietoje? smile.gif

Say, man irgi butent sitas reikalas uzkliuvo iki to, kad turejau isjungti puslapi biggrin.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 16:20)
Tai man del to ir skaudziausia ir pikciausia ant saves, kad as per tiek laiko vis dar neismokau atsirinkti nuotrauku. Dar pacioje pradzioje mane baret uz nuotrauku gausa, praejo tiek laiko, o as vis dar neperkandu tos antrankos, nepajauciu, kur yra tos geriausios, 'tikriausios' istorija pasakojancios nuotraukos....

per kiek cia laiko? nuo balandzio?! biggrin.gif as bijau ir skaiciuoti, kiek laiko fotografuoju, bet 2 metai tikrai, ir iki siol nemoku biggrin.gif o jei padarau kelis variantus vienos foto, negaliu ishsirinkti, kuri geriausia. va Brumas mame daznai shlifuoja tuo klausimu (ir aciu!). bet tai nera lengva. visu pirma ateina su laiku, kad maziau fotografuoji, nera pasikartojanciu fotkiu, automatishkai, maziau reikia po to pratrinti (man visada labai gaila trinti fotkes:)). Bet man siuo atveju padeda tinginyste, pvz pridarau 100 kadru. Man is karto norisi pasiziureti ir retusuoti best'us (3-5 kadraim vidutinishkai daugiau buna, cia sakau po paskutines baltu veidu modelio fotosesijos). Po to, laaabai retai grizhtu prie tos pacios fs. O pas tave tikrai nemazai foto, ir visos retusuotos, nemazai laiko skyrei..

ziurekit ka gavau smile.gif buvau visai pamirsus, kazkaip daug ivykiu, o ir savaitgalis itemptas. Aciu, Sayonara, uz priza :*
user posted image

o cia, netiketas auto - 42/52, po ivykio. cia koliazhas is 4 daliu, kuris man labiau patinka, bet keleta merginu pasisake uz 3 foto. flickr yra du variantai, padekit apsisprest (matai, Peony, man irgi nelengva:))
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 17 spalio 2012 - 08:49
Maggie, pamirsau vakar parasyti apie tavo koliaza su mergaite. Be proto patiko dvi pirmosios nuotraukos. wub.gif Viskuo!! Treciosios tos su smilga buciau nei nelibdzius. smile.gif

Sito koliazo taip pat pirmosios dvi labai patinka. rolleyes.gif
Atsakyti
Maggiuk, nes dedlainas juodas ..... doh.gif Tokia nukvakus betikslė, tokia didelė... doh.gif Net neliečiu fotiko, dar taip senai nebuvę jau.... verysad.gif
Atsakyti
Skalbkit skalbkit mane... man tai irgi pirmosios fotosesijos su nestukem. Visos issakytos pastabos yra tiesa. Erdves trukumas, apranga, pirmas planas... antaraja foto ir man noretusi prisitraukti, nes nestuke rankose laike labai grazia porcelianine lele, kuri leidzia suprasti, kad laukiamasi mergaites. Deja kol teisingai nemoku karpyti nuotrauku to ir nedarau!
Beje labai geras pastebejimas...ciuoziantis horizontas. O jei fotografuojama kalvotoje vietoje? siuo atveju taip ir buvo, visos pusys siek tiek nuo vejo pasvirusios i desine puse - vistiek reikia tiesinti???
Papildyta:
Jurzoles labirintas uzburia, toks paslaptingas atrodo
Is Maggie koliaziuko rinkciausi tik dvi pirmas foto, nes paskutiniosios labai neskanios atrodo... schmoll.gif
Atsakyti
Dinceli, ir man klausimas tokiu atveju iskyla, nes turejau drauges foto kelias, visos vienu kampu, grazios, bet su ciuozianciu horizontu, nors realiai ten kalnelis buvo...tiesiog nerodau ju ir viskas, nes nera tokio atsvaros tasko, uz kurio uzsikabinus galima butu nusprest, kad cia ne horizontas ciuozia, o aplinka kalta...tavo atveju tikrai nesuprastum 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2012 10 15, 23:30)
uoj patikek manim,nieko įdomaus  doh.gif ką dabar tvarkau...
va vieną fs sutvarkiau,jei įdomu

O man tai labai gražu 4u.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 19:50)
Manoji šiandienos nėštukė...

Man ir kojų trūksta. Spėju nebloga nuotrauka gautųsi, jei nėštukės vyras(ar draugas) būtų kadre žaismingai laikantis audeklą.

QUOTE(Dincelis @ 2012 10 16, 22:49)
Na keliu ir as viena ... mane pacia kabina jos zvilgsnis. Bandziau isderinti, kad sviesa kristu per pilvuka. Daugiau - maziau pavyko.

Dar viena nuostabi nestuke, kuri zavi savo paprastumu

Pirmoji - žvilgsnis krenta į veidą. Net nepasakyčiau kad nėštukė, jei pati nebūtum paminėjusi. Na o antroji - na nesikartosiu. Ir aš gavau velnių dėl medžio lotuliukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 10 16, 22:51)

Va šioji man labiau patinka nei vitražas 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 10 17, )

Maggie, man ir patiko pirmosios dvi iš praeitos serijos, kurią buvai įdėjus.
Aš nedėčiau akies, palikčiau lūpas, tada tik pirštukus, o tada jau lūpas su pirštukais. Akis man nelabai derinasi 4u.gif

Atleiskit, nelabai ką daugiau galiu parašyt, nes greit greit prabėgom ir paslapčiom nuo mažosios prisėdu. Ir tai pamato mane prie kompiuterio - dėmesio reikalaut pradeda.

O beje mano ir pirmoji fs su nėštuke buvo lotuliukas.gif Bet gerai - žinau klaidas nors. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 17 spalio 2012 - 10:03
Aciu uz komentarus labirintui 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 17, 08:29)
o man netrukdo pasikartojantys vaizdai iš nėštukių fotosesijos. Mes matom tik fotografinę pusę.
Pabandykit suprasti tarkim nėštukę.

Taip, nuobodu, nes n kartų visur matyta. Bet iš šio žmogaus tai pirma tokia foto. Taigi.

Bet cia juk fotografijos forumas, o ne nestukiu rolleyes.gif Ir ka tai keicia, kad pirma tokia nuotrauka? Juk nuo to ji netampa geresne? Ir jei jau skatinam ieskoti kitu, idomesniu kampu, fotografuojant zoles ar daiktus, tai kodel tas pats principas neturetu galioti nestukes fotosesijai? Net ir pirmajai? g.gif

Fotografuoja, zinoma, kas kaip nori ir kaip kam iseina, bet kai is visos fs atnesama viena nuotrauka, standartine poza, su rankom ant pilvo, tai man, tiesiog ziurovei, ne nesciai ir nestukes nepazistanciai, tokia nuotrauka nesukelia jokiu emociju ir yra tiesiog nuobodi. Sorry ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 10 17, 09:44)
norejau kabintis, kad jie per stambus, bet kai idejai, ilgai tyrinejau, ir matosi, jog jie kreivoki ir kad cia naturaliai taip gavosi  mirksiukas.gif

Faina, kad ilgai tyrinejai smile.gif Mane vakar dar pradziugino komentaras Flickre - ten ta "vitrazine" nuotrauka idejau be pavadinimo, zmogus, kuris pakomentavo, SM'e tikrai nesilanko cool.gif, bet jo komentaras - apie "autumn light" ir "church window". Vadinasi, pamate nuotraukoje tai, ka as ir norejau parodyti bigsmile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 10 17, 09:44)
o cia, netiketas auto - 42/52, po ivykio. cia koliazhas is 4 daliu, kuris man labiau patinka, bet keleta merginu pasisake uz 3 foto. flickr yra du variantai, padekit apsisprest (matai, Peony, man irgi nelengva:))
http://farm9.staticf...878abccab_b.jpg

g.gif Ne, vis tiek galvoju, kad nereikia ketvirtos - nes nieko naujo prie istorijos nebeprideda ji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 spalio 2012 - 10:14
Ir šiaip, kraujas nudžiuvęs, tai kažkaip tas laižymas piršto manęs neįtikina.
O šiaip spalvos, idėja smagiai smile.gif
Atsakyti
dalyvaujau Ka konkurse.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 17, 10:16)
Maggiuk, nes dedlainas juodas .....  doh.gif Tokia nukvakus betikslė, tokia didelė...  doh.gif Net neliečiu fotiko, dar taip senai nebuvę jau....  verysad.gif

kur čia taip vėluoji? smile.gif

Maggie, patiko koliažo foto, o jungčiau taip: 2,4,3

Sayonara, pirmoji labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 17 spalio 2012 - 10:37