QUOTE(isora @ 2012 10 16, 21:21)
Ir žiūriu Maggie, laiko man skyrus, tai kaip aš praleisiu..
Ačiū, filmo ir šito ieškau, aną jau pažiūrėjau, tikrai vertas dėmesio...
ačiū.... Šito irgi ieškosiu, vakarais, kai viena būnu tai žiūriu, nes su vyru, anam tokie neįdmus tai tik murmesių klausau..
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 16, 15:04)
Maggie -> O kur tą filmą radai, nerandu, noriu atsisiųsti, paveizėt [Life Through a Lens]
atrasiau auksciau, Isorai.
o del kokiu priezasciu nusprendei nebesilankyti?
irasiau kazka panasaus
Download Annie Leibovitz Life Through A Lens ir is kazkokio sajto, neprisimenu dabar, parsisiunciau, geros kokybes.
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 16, 23:51)
Remeliu, beje, nedejau - jie ten jau buvo
norejau kabintis, kad jie per stambus, bet kai idejai, ilgai tyrinejau, ir matosi, jog jie kreivoki ir kad cia naturaliai taip gavosi
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 17, 08:03)
Dincelis, man, visų pirma, apranga baisi (megztinis, o ypač pėdkelnės)
man tai tapetai tavo neshtukes baisus
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 16, 15:01)
Visiškai pritariu, ką sakė merginos dėl foto gausos, kai žiūrėjau pirmą syk, maniau, kad ten dvi ar netgi tris skirtingos sesijos su ta pačia mergina. Turėjai tiek minčių, matosi, kad viską išnaudojai per vieną sesiją, dėl to labai daug nuotraukų, akis blaškosi, norėjosi kuo greičiau praskrolinti. Yra tikrai kelios foto, kur man patinka labai
sutinku. prisiminkime - "less is more".
QUOTE(sayonara @ 2012 10 16, 15:10)
Peony, kadangi panos susakė daug ką, tai nesikartosiu, bet prikibsiu prie reikšmingos smulkmenos. Nu jėzus jėzus, kam reikėjo tą Lipton arbatos pakelį palikt puodelyje kabantį matomiausioje vietoje?
Say, man irgi butent sitas reikalas uzkliuvo iki to, kad turejau isjungti puslapi
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 16:20)
Tai man del to ir skaudziausia ir pikciausia ant saves, kad as per tiek laiko vis dar neismokau atsirinkti nuotrauku. Dar pacioje pradzioje mane baret uz nuotrauku gausa, praejo tiek laiko, o as vis dar neperkandu tos antrankos, nepajauciu, kur yra tos geriausios, 'tikriausios' istorija pasakojancios nuotraukos....
per kiek cia laiko? nuo balandzio?!
as bijau ir skaiciuoti, kiek laiko fotografuoju, bet 2 metai tikrai, ir iki siol nemoku
o jei padarau kelis variantus vienos foto, negaliu ishsirinkti, kuri geriausia. va Brumas mame daznai shlifuoja tuo klausimu (ir aciu!). bet tai nera lengva. visu pirma ateina su laiku, kad
maziau fotografuoji, nera pasikartojanciu fotkiu, automatishkai, maziau reikia po to pratrinti (man visada labai gaila trinti fotkes:)). Bet man siuo atveju padeda tinginyste, pvz pridarau 100 kadru. Man is karto norisi pasiziureti ir retusuoti best'us (3-5 kadraim vidutinishkai daugiau buna, cia sakau po paskutines baltu veidu modelio fotosesijos). Po to, laaabai retai grizhtu prie tos pacios fs. O pas tave tikrai nemazai foto, ir visos retusuotos, nemazai laiko skyrei..
ziurekit ka gavau
buvau visai pamirsus, kazkaip daug ivykiu, o ir savaitgalis itemptas. Aciu, Sayonara, uz priza :*
o cia, netiketas auto - 42/52, po ivykio. cia koliazhas is 4 daliu, kuris man labiau patinka, bet keleta merginu pasisake uz 3 foto. flickr yra du variantai, padekit apsisprest (matai, Peony, man irgi nelengva:))