Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 20:50)
Manoji šiandienos nėštukė...

Man visai patinka, nors kojos ir man noreusi siek tiek daugiau, dabar lyg ant bedugnes stovetu. Standartines pozos.......kaip gi jau kitaip bebendrasi su pilvuku, jei nei i ji ziurint ar glostant... sie akcentai neisvengiami. Mano galva labai vyksi nuotrauka, atsizvelgiant, kad ji daryta namu salygomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 16 spalio 2012 - 22:09
Rinkau rinkau citatas, ir kazka ne taip paspaudziau pabaigoj... tai dabar is atminties cituosiu cool.gif

Maggie, labai patiko bandymai su heliosu - sviesa, susukimas, turinys. Tikrai fainai bigsmile.gif

o la la, aciu uz tunelius. Patinka man tokios foto smile.gif

Bijuno ziedeli, nenukabink nosies 4u.gif mirksiukas.gif Ismoksi visko pamazu, nenorek is karto visko smile.gif

R.i.R., gal cia tik man taip, bet jau taip noretusi kitokios nestukes pozos, o ne vel tu sudetu ant pilvo ranku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 16, 23:11)

R.i.R., gal cia tik man taip, bet jau taip noretusi kitokios nestukes pozos, o ne vel tu sudetu ant pilvo ranku  ax.gif

biggrin.gif aiškus. Visos mes persisotinusios nuotraukomis - išlankstytais vaikučiais, nėštukėmis su rankomis ant pilvo, juodai baltomis gėlėmis, voratinkliais. Man ir pačiai jau daug kas pabodę, o kas bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 23:17)
biggrin.gif aiškus. Visos mes persisotinusios nuotraukomis - išlankstytais vaikučiais, nėštukėmis su rankomis ant pilvo, juodai baltomis gėlėmis, voratinkliais. Man ir pačiai jau daug kas pabodę, o kas bus toliau...

mirksiukas.gif Tai as suprantu ir zinau, kad sunku is naujo dvirati isradineti smile.gif Juolab jei pirma nestukes fs 4u.gif Bet nu tikrai, kodel, jei nestuke, tai butinai su rankom ant pilvo? Cia ne tik tau klausimas. Dazniausiai matoma ir del to labiausiai pabodusi standartine nestukes nuotrauka, su tom rankom taip sudeliotom, tik aksesuarai skiriasi. Betgi buna ir kitokiu momentu per tuos devynis menesius... rolleyes.gif
Atsakyti
Na keliu ir as viena ... mane pacia kabina jos zvilgsnis. Bandziau isderinti, kad sviesa kristu per pilvuka. Daugiau - maziau pavyko.

user posted image

Dar viena nuostabi nestuke, kuri zavi savo paprastumu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 16 spalio 2012 - 23:00
Ups, pamirsau, ka pradzioj norejau parasyti - smagu, kad dar sulaukiau komentaru savo vitrazui ir kad kazkam pasirode idomu smile.gif Sutinku, ispudis butu didesnis, jei lapai butu spalvingesni drinks_cheers.gif Remeliu, beje, nedejau - jie ten jau buvo smile.gif Gal kita rudeni pavyks sugrizti i si grazu labirinta ir pagauti koki idomesni rakursa ax.gif

user posted image
Atsakyti
R.i.R., man patiko nestuke, patiko ir kojos pirstai kysantys...nekysotu, tada keistai ziuretusi...nepatiko fonas 4u.gif

Jurzole, wow, koks labirintas!!! super!

O la la, faini tuneliai, aciu uz nuoroda 4u.gif
Papildyta:
dar kristuko sviesa patiko 4u.gif cia jie naturaliai gavos, ar dirbtiniai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 19:50)

man kazkaip ta pedute nekliuvo kol nepaminejo merginos, bet fonas man nepatinka ir juodos medziagos kaireje daug, aisku cia turbut ir buvai taip sugalvojus, bet man nesiziuri
noreciau ir as kokia nestuke pafotkint, nes kolkas yra teke tik pilva prie vaiku doh.gif , nestuke nesileido daugiau

QUOTE(kristukass @ 2012 10 16, 21:54)

jega bigsmile.gif man, tai nerealiai patinka, tik nesuprantu ar cia viskas taip natur gavosi ar cia ps dirbai?

QUOTE(Jurzole @ 2012 10 16, 22:51)

ta zaluma kiek rezia aki, bet siaip fainai, jauciasi gylis, taip ir norisi eit tuo tuneliu ir paziuret kas bus toliau smile.gif
Atsakyti
Dincelio nestukiu antra foto ciuozia i desine, ir kiek blankoka foto...pirmoji nieko, tik tos raudonos blizgios pedkelnes (?) nepatinka...ir jei gerai suprantu, ko negarantuoju biggrin.gif , per daug suspausta. Tikiuosi, labai nenusisnekejau su komentarais blush2.gif jei ka, tai atleiskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savory: 16 spalio 2012 - 23:17
QUOTE(paluri @ 2012 10 16, 19:34)
Graži tavo nuotraukėlė, patinka ryškumo zona. Ar čia su makro objektyvu?

ne, čia 50 mm F1,4

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 20:50)
Manoji šiandienos nėštukė...

man visai patiko, ir kažkodėl tas kojos pirštelis netrukdo, ilgiau panagrinėjus labiau akį rėžia tas medžiagos galas ateinantis iš nežinia kur, lyg norėtųsi matyti jos įtempimą g.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 10 16, 23:49)
Na keliu ir as viena ... mane pacia kabina jos zvilgsnis. Bandziau isderinti, kad sviesa kristu per pilvuka. Daugiau - maziau pavyko.

Pirmoji nelabai.. Pirmiausiai į akis krenta nesuderinta merginos apranga. Skarelė tarsi pin-up stiliuko, o megztukas ir suknutė jau tokie pavargę, pėdkelnės labai blaško, gal toks įspūdis ir dėl nelabai vykusios pozos. 4u.gif
Antrojoje aplinka netvarkinga, medis pirmam plane nesižiūri..
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 16, 16:49)

Dar viena nuostabi nestuke, kuri zavi savo paprastumu

Mn pirmoji tokia nieko fotkė, na tas megztinis, tiesa, ne itin dera prie skarelės ir pėdkelių/timpų.. toks storas ir kažkoks pavargęs biggrin.gif Ir kairiosios rankos padėtis nelabai natūraliai atrodo g.gif

Antroji tiesiog neįdomi bent jau man. Nėšttukė, kaip pagrindinis fotkės objektas, atrodo per toli, na, kažkaip neužsiakcentuoja... o tie medžiai pirmam plane tokie nefokusiniai kažkaip irgi nekaip man..
Papildyta:
tiesa, dar norėjau paklausti tokio turbūt elementaraus klausimo... Jei fotkini grupę žmonių, ką reikia daryt, kad visi būtų daugmaž fokuse? Sustatyt juos į vieną liniją? Ar normalią foto išeis išgauti tik su priverta diafragma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 17 spalio 2012 - 00:38
Dincelis, man, visų pirma, apranga baisi (megztinis, o ypač pėdkelnės), antra - antroje foto medžiai griūva. Trečia - kam tas rąstas pirmoje foto? Medžių kamienai man nlb ir antroje foto.... Antroje foto ką ji ten laiko? lėlę? kam lėlė? kodėl būtent lėlė? ten jos visai nesimato. Fotkinčiau ją iš arčiau, kad matytųsi ir daryčiau koliažą.

Jūržole, šįkart geriau smile.gif Įdomiai žiūrisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 17 spalio 2012 - 07:03