Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Manoji šiandienos nėštukė...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 20:50)
Manoji šiandienos nėštukė...

kodėl buvo pasirinktas toks fonas ir tokas atstumas nuo fono?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 16, 21:00)
kodėl buvo pasirinktas toks fonas ir tokas atstumas nuo fono?

nes kambarys standartinio tipo standartinio daugiabučio.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 16, 16:06)
aš namie gal atliekamą turiu, pažiūrėsiu. nes turiu vieną iš seno ir paskui zenitą pirkau su heliosu. parašysiu.

ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 21:13)
nes kambarys standartinio tipo standartinio daugiabučio.

kažkaip mana kad vistiek būtų galima buvę nors šiek tiek atsitraukti,ir net nebūtinai visu ūgiu imti nėštukę,nes kištelėjusi koja atrodo nei tudi ni sudi (nelabai supratau ar ja norima rodyti ar ne),tada kropini kad išvis kojų nesimatytų patraukus ją toliau nuo fono,ir versčiau į juodai baltą.
Atsakyti
Sveikos... biggrin.gif

Sakiau, kol visiškas dedlainas,tol tylėsiu, bent iki sausio.. lotuliukas.gif Tyliai sava b....a vaga arsiu... lotuliukas.gif Sorry už keiksmą... hihihi.gif

Bet vis snapą ikišu, vis pasižiūriu kaip gyvenat, kuo kvėpuojat, kaip tobulėjat, ką gražaus parodot... smile.gif Ir žiūriu Maggie, laiko man skyrus, tai kaip aš praleisiu.. mirksiukas.gif Ačiū, filmo ir šito ieškau, aną jau pažiūrėjau, tikrai vertas dėmesio... thumbup.gif ačiū.... Šito irgi ieškosiu, vakarais, kai viena būnu tai žiūriu, nes su vyru, anam tokie neįdmus tai tik murmesių klausau.. biggrin.gif

Peonny , tiek postų gavai, nu jau tikrai nėr ko nosim žemės vagot.. mirksiukas.gif Tikrai yra gerų kadrų, o mokėjimas atsirinkt kaip ir sako ateis su laiku, kaip ir visa kita.. Bet gerai judi į priekį, o dar kai žinai, kiek laiko fotikas rankose.... thumbup.gif Tai gi, viskas liux, fotkink, nes tau sekasi tą daryti.. smile.gif

R.i.R , man tai pjaunasi fonas su nėštuke ir ta juoda medžiaga, jei būt fonas baltas tai JB geriau žiūrėtusi... ax.gif Joo, su erdve ne kas kai nesutelpi, pačiai pastoviai tame bėda...

Na ką... Dead... Tai kai prisikelsiu iš to taško, sugryšiu... Dabar neturiu ką parodyt.... Ypač po sekmadienio, tai visai nenuotaika...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 16, 21:21)
kažkaip mana kad vistiek būtų galima buvę nors šiek tiek atsitraukti,ir net nebūtinai visu ūgiu imti nėštukę,nes kištelėjusi koja atrodo nei tudi ni sudi (nelabai supratau ar ja norima rodyti ar ne),tada kropini kad išvis kojų nesimatytų patraukus ją toliau nuo fono,ir versčiau į juodai baltą.

Turiu tokių iki pusės iš kito kambario, kur nė norint nesutilptum. Koja specialiai. Gaila, kad nesižiūri. Man tai labai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 21:24)
Turiu tokių iki pusės iš kito kambario, kur nė norint nesutilptum. Koja specialiai. Gaila, kad nesižiūri. Man tai labai žiūrisi.

tada jei norėjai koja rodyti tai jos daugiau reikėjo,nes dabar vos nagai matosi mirksiukas.gif Ir dar šiek tiek bandyčiau nukrypti nuo standartinės nėštukės pozos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 16 spalio 2012 - 20:27
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 16, 21:26)
tada jei norėjai koja rodyti tai jos daugiau reikėjo,nes dabar vos nagai matosi  mirksiukas.gif Ir dar šiek tiek bandyčiau nukrypti nuo standartinės nėštukės pozos  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif be abejo, kad ateityje bandysiu wink.gif sikart man tai buvo apskritai pirmoji nestukes fs patalpoje. Ir tai stengiausi kaip imanoma kitaip nei matyta smile.gif o ir ateity zadu nesikartoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 22:36)
Aciu smile.gif be abejo, kad ateityje bandysiu wink.gif sikart man tai buvo apskritai pirmoji nestukes fs patalpoje. Ir tai stengiausi kaip imanoma kitaip nei matyta smile.gif o ir ateity zadu nesikartoti smile.gif

tik nepyk,aš tiesiog nežinau nei kas nuo kada čia pradėjo - esu truputi atitrūkusi nuo SM...tai komentuoju tiesiog kaip pašalinis stebėtojas 4u.gif
Atsakyti
aFTERNOON LIGHT

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 16, 22:38)
tik nepyk,aš tiesiog nežinau nei kas nuo kada čia pradėjo - esu truputi atitrūkusi nuo SM...tai komentuoju tiesiog kaip pašalinis stebėtojas  4u.gif

Juokauji? smile.gif
Atsakyti