Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2012 10 16, 15:12)
Maggie, juk simta kartu esu rasiusi, jog bandydama atkartoti spalvas, gerai sakykim ir "nukopijuoti", tokiu budu mokausi.  smile.gif Nes tada suzinau dar daugiau apie PS galimybes.  smile.gif Nebenoriu daugiau diskutuoti sia tema.  smile.gif
P.S. Einu toliau savo "Mnnie" minnisko torto konstruoti ir fotografuoti  wub.gif

Apie spalvingumą čia nebuvo kalbėta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 16, 11:16)

cia bandymas su helios'u.

[img]http://farm9.staticflickr.com/8325/8091364172_9b4d85c3a6_b.jpg[/img

labai gražu, man labai tokia šviesa, toks šydas prie širdies. Labai labai patinka smile.gif

Žiūriu čia dauguma anksčiau ar vėliau pabando tą heliosą. Aš jau irgi noriu blink.gif
Gal kas jau pažaidė ir nebereik?? smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 15:26)
Kaip visada, neslepsiu, jauciu dideli nusivylima savimi, net verkt norisi (rimtai),

taigi nieks nesudirbo, nieko blogo nepasakė, yra tikrai įdomių ir gražių foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 10 16, 15:05)
labai gražu, man labai tokia šviesa, toks šydas prie širdies. Labai labai patinka smile.gif

Žiūriu čia dauguma anksčiau ar vėliau pabando tą heliosą. Aš jau irgi noriu  blink.gif
Gal kas jau pažaidė ir nebereik??  smile.gif
taigi nieks nesudirbo, nieko blogo nepasakė, yra tikrai įdomių ir gražių foto smile.gif

aš namie gal atliekamą turiu, pažiūrėsiu. nes turiu vieną iš seno ir paskui zenitą pirkau su heliosu. parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2012 10 16, 13:33)
su šviesa tikrai labai gražiai 'sužaidei'. Sakyk, ar naudojai reflektorių, nes šešėlių veiduose nėra ir saulėtta kaip suprantu buvo? Nors gal jau žemai jau?  g.gif

Ne, nenaudojau reflektoriaus. Jau buvo vakarine saule, kuri karts nuo karto dar ir po debesiais pasislepdavo 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 10 16, 13:33)
Peonny, oer daug nedrožk savęs, nes fs nėra bloga. išgirsk ne tik pastabas, bet ir paskatinimus bei pagyrimus, kuriuos merginos išsakė..smile.gif

Lengva pasakyti, as kaip tikra mergele iki kaulu smegenu savikritiska esu, tai mano vienas megstamiausiu patiekalu - saves edimas biggrin.gif
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 16, 13:35)
Peonyblossom nereikią į viską taip neigiamai žiūrėt buvo ir nemažai gerų dalykų pastebėta, atrink dabar savo manymu keleta geriausių foto ir parodyk, visad reikia eiti į priekį, kita kart parodysi nuotraukas gal kabinėsimės kad per mažai ir panašiai, kad gal išdėstei ne taip, taip jau būna, o taip labai gerai pastebėt ko nepastebi, o kartais atsilaikyt ir vistiek nenurašyt nuotraukos kuri tau pačiia labai patinka. Aš pvz turiu labiausiai savo mylima foto kurią vieni giria kiti kritikuoja nu ir ką, ir dzin man viduj aš ją myliu wub.gif

Aciu, supratau viska 4u.gif O ta pacia paciausia jau buvau idejus ana dien, nespalvota, kur ji svajingai ziuri i horizonta. Aisku toje nuotraukoje yra klaidu (horizontas eina per veido linija), bet joje yra tas jausmas, kuris man nusveria tas klaideles ir ta nuotrauka uzsiliko dusioje wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 10 16, 13:52)
Peony, na pritarsiu ir as del nuotrauku gausos, bet is esmes esi saunuole, tikrai neblogu foto yra, o dar kai taip neseniai fotografuoji, tai manau gan sparciai judi pirmyn ir judesi  mirksiukas.gif tik nenusimink, o atsizvelk i pastabas ir ateityje stenkis nekartoti klaidu  4u.gif

Aciu labai 4u.gif Stengiuos mokytis is klaidu, po fotosesijos visada analizuoju nuotraukas ir issakytas pastabas 4u.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 16, 14:03)
tikrai nėra taip blogai, nei viena juk nepaskė, kad pfff viskas blogai. Paminėjom, kad yra ir gerų foto, reiškias tik nemokėjai jų atrinkt.

Tai man del to ir skaudziausia ir pikciausia ant saves, kad as per tiek laiko vis dar neismokau atsirinkti nuotrauku. Dar pacioje pradzioje mane baret uz nuotrauku gausa, praejo tiek laiko, o as vis dar neperkandu tos antrankos, nepajauciu, kur yra tos geriausios, 'tikriausios' istorija pasakojancios nuotraukos....
QUOTE(GiedreB @ 2012 10 16, 14:05)

tai as ir nesakau, kad sudirbo. Tiesiog skaudu sau priimti fakta, kad nepajudu is atrankos tasko, kad nerandu dar to pajautimo, todel ir liudna man, ir baisu 4u.gif
Atsakyti
Peonyblossom, tarkim tavo fotosesija, Tomas ir Jolita, love story. Bloge.

2, 3 foto tarkim ok. 4 ir 5 rinkčiausi vieną iš šių foto. 6 ok. 7,8, 10 iš šių vieną palikčiau. Iš 9 ir 11 taip pat tik vieną palikčiau. 12, 13 vieną pasirinkčiau. 14, 1 iš šių dviejų vieną išsirinkčiau.
15, 18 vieną foto išsirink. 16, 17 arba ok, arba visai nedėčiau. 19 ok. 10, 21 vienos užtenka. 22-28 vienos užtenka.29 ok. 30, 31 ok arba vieną pasirinkčiau arba į koliažą dėčiau. 32-35vieną rinkčiausi. 36-38 taip pat vieną. 39-41 vieną pasirinkčiau.
Žiūrėk kiek pramestum panašių iš tų pačių situacijų. Pradžioje šitaip atsirink foto į atskirą albumą, taip, kad nebūtų tos pat situacijos panašių foto, netgi panašaus kadravimo tos situacijos, nesvarbu, kad gražu. Paskui pradėk mėtyti lauk ne tokias stiprias foto. Ir pamatysi kaip liks normalus kiekis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 spalio 2012 - 16:43
labai sunku atrinkti savo foto,bet kuo toliau tuo geriau bus mirksiukas.gif Tiesiog atsiversi ir greit spaudžiant sakysi arba YRA foto ar nėra...
Atsakyti
ziuriu, vintazinio stiliaus gerbeju yra smile.gif

kristukass, as matau panasumu sioje fs tarp A.V. bet cia tau paciai spresti, kokia linkme tau eiti.

peony, pritariu daugumai, kad buvo panasiu kadru, tad ilgeliau nestabteliau, o prameciau akimis. fs vykusi, nes yra idomiu kadru. man patiko fs dalis su keksiukais ir knyga 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 13, 22:24)
Rudens vitrazas...

[img]http://farm9.staticflickr.com/8052/8083625090_b4c705d37d_z.jpg[/img

man patiko smile.gif Norėtųsi spalvotų lapų tik. Paprastutė foto, bet vitražas neblogas 4u.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 13, 23:44)
Tai vat.aciu.. ax.gif

Istikro tai spec ja dejau... biggrin.gif  na nesiplesiu.. bet siaip patikrinimui.. biggrin.gif

išdykėlė cool.gif biggrin.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 10 15, 14:36)
Labai patiko Algio Krisciuno paskaitele. Linksmai, glaustai, informatyviai. smile.gif Nu liuks fotografas ir lektorius thumbup.gif

Tiek mano reziume tongue.gif

smagu, kad nepatingėjai, pasidalinai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 16, 15:10)
Peony, kadangi panos susakė daug ką, tai nesikartosiu, bet prikibsiu prie reikšmingos smulkmenos. Nu jėzus jėzus, kam reikėjo tą Lipton arbatos pakelį palikt puodelyje kabantį matomiausioje vietoje? smile.gif

tą patį pagalvojau lotuliukas.gif blush2.gif bet šiaip tikrai, mano akimis vykusi FS, tik spalvos jau.. akis skauda... smile.gif nuriūžavinai liabai smile.gif ir toj foto su narveliu kur atsisukus, būtų ok, bet tokia poza ir apranga mergaitę storina. Jau anksčiau apie tai buvau pagalvojus, bet dabar kai pamačiau ją kitose foto, atradau, kad ji nėra tokia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 16 spalio 2012 - 17:54
QUOTE(Rittule @ 2012 10 16, 06:01)
paluri, patiko foto su šuniu laukuose, nebūčiau atpažinusi, kad tavo.. nes tikrai gyvesnė nuotrauka dėl šviesos, spalvų  mirksiukas.gif

Kad jau visai ne tuščiom.. mėgstu fotografuot visokius smulkmenus..

Ačiū 4u.gif, Vertėjo pasistengti smile.gif

Graži tavo nuotraukėlė, patinka ryškumo zona. Ar čia su makro objektyvu?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 16, 15:40)
Peonyblossom, tarkim tavo fotosesija, Tomas  ir Jolita, love story. Bloge.

Oho kaip nuodugniai, aciu, pabandysiu vakare, kai maziukas miegos, atsirinkt pagal duotus patarimus bigsmile.gif 4u.gif Jau cia su aciu jauciu neprasisuksiu blush2.gif
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 16, 15:56)
labai sunku atrinkti savo foto,bet kuo toliau tuo geriau bus  mirksiukas.gif Tiesiog atsiversi ir greit spaudžiant sakysi arba YRA foto ar nėra...

Labai tikiuosi, kad su laiku taip ir bus, nes dabar tai sakutes kaip nemoku unsure.gif
QUOTE(lunameja @ 2012 10 16, 15:57)
* ziuriu, vintazinio stiliaus gerbeju yra  smile.gif
** peony, pritariu daugumai, kad buvo panasiu kadru, tad ilgeliau nestabteliau, o prameciau akimis. fs vykusi, nes yra idomiu kadru. man patiko fs dalis su keksiukais ir knyga  4u.gif  mirksiukas.gif

* Yra, yra drinks_cheers.gif
** Aciu, kaip smagu, kad patiko. Tikiuosi susikaupus pavyks man prasiraveti savo nuotrauku darza ir bus matyt tik geriausi 'vaisiai' blush2.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 16:39)
* FS, tik spalvos jau.. akis skauda...  smile.gif nuriūžavinai liabai  smile.gif
** ir toj foto su narveliu kur atsisukus, būtų ok, bet tokia poza ir apranga mergaitę storina. Jau anksčiau apie tai buvau pagalvojus, bet dabar kai pamačiau ją kitose foto, atradau, kad ji nėra tokia  smile.gif

* Prisipazystu guilty as charged blush2.gif
** Realybej toji mergina yra labai mazyte ir gan pilnoka, tad fotosesijos metu stengiausi pateikti ja taip, kad nesimatytu trukumu, aisku, ne visose nuotraukose ta pavyko igyvendinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 20:04)

Labai tikiuosi, kad su laiku taip ir bus, nes dabar tai sakutes kaip nemoku  unsure.gif

žinai kaip man mergos sakydavo - neforsuok lotuliukas.gif viskas ateis savu laiku 4u.gif
Atsakyti