QUOTE(Rittule @ 2012 10 16, 13:33)
su šviesa tikrai labai gražiai 'sužaidei'. Sakyk, ar naudojai reflektorių, nes šešėlių veiduose nėra ir saulėtta kaip suprantu buvo? Nors gal jau žemai jau?
Ne, nenaudojau reflektoriaus. Jau buvo vakarine saule, kuri karts nuo karto dar ir po debesiais pasislepdavo
QUOTE(sayonara @ 2012 10 16, 13:33)
Peonny, oer daug nedrožk savęs, nes fs nėra bloga. išgirsk ne tik pastabas, bet ir paskatinimus bei pagyrimus, kuriuos merginos išsakė..
Lengva pasakyti, as kaip tikra mergele iki kaulu smegenu savikritiska esu, tai mano vienas megstamiausiu patiekalu - saves edimas
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 16, 13:35)
Peonyblossom nereikią į viską taip neigiamai žiūrėt buvo ir nemažai gerų dalykų pastebėta, atrink dabar savo manymu keleta geriausių foto ir parodyk, visad reikia eiti į priekį, kita kart parodysi nuotraukas gal kabinėsimės kad per mažai ir panašiai, kad gal išdėstei ne taip, taip jau būna, o taip labai gerai pastebėt ko nepastebi, o kartais atsilaikyt ir vistiek nenurašyt nuotraukos kuri tau pačiia labai patinka. Aš pvz turiu labiausiai savo mylima foto kurią vieni giria kiti kritikuoja nu ir ką, ir dzin man viduj aš ją myliu
Aciu, supratau viska
O ta pacia paciausia jau buvau idejus ana dien, nespalvota, kur ji svajingai ziuri i horizonta. Aisku toje nuotraukoje yra klaidu (horizontas eina per veido linija), bet joje yra tas jausmas, kuris man nusveria tas klaideles ir ta nuotrauka uzsiliko dusioje
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 10 16, 13:52)
Peony, na pritarsiu ir as del nuotrauku gausos, bet is esmes esi saunuole, tikrai neblogu foto yra, o dar kai taip neseniai fotografuoji, tai manau gan sparciai judi pirmyn ir judesi
tik nenusimink, o atsizvelk i pastabas ir ateityje stenkis nekartoti klaidu
Aciu labai
Stengiuos mokytis is klaidu, po fotosesijos visada analizuoju nuotraukas ir issakytas pastabas
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 16, 14:03)
tikrai nėra taip blogai, nei viena juk nepaskė, kad pfff viskas blogai. Paminėjom, kad yra ir gerų foto, reiškias tik nemokėjai jų atrinkt.
Tai man del to ir skaudziausia ir pikciausia ant saves, kad as per tiek laiko vis dar neismokau atsirinkti nuotrauku. Dar pacioje pradzioje mane baret uz nuotrauku gausa, praejo tiek laiko, o as vis dar neperkandu tos antrankos, nepajauciu, kur yra tos geriausios, 'tikriausios' istorija pasakojancios nuotraukos....
QUOTE(GiedreB @ 2012 10 16, 14:05)
taigi nieks nesudirbo, nieko blogo nepasakė, yra tikrai įdomių ir gražių foto
tai as ir nesakau, kad sudirbo. Tiesiog skaudu sau priimti fakta, kad nepajudu is atrankos tasko, kad nerandu dar to pajautimo, todel ir liudna man, ir baisu