Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 10 09, 22:56)
Pirmadienio linksmybės" smile.gif

superinis koliazhas, bet trecios, paskutines, skyriasi apdirbimas, kuris yra geresnis, nes ne toks pilkas, kontrastingesnis. reiketu pataisyt ir bus ledaz.

po truputi tvarkau vasarine juosta, nemazai prisikaupe, atnesiau 2 kadrus parodyt jums, man jie labai faini.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 10 10, 10:10)

Erika- jei nori paprastos tai yra movie maker biggrin.gif bet jis man kokybe suvalgo. Bent jau tas kuri as turiu.  Tad neseniai pabandziau ProShow. Lengva  (ne tokia paprasta kaip movie maker bet greit perprantama) programa smile.gif Rekomenduoju smile.gif

Tas Movie markeris ir man schmoll.gif
Pabandysiu . Ačiū.
Atsakyti
Zirze , einu ir aš tos programos.. thumbup.gif ačiū.. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 10, 11:11)
nu siaip iso lyg daugiau keliasi siandieniniuose aparatuose.

Nu lyg ir keliasi, bet mergytės čia sakė daugiau nekelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 10, 08:37)
nelabai sita nuotrauka. O dabar specialiai klausk saves - kuo ji tau patinka? "Nezinau kuo" tai cia nusimuilinimas tik smile.gif

Nu taip kuo gero neturejau vartoti tokiu zodziu, bet is tikruju nezinau kaip parasyti kodel ji man patinka. As jau kelias dienas vis i ja paziuriu ir viduje kazkokius jausmus ji man sukelia. Patinka ir ta sviesa is virsaus ir taip atrodo lyg ta mergina eitu link jos.

QUOTE(Yvette @ 2012 10 10, 09:04)
tikriausiai prieš n metų, kai dar pati pradžiamokslė buvau, būtų patikusi foto. Dabar ne.
Kodėl ji tau patinka. Gal kad pažįsti tą merginą. Gal kad kartu laiką leidot ir žiūrėdama prisimeni tas akimirkas. Gal kad graži diena buvo. Daug tų gal.
Daugiau nelabai ką ir galiu pasakyti.

Kuo gero taip ir yra, kad patinka ji man, nes as kitom akim i ja ziuriu, pazystu ta mergina, buvo gera smagi diena.

Aciu kas pakomentavote, suprtau, kad kadras idomus tik man:)
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 10, 11:18)
Tas Movie markeris  ir  man schmoll.gif
Pabandysiu . Ačiū.

Proshow neatitinka tavo kriterijaus "nemokama"...

QUOTE(Suprem @ 2012 10 10, 11:30)
Nu lyg ir keliasi, bet mergytės čia sakė daugiau nekelti  g.gif

taigi namu darbui, kuri ishmesi, o ne i stockus kelsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 10, 11:49)
taigi namu darbui, kuri ishmesi, o ne i stockus kelsi smile.gif

Klausau ax.gif
Atsakyti
Įdomus laiškas, Say smile.gif
Pabandysiu atsakyti ir aš, nes labai artima...realiai visada kamuoja panašios mintys...bet kam turėti atsakymą? Kartais kutenantis nežinojimas daug žaviau už aiškią tiesą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 10, 10:08)
cia tipo konkūūūrsas "mano fotografavimo istorija?" smile.gif

čia šansas pasirodyti, kad ne kasdien būnam suknisti pasikėlę visa žinantys cinikai smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 10, 08:57)
Parekomenduokit kokią lengvai valdomą , nemokamą programėlę filmukui iš nuotraukų sukurti.

QUOTE(robobebras @ 2012 10 10, 10:49)
Proshow neatitinka tavo kriterijaus "nemokama"...

Tikrai, Zirze. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 10, 08:27)
Ir kaip tai suprasti nepalietus fotoaparato? O gal tai galima pajausti ir su paprasčiausia muiline?

Patariu imti kad ir muiline ir žiūrėti kas gaunasi, parodyti išmanančiam žmogui smile.gif Kad galvoje vaizdai gražūs dėliojasi, tai dar nereiškia, kad ir nuotraukos gražios bus... Pas mane irgi gražu, susikeliu į kompą... doh.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 10, 11:12)
superinis koliazhas, bet trecios, paskutines, skyriasi apdirbimas, kuris yra geresnis, nes ne toks pilkas, kontrastingesnis. reiketu pataisyt ir bus ledaz.
po truputi tvarkau vasarine juosta, nemazai prisikaupe, atnesiau 2 kadrus parodyt jums, man jie labai faini.

[img]http://farm9.staticflickr.com/8180/8073346563_e552c6222d.jpg

[img]http://farm9.staticflickr.com/8458/8073321314_015bfe721b_z.jpg

ačiū 4u.gif pakontrastinau daugiau biski, vat čia kam įdomu biggrin.gif bigsmile.gif

Spalvos nuostabios, ir taip labai mieli kadrai tokie smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 10, 12:23)
čia šansas pasirodyti, kad ne kasdien būnam suknisti pasikėlę visa žinantys cinikai smile.gif tongue.gif

biggrin.gif
Atsakyti