pritariu pastaboms peone'i
Maggie, tavo saulytė nereali, ir koliažas puikus. Spalvos jega
To vyruko foto tikrai smagios kur nuoroda imetei, jau buvau maciusi
Rittule sraige no no
erikamaja, kaip dziugu, kad mano nicka zinai
QUOTE(Rittule @ 2012 10 16, 14:21)
draugauja, bet žmonės kalba kad prasčiau
na paploviau grindis, paanalizavau issakytus komentarus. Kaip visada, neslepsiu, jauciu dideli nusivylima savimi, net verkt norisi (rimtai), bet guodziu save, kad viskas ateis su laiku...gal, o gal ir neateis
Del kiekybes pamislyjau, kad galet nesaminingai buvo kiles noras sudet kuo daugiau, kad parodyt jog ieskau skirtingu kampu, kad bandau pazaisti su sviesa ir t.t...
Na liudna, kad ta kiekybe numuse nora ziuret. Bet kaip ten sakoma, pati as kalta Taip norejosi, kad ne tik trukumus si karta pastebetu, bet ir, galbut, butu buve rasta, kur kazka ir gera linkme pradejau daryt
Aciu Erika, tikrai, labai labai uz Tavo komentarus. Turesiu apie ka pamastyti O fotografuoju as dar tik nuo siu metu balandzio, teip sakant puse dar tik metu fotoaparatas rankose
Bet, P.S. visgi as filmu be pabaigos labaaai nemegstu
Ak tu minciu visada mano galvoj milijonai, kartais tikrai noreciau, kad butu koks mygtukas, kad nors kartais isjungti smegenine pailset. As tiek daug prisifantazuoju ir spirgu viska igyvendinti, kad matomai, tas skubejimas ir yra dar viena didele mano klaida
Na vsio jauciuosi lyg tuoj mausiuos kelnes ir leisiu but musama per sedimaja, o gal man to seniai ir truko?
Nugis nemokama reklama Liptonui norejau padaryt O jeigu rimtai, taigis patirties trukumas.
Ale ir daug as minusu turiu, kaip pagalvoju.. Nus gal pamazu po viena ta pagaliuka desiu ir pliusai atsiras.
Del kiekybes pamislyjau, kad galet nesaminingai buvo kiles noras sudet kuo daugiau, kad parodyt jog ieskau skirtingu kampu, kad bandau pazaisti su sviesa ir t.t...
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 16, 12:55)
Peonyblossom pasirašau su kiekvienu brumbrumai žodžiu, atsidariua praskrolinau, pabaigos net nebaigiau žiūrėt per daug...
Na liudna, kad ta kiekybe numuse nora ziuret. Bet kaip ten sakoma, pati as kalta Taip norejosi, kad ne tik trukumus si karta pastebetu, bet ir, galbut, butu buve rasta, kur kazka ir gera linkme pradejau daryt
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 16, 12:59)
Kiek laiko fotografuoji?
Manau tai ateis savaime.
Bus fs, kai parodysi vieną vienintelę foto ir jos pilanai užteks.
Kai reikalinga bus serija atrinksi kelias, pačias stipriausias ir jų tikrai užteks.
Man labai patiko Pocėjaus pranešime pasakojimas - paklausus nuostabaus novelisto, kaip jam pavyksta sukurti tokias puikias noveles, šis atsakė,- aš rašau romaną, tuomet išbraukiu pražią ir pabaigą, palikdamas tik tai ko reika.
Kapyš. kaip rg sako
Manau tai ateis savaime.
Bus fs, kai parodysi vieną vienintelę foto ir jos pilanai užteks.
Kai reikalinga bus serija atrinksi kelias, pačias stipriausias ir jų tikrai užteks.
Man labai patiko Pocėjaus pranešime pasakojimas - paklausus nuostabaus novelisto, kaip jam pavyksta sukurti tokias puikias noveles, šis atsakė,- aš rašau romaną, tuomet išbraukiu pražią ir pabaigą, palikdamas tik tai ko reika.
Kapyš. kaip rg sako
Aciu Erika, tikrai, labai labai uz Tavo komentarus. Turesiu apie ka pamastyti O fotografuoju as dar tik nuo siu metu balandzio, teip sakant puse dar tik metu fotoaparatas rankose
Bet, P.S. visgi as filmu be pabaigos labaaai nemegstu
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 16, 13:01)
Visiškai pritariu, ką sakė merginos dėl foto gausos, kai žiūrėjau pirmą syk, maniau, kad ten dvi ar netgi tris skirtingos sesijos su ta pačia mergina. Turėjai tiek minčių, matosi, kad viską išnaudojai per vieną sesiją, dėl to labai daug nuotraukų, akis blaškosi, norėjosi kuo greičiau praskrolinti. Yra tikrai kelios foto, kur man patinka labai
Ak tu minciu visada mano galvoj milijonai, kartais tikrai noreciau, kad butu koks mygtukas, kad nors kartais isjungti smegenine pailset. As tiek daug prisifantazuoju ir spirgu viska igyvendinti, kad matomai, tas skubejimas ir yra dar viena didele mano klaida
Na vsio jauciuosi lyg tuoj mausiuos kelnes ir leisiu but musama per sedimaja, o gal man to seniai ir truko?
QUOTE(sayonara @ 2012 10 16, 13:10)
Nu jėzus jėzus, kam reikėjo tą Lipton arbatos pakelį palikt puodelyje kabantį matomiausioje vietoje?
Nugis nemokama reklama Liptonui norejau padaryt O jeigu rimtai, taigis patirties trukumas.
Ale ir daug as minusu turiu, kaip pagalvoju.. Nus gal pamazu po viena ta pagaliuka desiu ir pliusai atsiras.
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 16, 13:59)
Kapyš. kaip rg sako
Kapyš. kaip rg sako
Na, ne visai taip teisinga teigt. Novelė ir romanas visiškai skirtingi žanrai. Be to susitarkim kas yra novelė, nes novelė šiaip jau yra apsakymas, nes tikrojo novelės žanro galima sakyt - nebėra. Novele dabar vadina apsakymus. O jie visa esme kitokie nei romanai - romanas kalba apie žmogaus vidinį pasaulį, o apsakymui visai tai nebūtina. Novelė (tikroji, jau beveik išnykusi) vėl visai kas kita.
Jei lyginsim su fotografija, romaną lyginčiau su tokia nuotrauka dėl jos vidinių išgyvenimų, sakykim, tai vaizduoja motinos brandą ar nesusitaikymą su padėtim, o gal net džiaugsmą, kad turi vaiką ir t. t. ir t. t. ,
apsakymą su šia nuotrauka, nepaisant jos dramatiškumo, nes tai įvykis, kuris yra, o paveikslas tai rodo pernelyg nesigilindamas į išgyvenimus. Kitaip būtų, jei šalia stovėtų žiūrovas,
o novelę dėl netikėtumo lyginčiau su tokia nuotrauka. Ar tai badaujantys vaikai? ar šiaip besišildantys? kodėl nuogi? Niekas čia neaišku ir nenuspėjama. Tokia yra novelė. Gink die jos esmė nėra būti trumpesnei
Žinoma, tos nuotraukos negali būti objektyvu, bet aš taip manyčiau galima būtų pafantazuoti
Tai va. Labiau tiktų į pertekliaus temą šis romano žanrą ironizuojantis pasakymas - kam rašyti romaną, jei viską gali sutalpinti į vieną sakinį
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 15:26)
na paploviau grindis, paanalizavau issakytus komentarus. Kaip visada, neslepsiu, jauciu dideli nusivylima savimi, net verkt norisi (rimtai), bet guodziu save, kad viskas ateis su laiku...gal, o gal ir neateis
nesupratau
kad pastabos labiau Blog'o įrašui ne foto juk
su šviesa tikrai labai gražiai 'sužaidei'. Sakyk, ar naudojai reflektorių, nes šešėlių veiduose nėra ir saulėtta kaip suprantu buvo? Nors gal jau žemai jau?
QUOTE(Rittule @ 2012 10 16, 13:21)
nieko naujo nepasakysiu, bet lygiai tą patį pagalvojau: per daug panaudota daiktų, skirtingos aprangos, perdaug foto, paskutines prascrolinau.. Labiausiai patiko kažkur per blog'o įrašo vidury, nežinau ar kažkokiu sesijos eiliškumu sudėjai, ar atsitiktinai, bet ten daugiau natūralių pozų, modeliukas labiau gal atsipalaidavęs. Šviesa graži.
Fotosesija deta eiliskumu. Pirmoj dalyj ji (modeliukas mano) dar labai varzesi, na daznai ko gero fotosesijose taip buna. Antroj dalyj ko gero ji pati geriausiai jautesi, nes trecioje dalyje, jau ir nuovargis savo dare, vakarejo, oras dar atveso, baisiai mergaitei salta buvo, tai kiek paskubom viska jau ir darem. O trys skirtingos aprangos pasirinkta, nes norejau skirtingai charakterizuoti jos buda, na ir aisku, kad ji turetu ivairesniu nuotrauku
Peonyblossom nereikią į viską taip neigiamai žiūrėt buvo ir nemažai gerų dalykų pastebėta, atrink dabar savo manymu keleta geriausių foto ir parodyk, visad reikia eiti į priekį, kita kart parodysi nuotraukas gal kabinėsimės kad per mažai ir panašiai, kad gal išdėstei ne taip, taip jau būna, o taip labai gerai pastebėt ko nepastebi, o kartais atsilaikyt ir vistiek nenurašyt nuotraukos kuri tau pačiia labai patinka. Aš pvz turiu labiausiai savo mylima foto kurią vieni giria kiti kritikuoja nu ir ką, ir dzin man viduj aš ją myliu
QUOTE(kristalines @ 2012 10 16, 15:21)
Rittule sraige no no
nebuvo ten sraigės, namelis belikęs.. no tai no
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 15:35)
Fotosesija deta eiliskumu. Pirmoj dalyj ji (modeliukas mano) dar labai varzesi, na daznai ko gero fotosesijose taip buna. Antroj dalyj ko gero ji pati geriausiai jautesi, nes trecioje dalyje, jau ir nuovargis savo dare, vakarejo, oras dar atveso, baisiai mergaitei salta buvo, tai kiek paskubom viska jau ir darem. O trys skirtingos aprangos pasirinkta, nes norejau skirtingai charakterizuoti jos buda, na ir aisku, kad ji turetu ivairesniu nuotrauku
na va, tas man ir pasijautė.. o šiaip gal dėčiau trimis skirtingais įrašais šią fs..
Ačiū Rg už mintis
QUOTE(Maggie @ 2012 10 16, 10:16)
man labai patiko spalvos
mergaite tavo tikrai labai charakteringa
Peony, na pritarsiu ir as del nuotrauku gausos, bet is esmes esi saunuole, tikrai neblogu foto yra, o dar kai taip neseniai fotografuoji, tai manau gan sparciai judi pirmyn ir judesi tik nenusimink, o atsizvelk i pastabas ir ateityje stenkis nekartoti klaidu
QUOTE(kristalines @ 2012 10 16, 14:21)
Jau dabar tai visiems laikams, ir foto žinau
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 14:26)
tikrai nėra taip blogai, nei viena juk nepaskė, kad pfff viskas blogai. Paminėjom, kad yra ir gerų foto, reiškias tik nemokėjai jų atrinkt.
QUOTE(rG. @ 2012 10 16, 14:29)
Na, ne visai taip teisinga teigt. Novelė ir romanas visiškai skirtingi žanrai. Be to susitarkim kas yra novelė, nes novelė šiaip jau yra apsakymas, nes tikrojo novelės žanro galima sakyt - nebėra. Novele dabar vadina apsakymus. O jie visa esme kitokie nei romanai - romanas kalba apie žmogaus vidinį pasaulį, o apsakymui visai tai nebūtina. Novelė (tikroji, jau beveik išnykusi) vėl visai kas kita.
Jei lyginsim su fotografija, romaną lyginčiau su tokia nuotrauka dėl jos vidinių išgyvenimų, sakykim, tai vaizduoja motinos brandą ar nesusitaikymą su padėtim, o gal net džiaugsmą, kad turi vaiką ir t. t. ir t. t. ,
apsakymą su šia nuotrauka, nepaisant jos dramatiškumo, nes tai įvykis, kuris yra, o paveikslas tai rodo pernelyg nesigilindamas į išgyvenimus. Kitaip būtų, jei šalia stovėtų žiūrovas,
o novelę dėl netikėtumo lyginčiau su tokia nuotrauka. Ar tai badaujantys vaikai? ar šiaip besišildantys? kodėl nuogi? Niekas čia neaišku ir nenuspėjama. Tokia yra novelė. Gink die jos esmė nėra būti trumpesnei
Žinoma, tos nuotraukos negali būti objektyvu, bet aš taip manyčiau galima būtų pafantazuoti
Tai va. Labiau tiktų į pertekliaus temą šis romano žanrą ironizuojantis pasakymas - kam rašyti romaną, jei viską gali sutalpinti į vieną sakinį
Fain.Ačiū.