Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 14:11)
Labs dienas  4u.gif  Pagaliau vakar iveikiau visas fotosesijos nuotraukas ir sudejau i blog'a. Dar karta isitikinau, kad tokios fotosesijos yra puikus mokymosi procesas. Tikiuosi, kad su laiku tu klaidu mazes ir mazes  smile.gif  Jeigu kam idomu galit uzmest aki cia: Fotosesija

mokek atsirinkti foto. kam tiek daug dedi? automatiskai ziurovui norisi isjungt arba greituoju budu prascrolint. tie medziai ant kalno fainiausi. yra gal ir normaliu foto, bet tarp tiek daug visokiu spalviniu variantu, skirtingu temu, drabuziu, ale fotopasteles, viskas, jei ir yra grazu, pasiklysta.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 16, 13:18)
mokek atsirinkti foto. kam tiek daug dedi? automatiskai ziurovui norisi isjungt arba greituoju budu prascrolint.

Lygiai ta pati reakcija. Tikrai yra pakankamai įdomių foto. Būtų jų kelis kart mažiau manau kiltų noras jas panagrinėti, paspėlioti. Susikurti savo istoriją.
Dievinu filmus su neaiškia pabaiga ar visai be pabaigos, jie palieka galimybę "pasibaigti" istoriją pagal norą. Tai čia tas pats,idėja lyg ir yra, paslapties jokios.
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2012 10 15, 13:36)
Tiek mano reziume tongue.gif

QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 16:17)
Pamenu kai paišydavau eskizus. biggrin.gif Bet prasidėjus fotosesijai nesugebėdavau jų įgyvendinti. Tada supratau, kad man labai svarbu įsijausti į esančią akimirką, pajusti tą ČIA ir DABAR.  smile.gif

Patiko o la la la reziume pridėjus Ka sakinį apie įsijautimą čia ir dabar manau gauname visai neblogą planą geresnės fotogragijos link.

Apie kristalines foto, jei nekopijuotos, tai A.V jau apsigyvenus Tavo galvoje ir labai stipriai užėmus visas pozicijas. Jei kuriam laikui išleistum ją atostogų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 16 spalio 2012 - 13:52
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 16, 12:18)
mokek atsirinkti foto. kam tiek daug dedi? automatiskai ziurovui norisi isjungt arba greituoju budu prascrolint. tie medziai ant kalno fainiausi. yra gal ir normaliu foto, bet tarp tiek daug visokiu spalviniu variantu, skirtingu temu, drabuziu, ale fotopasteles, viskas, jei ir yra grazu, pasiklysta.

Na su atrinkimu tikrai man sunku doh.gif Atrodo, na gal dar sita, o gal dar ir sia ir gaunasi dauuug. Bet tiek kiek vakar pridejus buvau siandien jau maziau yra, nes ryte pamazinau, gal po keliu dienu pazvelgsiu dar pamazinsiu. Tiesiog mokausi dar tos atrankos smile.gif
O siaip dziugu skaityt, kad vis tik yra normaliu foto 4u.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 16, 12:34)
Lygiai ta pati reakcija. Tikrai yra pakankamai įdomių foto. Būtų jų kelis kart mažiau manau kiltų noras jas panagrinėti, paspėlioti. Susikurti savo istoriją.
Dievinu filmus su neaiškia pabaiga ar visai be pabaigos, jie palieka galimybę "pasibaigti" istoriją pagal norą. Tai čia tas pats,idėja  lyg ir  yra, paslapties jokios.

Aciu uz komentara, reiks isidet galvon, kad reik islaikyt paslapti smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Dar pagalvojau, kad tikrai privalau eit i kursus, nes verkiant reikia zmogaus, kuris padetu mokintis, pasuktu tinkama linkme, pakritikuotu, paaiskintu, kad ir tos atrankos meno, nes dabar jauciu, kad tas mano besaikiskumas vis kisa koja blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Rittule spalvos šiltos, mielos, bet kampas kuriuo fotofragavai neįdomus, pabandyk sraigę pateikti kitaip, kitokiu kmapu nei mes matom

Maggie patinka, patinka kad heliosas jau draugauja su tavim o gal tu su juo, esmė kad draugystė užsimezgė smile.gif

Peonyblossom pasirašau su kiekvienu brumbrumai žodžiu, atsidariua praskrolinau, pabaigos net nebaigiau žiūrėt per daug...
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 16, 13:48)
Dar pagalvojau, kad tikrai privalau eit i kursus, nes verkiant reikia zmogaus, kuris padetu mokintis, pasuktu tinkama linkme, pakritikuotu, paaiskintu, kad ir tos atrankos meno, nes dabar jauciu, kad tas mano besaikiskumas vis kisa koja  blush2.gif  verysad.gif

Kiek laiko fotografuoji?
Manau tai ateis savaime.
Bus fs, kai parodysi vieną vienintelę foto ir jos pilanai užteks.
Kai reikalinga bus serija atrinksi kelias, pačias stipriausias ir jų tikrai užteks.

Man labai patiko Pocėjaus pranešime pasakojimas - paklausus nuostabaus novelisto, kaip jam pavyksta sukurti tokias puikias noveles, šis atsakė,- aš rašau romaną, tuomet išbraukiu pražią ir pabaigą, palikdamas tik tai ko reika.
Kapyš. kaip rg sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 16, 14:34)
Apie kristalines foto, jei nekopijuotos, tai A.V jau apsigyvenus Tavo galvoje ir labai stipriai užėmus visas pozicijas. Jei kuriam laikui išleistum ją atostogų...

Kristuko. hihihi.gif
Atsakyti

Visiškai pritariu, ką sakė merginos dėl foto gausos, kai žiūrėjau pirmą syk, maniau, kad ten dvi ar netgi tris skirtingos sesijos su ta pačia mergina. Turėjai tiek minčių, matosi, kad viską išnaudojai per vieną sesiją, dėl to labai daug nuotraukų, akis blaškosi, norėjosi kuo greičiau praskrolinti. Yra tikrai kelios foto, kur man patinka labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 16 spalio 2012 - 14:01
QUOTE(Ka @ 2012 10 16, 13:59)
Kristukohihihi.gif

O mamamyja, tysiačių izvinenij...
Tikrai atsipršau blush2.gif

Maggės Magiukė tai ledas. Jetus kokia charakteringa mergaitė. Foto irgi su charakteriu, gražu.Ruduo jums tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 16 spalio 2012 - 14:03
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 16, 14:59)
Kiek laiko fotografuoji?
Manau tai ateis savaime.
Bus fs, kai parodysi vieną vienintelę foto ir jos pilanai užteks.
Kai reikalinga bus serija atrinksi kelias, pačias stipriausias ir jų tikrai užteks.

Man labai patiko Pocėjaus pranešime pasakojimas - paklausus nuostabaus novelisto, kaip jam pavyksta sukurti tokias puikias noveles, šis atsakė,- aš rašau romaną, tuomet išbraukiu pražią ir pabaigą, palikdamas tik tai ko reika.
Kapyš. kaip rg sako biggrin.gif

Hemingvėjus smile.gif
Papildyta:
Maggie -> O kur tą filmą radai, nerandu, noriu atsisiųsti, paveizėt [Life Through a Lens]
Atsakyti
Peony, kadangi panos susakė daug ką, tai nesikartosiu, bet prikibsiu prie reikšmingos smulkmenos. Nu jėzus jėzus, kam reikėjo tą Lipton arbatos pakelį palikt puodelyje kabantį matomiausioje vietoje? smile.gif
Atsakyti
Maggie, juk simta kartu esu rasiusi, jog bandydama atkartoti spalvas, gerai sakykim ir "nukopijuoti", tokiu budu mokausi. smile.gif Nes tada suzinau dar daugiau apie PS galimybes. smile.gif Nebenoriu daugiau diskutuoti sia tema. smile.gif

P.S. Einu toliau savo "Mnnie" minnisko torto konstruoti ir fotografuoti wub.gif
Atsakyti
o čia rimtai heliosai nedraugauja su Nikonais?

Maggie, patiko labai. Nors man labiau žiūrėtųsi dviejų foto koliažas, arba trečioji turėtų daugiau 'papasakoti', tarsi trūksta pirmųjų dviejų foto istorijos pratęsimo..

QUOTE(vienintelė @ 2012 10 16, 14:55)
Rittule spalvos šiltos, mielos, bet kampas kuriuo fotofragavai neįdomus, pabandyk sraigę pateikti kitaip, kitokiu kmapu nei mes matom

dėkui! na taip, ta plokštuma nieko neypatinga..

Jeigu kam idomu galit uzmest aki cia:

nieko naujo nepasakysiu, bet lygiai tą patį pagalvojau: per daug panaudota daiktų, skirtingos aprangos, perdaug foto, paskutines prascrolinau.. Labiausiai patiko kažkur per blog'o įrašo vidury, nežinau ar kažkokiu sesijos eiliškumu sudėjai, ar atsitiktinai, bet ten daugiau natūralių pozų, modeliukas labiau gal atsipalaidavęs. Šviesa graži.

Atsakyti