QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 16, 12:18)
mokek atsirinkti foto. kam tiek daug dedi? automatiskai ziurovui norisi isjungt arba greituoju budu prascrolint. tie medziai ant kalno fainiausi. yra gal ir normaliu foto, bet tarp tiek daug visokiu spalviniu variantu, skirtingu temu, drabuziu, ale fotopasteles, viskas, jei ir yra grazu, pasiklysta.
Na su atrinkimu tikrai man sunku
Atrodo, na gal dar sita, o gal dar ir sia ir gaunasi dauuug. Bet tiek kiek vakar pridejus buvau siandien jau maziau yra, nes ryte pamazinau, gal po keliu dienu pazvelgsiu dar pamazinsiu. Tiesiog mokausi dar tos atrankos
O siaip dziugu skaityt, kad vis tik yra normaliu foto
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 16, 12:34)
Lygiai ta pati reakcija. Tikrai yra pakankamai įdomių foto. Būtų jų kelis kart mažiau manau kiltų noras jas panagrinėti, paspėlioti. Susikurti savo istoriją.
Dievinu filmus su neaiškia pabaiga ar visai be pabaigos, jie palieka galimybę "pasibaigti" istoriją pagal norą. Tai čia tas pats,idėja lyg ir yra, paslapties jokios.
Aciu uz komentara, reiks isidet galvon, kad reik islaikyt paslapti
Papildyta:
Dar pagalvojau, kad tikrai privalau eit i kursus, nes verkiant reikia zmogaus, kuris padetu mokintis, pasuktu tinkama linkme, pakritikuotu, paaiskintu, kad ir tos atrankos meno, nes dabar jauciu, kad tas mano besaikiskumas vis kisa koja