Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2012 10 16, 00:30)
uoj patikek manim,nieko įdomaus  doh.gif ką dabar tvarkau...
va vieną fs sutvarkiau,jei įdomu http://www.flickr.co...57631775628317/

oi, kaip gražu - net kvapą sulaikius pažiūrėjau.

Aš ir nemiegu - pirmą kartą filmuką iš foto mergvakario daryto sukurpiau nail.gif nu savim didžiuojuos, nu biggrin.gif
Atsakyti
o tokią nagų madą tai Meilutytė jau seniai demonstravo nail.gif

Sveikos 4u.gif Neprisėdau prie SM per savaitgalį ir jau nemaža dalis foto temoje pratrintios, neskubėkite taip.. ax.gif
Trumpai permesiu, ką pamenu:
paluri, patiko foto su šuniu laukuose, nebūčiau atpažinusi, kad tavo.. nes tikrai gyvesnė nuotrauka dėl šviesos, spalvų mirksiukas.gif
juratike13, graži trijulė, pamaniau, kad sniege smile.gif
peonyblossom, žavus peizažas, graži mergina, patiko jos apranga, spalvos labai, bet kaip ir daugeliui, pirmiausiai akį rėžia veidą kertantis horizontas..
o la la la, dėkui už summary 4u.gif
Ka, dėkui už konkursą 4u.gif po patikslinimo, kas tai turėtų būti atrodo sudėtinga, bet būtinai bandysiu pagauti tą jausmą.. smile.gif

Kad jau visai ne tuščiom.. mėgstu fotografuot visokius smulkmenus..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 16 spalio 2012 - 01:31
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 12:51)
Gerai, kad nebebūtų mėtymųsi konkurso laikas - 2012 10 12 - 2012 11 01.
Ir dar, toks pastebėjimas, kalbate apie spalvas, lapus, pas vienas yra, pas kitas ne. Bet ne vien tai sukelia jausmus. Yra ir lietus, dargana, šalna, kurie sukelia atitinkamus jausmus. Apniukusi diena, temstant tas mėlis visur tvyrantis, iš namų pasklidę dūmai.. Na, yra labai nemažai dalykų, kurie sukelia jausmus. Vieniems liūdna, norisi greičiau pragyventi šį metų laiką, kitiems tai tas metų laikas, kai geriausiai jaučiasi. Sunku man rišliai sudėlioti mintis, bet tikiuosi, kad supratote.  smile.gif

Nu va, o pas mus nėra kolkas ir lietaus, šalnos ir darganos, ne tik spalvotų lapų... bet apniukusių dienų būna.. ir jau būna rudens kvapo šiek tiek... g.gif
Atsakyti
Nebeatsimenu, kuri pasidalinot nuoroda į Rarindra Prakarsa psl... Αčiū, apsižavėjau baisingai wub.gif Spalvos kokios.... super.
Atsakyti
Tuneliai - pasizvalgymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 10 15, 17:47)
schmoll.gif Sios:
Bet kodel tai neigi? Ne tik sios fs panasumai ir praeitos tas pats. Kam neigti.. smile.gif

jolki palki..
zinai, Kristuk, nors as megstu kitoki stiliu, pati kitaip fotkinu, bet patiko tavo foto, kai kurios. ypac puslapis, blogas man patogus, mielas, idomus. dievinau uzrasha "cause we young, we joung". mano manymu - labai originalu. bet nemaciau AV blogo. dabar matau.. zinau, kad daugelis raso "I shoot with". zinau, kad daugelis uzdeda logo. ir apskritai blog'ina. bet "we are only young once"..? cia irgi visi panasiai raso? jokiais budais nenoriu kabinetis. bet bandau isivaizduoti, kad jei dingtu internetas ir nematytum AV, ka tada sukurtum? ir zinok, manau, butu nuostabus darbai, nes turi potenciala ir "aki", matyma. melyni nagai - mda, pati turiu kelis atspalvius. bet nejaugi, netycia, butent per ta fs jie buvo melyni..? nu zodziu. :-/ man viskai nekliutu, jei bent pasakytum, taip, mokausi is AV, nes ji man baisiai patinka. ir tiek. pamatysi, niex nesikabines. o ko gero pavydes, nes tau tai puikiai pavyksta. perpratai.
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 15, 18:01)

sutinku su Noisy.
QUOTE(rG. @ 2012 10 15, 22:28)
Puiki  kopija smile.gif  Kaip kažkada kojos ir karoliai buvo. Nu bet koks skirtumas  biggrin.gif smile.gif  Kam ko reikia.  Visvien visi mirsim biggrin.gif Tai reik daryt kas smagu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 10 15, 16:47)
KAdangi A.V. darbų kaip ir nežiūrinėju tai ir nejaučiu tų panašumų.
VAt.

yra. yra.
siaip pavartyk A.V foto, yra puikiu paprastu kadru, man kartais patinka paziuret jos darbus - pozytyvus, grazus, stilingi, mieli, optimistishki. tada ir vel grizhtu prie benamiu biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 17:17)
Pamenu kai paišydavau eskizus. biggrin.gif Bet prasidėjus fotosesijai nesugebėdavau jų įgyvendinti. Tada supratau, kad man labai svarbu įsijausti į esančią akimirką, pajusti tą ČIA ir DABAR.  smile.gif

o la la, labai taikliai aprase seminara. man laaaabai patiko, buvau Ia karta, bet buvo labai idomu, daug suzinojau idomiu, nauju dalyku. kad ir apie eskizus, niekada sito nebandziau. gal kas praktikuojate? ir kaip? tikrai pasitvirtina?
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 18:21)
R.i.R. aciu uz komentara. Smagu, kad patiko, ypac kai Tau gan sunku itikti (na toki ispudi susidariau, bet cia neblogaja prasme) 

Sia autore jau buvau atradus, bet dar karta su malonumu perziurejau jos darbus. Labiausiai, turiu pripazinti, man patinka Leonardo DiCaprio su gulbe ant kaklo nuotrauka 

drinks_cheers.gif

as ja labai seniai seku. nezinau ar man patinka jos darbai, ar ne. bet nuotrauka su Yoko Ono ir nude Lenonu nuo labai seniai galvoje. dar Demini Moore, nescia. beje, jau parsisiunciau, siandien ziuresiu --> http://www.imdb.com/title/tt2150363/
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 13, 22:24)
Rudens vitrazas...

taiklus pavadinimas, nuotrauka rimtai kaip vitrazas, bet, sutinku, kad jei butu spalvoti lapai, ziuretusi geriau, i vitraza labiau panashetu.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 22:30)
Palaukciau, kada medziu lapai pasidabintu spalvomis ir pakartociau  :

drinks_cheers.gif
QUOTE(isora @ 2012 10 12, 23:36)
Fsio dėsiu heliosa ant savo aparato... 

pas tave nikonas juk? kiek zinau heliosas su nikonu nelabai draugauja. kas zino daugiau, pasakykite, as canoniste.
QUOTE(robobebras @ 2012 10 12, 21:10)
Uj, reiks dalyvaut. Zinoma, ne megztas dviratis, bet tikrai ziauriai fainai smile.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 16, 00:46)
oi, kaip gražu - net kvapą sulaikius pažiūrėjau.

Aš ir nemiegu - pirmą kartą filmuką iš foto mergvakario daryto sukurpiau  nail.gif nu savim didžiuojuos, nu  biggrin.gif

dekui 4u.gif

Maggie -kartaisdarau ranka eskizus,kartais moodborda ,bet kokiu atveju pasiteisins
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 11, 15:31)
KOMPOZICIJA, kiekvienai užduočiai reikia po 3 skiritngas foto padaryti, gaunasi 15 nuotraukų ...
1. Statiška kompozicija.
2. Dinamiška kompozicija.
3. Minimalizmas.
4. Simetrija.
5. Kadro režisūra.

labai plati tema. siaip gera tema, nes kiekvienai nepamaisytu pasipraktikuoti. as isvis kompozicijos nesuprantu. bet po 3 kadrus - daug. reiketu, manau, kiekvienam punktui pvz po savaite. plius, kad butu aiskiau, darant ta konkurseli, reikia aprasyti kiekviena trumpai, pvz "statishka komp." - kas tai yra, parodyti pvz, kiekvienai butu aiskiau, nes tikrai ne kiekviena zino, kas ta statishka kompozicija, kas dinamishka, kaip atrodo, kokie skyriami bruozai etc.
QUOTE(pandre @ 2012 10 11, 19:31)
va va va jau vilioja kotletais, ajazau, kaip man ta maggie nusaugot,a ?!

biggrin.gif
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 12, 05:58)
patiko šis kadras... kompozicija, spalvos ir pats objektas liuks.
Gera idėja, bet jos įgyvendinimas tai ne kažką...  ax.gif PLius man nelabai matosi skirtumo tarp antros ir trečios objekčių    tongue.gif

o kas blogai su igyvendinimu? skirtumas yra, as gana mazas indejau, reikejo didesnes.
beje, cia juosta.
QUOTE(Beponika @ 2012 10 10, 11:45)
Nu taip kuo gero neturejau vartoti tokiu zodziu, bet is tikruju nezinau kaip parasyti kodel ji man patinka. As jau kelias dienas vis i ja paziuriu ir viduje kazkokius jausmus ji man sukelia. Patinka ir ta sviesa is virsaus ir taip atrodo lyg ta mergina eitu link jos.
Kuo gero taip ir yra, kad patinka ji man, nes as kitom akim i ja ziuriu, pazystu ta mergina, buvo gera smagi diena.

nu galbut. bet as kabinesiuos. temoje esi kuri laika. atlikai namu darbus. o sia foto paziurejus, toks jausmas, kad nelabai suvoki kas yra islaikymas, diafragma. zinai, kad foto butu tikrai nieko, jei neisdegintum virshaus, jei parinktum teisinga expozicija. spalvos keistos, fokusas neaiskus.. juk namu darbai atveria akis kazkiek...
QUOTE(robobebras @ 2012 10 10, 11:08)
cia tipo konkūūūrsas "mano fotografavimo istorija?" smile.gif

thumbup.gif
QUOTE(isora @ 2012 10 10, 11:05)
Heliau....

man patiko sis tavo komentaras. nuosirdus, ramus, ne chaotishkas, lengvai skaitosi mirksiukas.gif

cia bandymas su helios'u. supratau savo didziausia problema. tai yra tinginyste. kartais lengva pabumbet, kad va nemoku, nepavyksta. kaip as su heliosu, kad nemoku susidraugaut, nepavyksta. na nepatingejau, viena grazia diena isejau tik su juo ir pabandziau fotografuot - priesh saule, sonu, centru - ivairiai. ir rodos perpratau. visai patiko. ivertinkit. (taip pat, nemokejau koliazhu, man atrode, kad jie neidomus, dabar po truputi keiciu nuomone, nes koliazhas, kartais, atrodo tikrai ispudingai. cia butent bandziau parodyti kazkokia istorija, manau pavyko). dar - buvo sudetinga, mano vaikas 3min papozavo ir toliau bego nuo kameros arba maivesi. tad uzskaitau, nes uzduotis buvo ne is lengvuju hehehe.

user posted image
Papildyta:
negalejau nepasidalinti:

http://fotokudra.lt/...g=90071&nav=aut

siaip pasiziurekite, idomus self portretai pono biggrin.gif prisijuokiau ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 16 spalio 2012 - 10:12
QUOTE(Rittule @ 2012 10 16, 01:31)
user posted image

Man tokios labai prie širdies 4u.gif ir spalvos liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 16, 00:30)

puikiai, o viena išvis sužavėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 16, 13:11)
puikiai, o viena išvis sužavėjo  smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labs dienas 4u.gif Pagaliau vakar iveikiau visas fotosesijos nuotraukas ir sudejau i blog'a. Dar karta isitikinau, kad tokios fotosesijos yra puikus mokymosi procesas. Tikiuosi, kad su laiku tu klaidu mazes ir mazes smile.gif Jeigu kam idomu galit uzmest aki cia: Fotosesija
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 15, 22:30)

Patiko bigsmile.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 15, 22:46)
Aš ir nemiegu - pirmą kartą filmuką iš foto mergvakario daryto sukurpiau  nail.gif nu savim didžiuojuos, nu  biggrin.gif

Saunuole! Gal galima ir mums paziuret? blush2.gif
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 16, 02:24)
Nebeatsimenu, kuri pasidalinot nuoroda į Rarindra Prakarsa psl... Αčiū, apsižavėjau baisingai  wub.gif Spalvos kokios.... super.

drinks_cheers.gif As dar nuo vakar atsidarius nuoroda, vis paganau akis biggrin.gif
QUOTE(o la la la @ 2012 10 16, 07:00)
Tuneliai - pasizvalgymui smile.gif

Idomiai bigsmile.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 10 16, 09:16)
cia bandymas su helios'u. supratau savo didziausia problema. tai yra tinginyste. kartais lengva pabumbet, kad va nemoku, nepavyksta. kaip as su heliosu, kad nemoku susidraugaut, nepavyksta. na nepatingejau, viena grazia diena isejau tik su juo ir pabandziau fotografuot - priesh saule, sonu, centru - ivairiai. ir rodos perpratau. visai patiko. ivertinkit. (taip pat, nemokejau koliazhu, man atrode, kad jie neidomus, dabar po truputi keiciu nuomone, nes koliazhas, kartais, atrodo tikrai ispudingai. cia butent bandziau parodyti kazkokia istorija, manau pavyko). dar - buvo sudetinga, mano vaikas 3min papozavo ir toliau bego nuo kameros arba maivesi. tad uzskaitau, nes uzduotis buvo ne is lengvuju hehehe.

Pati pirma mintis - kokios spalvos! Del koliazo, nezinau ar ta trecia foto tinka. Dar modeliuka noriu pagirti, labai stilinga mergaite ir paltukas miau... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2012 10 16, 00:31)

Spalvos ir bluras grazu, bet pats objektas neidomus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 16 spalio 2012 - 13:12