QUOTE(neiste @ 2012 10 15, 17:47)
Sios:
Bet kodel tai neigi? Ne tik sios fs panasumai ir praeitos tas pats. Kam neigti..
jolki palki..
zinai, Kristuk, nors as megstu kitoki stiliu, pati kitaip fotkinu, bet patiko tavo foto, kai kurios. ypac puslapis, blogas man patogus, mielas, idomus. dievinau uzrasha "cause we young, we joung". mano manymu - labai originalu. bet nemaciau AV blogo. dabar matau.. zinau, kad daugelis raso "I shoot with". zinau, kad daugelis uzdeda logo. ir apskritai blog'ina. bet
"we are only young once"..? cia irgi visi panasiai raso? jokiais budais nenoriu kabinetis. bet bandau isivaizduoti, kad jei dingtu internetas ir nematytum AV, ka tada sukurtum? ir zinok, manau, butu nuostabus darbai, nes turi potenciala ir "aki", matyma. melyni nagai - mda, pati turiu kelis atspalvius. bet nejaugi, netycia, butent per ta fs jie buvo melyni..? nu zodziu. :-/ man viskai nekliutu, jei bent pasakytum, taip, mokausi is AV, nes ji man baisiai patinka. ir tiek. pamatysi, niex nesikabines. o ko gero pavydes, nes tau tai puikiai pavyksta. perpratai.
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 15, 18:01)
sutinku su Noisy.
QUOTE(rG. @ 2012 10 15, 22:28)
Puiki kopija
Kaip kažkada kojos ir karoliai buvo. Nu bet koks skirtumas
Kam ko reikia. Visvien visi mirsim
Tai reik daryt kas smagu
QUOTE(Yvette @ 2012 10 15, 16:47)
KAdangi A.V. darbų kaip ir nežiūrinėju tai ir nejaučiu tų panašumų.
VAt.
yra. yra.
siaip pavartyk A.V foto, yra puikiu paprastu kadru, man kartais patinka paziuret jos darbus - pozytyvus, grazus, stilingi, mieli, optimistishki. tada ir vel grizhtu prie benamiu
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 17:17)
Pamenu kai paišydavau eskizus.
Bet prasidėjus fotosesijai nesugebėdavau jų įgyvendinti. Tada supratau, kad man labai svarbu įsijausti į esančią akimirką, pajusti tą ČIA ir DABAR.
o la la, labai taikliai aprase seminara. man laaaabai patiko, buvau Ia karta, bet buvo labai idomu, daug suzinojau idomiu, nauju dalyku. kad ir apie eskizus, niekada sito nebandziau. gal kas praktikuojate? ir kaip? tikrai pasitvirtina?
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 18:21)
R.i.R. aciu uz komentara. Smagu, kad patiko, ypac kai Tau gan sunku itikti (na toki ispudi susidariau, bet cia neblogaja prasme)
Sia autore jau buvau atradus, bet dar karta su malonumu perziurejau jos darbus. Labiausiai, turiu pripazinti, man patinka Leonardo DiCaprio su gulbe ant kaklo nuotrauka
as ja labai seniai seku. nezinau ar man patinka jos darbai, ar ne. bet nuotrauka su Yoko Ono ir nude Lenonu nuo labai seniai galvoje. dar Demini Moore, nescia. beje, jau parsisiunciau, siandien ziuresiu -->
http://www.imdb.com/title/tt2150363/
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 13, 22:24)
taiklus pavadinimas, nuotrauka rimtai kaip vitrazas, bet, sutinku, kad jei butu spalvoti lapai, ziuretusi geriau, i vitraza labiau panashetu.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 22:30)
Palaukciau, kada medziu lapai pasidabintu spalvomis ir pakartociau :
QUOTE(isora @ 2012 10 12, 23:36)
Fsio dėsiu heliosa ant savo aparato...
pas tave nikonas juk? kiek zinau heliosas su nikonu nelabai draugauja. kas zino daugiau, pasakykite, as canoniste.
QUOTE(robobebras @ 2012 10 12, 21:10)
Uj, reiks dalyvaut. Zinoma, ne megztas dviratis, bet tikrai ziauriai fainai