Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2012 10 15, 21:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
Kristukas - nu ko čia pariniesi,jei tau atrodo kad tai teisinga ir tu taip pasieki savo norimo rezultato  - valio! O jei nori padaryti ką nors kitaip,įdomiau,netypiško - pavartyk kitokias fotografijas  mirksiukas.gif

Kike, ana ne vakar gimė biggrin.gif Norės ir pavartys. Nėra gi blogai ta Anastazija, ne visi ją mato, kaip pvz čia, aš jos nematau, o Kristuką matau. Nu va, ir galvoju, vo, kokie nagai biggrin.gif Kaip įdomu bigsmile.gif
O galvoji būtų geriau kad aš tų nagų nebūčiau pamačius? O gal aš ryt savo vyrą suviliosiu tokiais nagais biggrin.gif Kapysh?
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 15, 22:34)
Kike, ana ne vakar gimė  biggrin.gif Norės ir pavartys. Nėra gi blogai ta Anastazija, ne visi ją mato, kaip pvz čia, aš jos nematau, o Kristuką matau. Nu va, ir galvoju, vo, kokie nagai biggrin.gif Kaip įdomu  bigsmile.gif
O galvoji būtų geriau kad aš tų nagų nebūčiau pamačius? O gal aš ryt savo vyrą suviliosiu tokiais nagais  biggrin.gif  Kapysh?

Kapysh lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu ir viskas, einam gult biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 15, 22:38)
Nu ir viskas, einam gult  biggrin.gif

neeee lotuliukas.gif dar foto tvarkau lotuliukas.gif pakalbėkite kas nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 15, 21:47)
neeee  lotuliukas.gif dar foto tvarkau  lotuliukas.gif  pakalbėkite kas nors  lotuliukas.gif

aš irgi tvarkau, tad kalbėt nenuoru biggrin.gif
Atsakyti
O aš jau norėjau AMEN parašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 10 15, 21:48)
O aš jau norėjau AMEN parašyti  biggrin.gif

Tai jau parašei biggrin.gif
Atsakyti
Tai laukiam rezultato tada bigsmile.gif Nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 15, 23:14)
Tai laukiam rezultato tada  bigsmile.gif Nuotraukų  bigsmile.gif

Čia kam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 15, 21:48)
Tai jau parašei biggrin.gif

Nea, tik ketinimus pareiškiau smile.gif Po to vieno žodelio, Tau paraginus, visi pas paduškaites turėtų keliaut biggrin.gif

Labai gražios tos nuotraukos su spalvotais nagučiais, rudeniniais lapais, bet kieno kuri tikrai neatsimenu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 15, 22:22)
Čia kam?  ax.gif

Kas nuotraukas tvarko ir nemiega tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 16, 00:23)
Kas nuotraukas tvarko ir nemiega tongue.gif  ax.gif

uoj patikek manim,nieko įdomaus doh.gif ką dabar tvarkau...
va vieną fs sutvarkiau,jei įdomu http://www.flickr.co...57631775628317/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 15 spalio 2012 - 23:30