Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 19:00)
Turi omeny iki lapkričio 4-os vakaro?  smile.gif
Prizas valgyti neprašo, tai be abejo galėčiau. Tik ar neprailgs laukti?  ax.gif

iki spalio 29 ax.gif ar ir taip jau iki tada konkursas?
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 15, 22:48)
flickr'e aš vadinuosi taip pat, kaip čia. Man rodos, kad aš ten išvis jokių draugų neturiu, tik neseniai pradėjau naudotis..

Įdėjau į draugus, turėtum matyti ax.gif

Pas mus tam tikri medžiai meta lapus, bet jie nėra tokie spalvingi kaip Lietuvoj. Bet šiaip tai į rudenį tikrai nepanašu, labiau į Lietuvišką karštą ir sausą vasarą. Tai kol kas dar nesugalvojau, kaip sudalyvauti Ka konkurse, todėl smagu, kad bus daugiau laiko, gal ką nors sugalvosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 15, 19:35)
iki spalio 29  ax.gif ar ir taip jau iki tada konkursas?

Gerai, kad nebebūtų mėtymųsi konkurso laikas - 2012 10 12 - 2012 11 01.
Ir dar, toks pastebėjimas, kalbate apie spalvas, lapus, pas vienas yra, pas kitas ne. Bet ne vien tai sukelia jausmus. Yra ir lietus, dargana, šalna, kurie sukelia atitinkamus jausmus. Apniukusi diena, temstant tas mėlis visur tvyrantis, iš namų pasklidę dūmai.. Na, yra labai nemažai dalykų, kurie sukelia jausmus. Vieniems liūdna, norisi greičiau pragyventi šį metų laiką, kitiems tai tas metų laikas, kai geriausiai jaučiasi. Sunku man rišliai sudėlioti mintis, bet tikiuosi, kad supratote. smile.gif
Atsakyti
O la la, dekui už pasidalinima įspūdžiais smile.gif

Ir dideliausias dekui sayonarai už atviruka! Begalo gražus wub.gif ilgai tyrinejau atsisedusi! Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Kokiu graziu nuotrauku maciau - merginos saunuoles! Grazus pas jus ruduo...
Atsakyti
Noisy, nori tikek nori ne. Si paskutine fs isejo visai neplanuotai. Issiveziau dukra pasivaikscioti i botanikos soda. Fiksavau akimirkas visiskai negalvodama apie A.V. Tie lapai spalvoti tarp zaliu meldu taip graziai atrode. Kaip pintineje kokioje, tad paemiau ir nufotografavau. Lapai ant akmens taip pat. O tada kvailiojom. Metem lapus i ora, putem viena i kita, sokom, dainavom. Siek tiek liudna darosi, jog taip kategoriskai teigiama minciu nukopijavimu. Nagai pries keleta dienu jau buvo nulakuoti. Tikrai ne spec. fotografavimuisi. O sakai, jog net ir isdestymas toks pat. Cia jau isvis kirtis per kelius. Nebezinau kaip apsiginti, jog to nedariau, nesiekiau ir nenorejau. Skaudziausia, jog sakai esti bandydama kai ka pakeisti, vaika vietoje mylimo i kadra pastaciau... Cia jau virsune zinai ka. Dar daugiau kadru yra is sio pasivaiksciojimo. Neuzilgo parodysiu, nors manau ir tiems busi suinteresuota rasti kopijas. Siaip stengiuosi nesivelti i tokias diskusijas ir nemegstu aiskintis. Bet manau, jog visa tai jau perzenge ribas...
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 15, 21:42)
Noisy, nori tikek nori ne. Si paskutine fs isejo visai neplanuotai.

bijau kištis,bet... netgi iš dalies tikiu,kad pati nerežisavai,bet...Tiesiog taip veikia pasamonė,juk manau tikrai pastoviai žiūri šios autorės darbus,jie tau įstringa,ir kai nori ką nors nufotografuoti- padarai panašius kadrus.Pasiūlymas - žiūrėk įvaresnių darbų,ir netgi visiškai priešingų tavo mėgiamui stiliui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 15 spalio 2012 - 21:09
QUOTE(kristukass @ 2012 10 15, 21:42)

Nenoriu pyktis, Kristuk, man toks spalvingumas cool, tikrai. Bet tiesiog šokiravo ir dar apranga, nagai... Na, bet kuriuo atveju, tu žinai geriausiai. Aš sakau, kaip iš šono atrodo asmeniškai man, gal kitiem taip neatrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 15 spalio 2012 - 21:25
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 15, 22:08)
bijau kištis,bet... netgi iš dalies tikiu,kad pati nerežisavai,bet...Tiesiog taip veikia pasamonė,juk manau tikrai pastoviai žiūri šios autorės darbus,jie tau įstringa,ir kai nori ką  nors nufotografuoti- padarai panašius kadrus.Pasiūlymas - žiūrėk įvaresnių darbų,ir netgi visiškai priešingų tavo mėgiamui stiliui wink.gif

Na nebijau pripazinti. Ir jau ne karta tai esu padariusi del pozu, ideju kopijavimo. Bet tai darau tikrai ne visada, todel siek tiek ir liudna kai klijuojama plagijatores etikete.
Atsakyti
Nu net sugrįžau ką ten noisy aptikai biggrin.gif Puiki kopija smile.gif Kaip kažkada kojos ir karoliai buvo. Nu bet koks skirtumas biggrin.gif smile.gif Kam ko reikia. Visvien visi mirsim biggrin.gif Tai reik daryt kas smagu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 15, 22:28)
Nu net sugrįžau ką ten noisy aptikai biggrin.gif  Puiki  kopija smile.gif  Kaip kažkada kojos ir karoliai buvo. Nu bet koks skirtumas  biggrin.gif smile.gif  Kam ko reikia.  Visvien visi mirsim biggrin.gif Tai reik daryt kas smagu  rolleyes.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 15, 22:28)
Nu net sugrįžau ką ten noisy aptikai biggrin.gif  Puiki  kopija smile.gif  Kaip kažkada kojos ir karoliai buvo. Nu bet koks skirtumas  biggrin.gif smile.gif  Kam ko reikia.  Visvien visi mirsim biggrin.gif Tai reik daryt kas smagu  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Kristukas - nu ko čia pariniesi,jei tau atrodo kad tai teisinga ir tu taip pasieki savo norimo rezultato - valio! O jei nori padaryti ką nors kitaip,įdomiau,netypiško - pavartyk kitokias fotografijas mirksiukas.gif
Atsakyti