aš tai labai norėčiau sudalyvauti rudens konkursėlyje, bet vyras išsivežė skaitmeną. Juostinuke jb. Bet šis ruduo toks spalvingas, netgi nuotaikomis, tai jb netiktų. Tad teks tik nerealiai pavydėti laimėtojui, laimėtojai.
QUOTE(o la la la @ 2012 10 15, 13:36)
Labai patiko Algio Krisciuno paskaitele. Linksmai, glaustai, informatyviai. Nu liuks fotografas ir lektorius
Tiek mano reziume
Tiek mano reziume
labai fainai surasei viska, tom kas nebuvo, visa info trumpai ir aiskiai
QUOTE(Savory @ 2012 10 15, 14:14)
o man visai faini grybukai, nu nera nieko ypatingo, bet gal, kad pati siemet mazai po miskus braidziau ir mazai ju maciau, tai man grazu tik vis akys prie kazko rudo apacioj krypsta
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 15, 17:01)
Visos foto sudėtos į blogo kokią temą, visiškai indentiškai. Ne nežinau kaip ir parašyti, bet nu tikrai...
tavo
http://photobykristi...ld-outside.html
ir jos:
http://anastasiavolk...2012/10/5c.html
tavo
http://photobykristi...ld-outside.html
ir jos:
http://anastasiavolk...2012/10/5c.html
man patinka Kristuko nuotraukos, spalvos, AV labai neseku, todel ir demesio labai neatkreipiau, bet siuo atveju atsidarius abu blogus, tai tikrai matosi panasusmu ir daaaug nes atsidarius antraji pagalvojau, kad blogai nuoroda idejai, nes tas pats atsidare
Kikirike, smagu, kad padarei pradžią sudalyvaudama konkurse, žavi nuotrauka. Bet taip norėtųsi dabar išieškoto jausmo, o ne pritemptos foto prie jausmo, prie konkurso temos. Čia ir kitoms pasakau, kad tos dvi savaitės duotos ne po archyvus knaisiotis, o kažką naujo sukurti.
Galvoju, gal pratęsti iki mėnesio galo, nebe daug lieka nuo 26, o gal kažkam kaip tik trūks vienos nakties. Nors vienos nakties visada trūksta, kad ir kiek beturėtum.
Galvoju, gal pratęsti iki mėnesio galo, nebe daug lieka nuo 26, o gal kažkam kaip tik trūks vienos nakties. Nors vienos nakties visada trūksta, kad ir kiek beturėtum.
Ainoa, aciu! as tai gamtos vaikas, man viskas taaaaip grazu miske, net ir tie sabakstynai, kur kitiems uzkliuna, man visai grazus ir atrodo fotogeniski, atrodo kiekviena kampeli ten isfotografuociau, jei mokeciau perteikti ta visa misko dvasia, mano nuotaika nuotraukoje
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 18:33)
Kikirike, smagu, kad padarei pradžią sudalyvaudama konkurse, žavi nuotrauka. Bet taip norėtųsi dabar išieškoto jausmo, o ne pritemptos foto prie jausmo, prie konkurso temos. Čia ir kitoms pasakau, kad tos dvi savaitės duotos ne po archyvus knaisiotis, o kažką naujo sukurti.
Dėkui na ji nėra pritempta,taip tai iš fotosesijos,bet šiaip ta foto dariau visiškai atskirai su mintim,kad kai tikrai šalta ir šlapia taip norėtusi pasislėpti ne vien nuo lietaus su skėčiu...Na bet jei netinka,galiu ką nors kitą jei turėsiu laiko padaryti,bet nebent su iphone jei konkurso taisyklės nedraudžia
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 15, 18:39)
Na bet jei netinka,galiu ką nors kitą jei turėsiu laiko padaryti,bet nebent su iphone jei konkurso taisyklės nedraudžia
Galima, nedraudžia. Svarbiausia šviesa, gylis, kompozicija ir JAUSMAS, kurį siunti per nuotrauką.
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 18:49)
Galima, nedraudžia. Svarbiausia šviesa, gylis, kompozicija ir JAUSMAS, kurį siunti per nuotrauką.
ok
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 18:33)
o galėtum dar bent tą savaitgalį pratęsti Galvoju, gal pratęsti iki mėnesio galo, nebe daug lieka nuo 26, o gal kažkam kaip tik trūks vienos nakties. Nors vienos nakties visada trūksta, kad ir kiek beturėtum.
fotoaparatas grįžtų. Nežinau ar kas gero pavyktų, bet nors pabandyti norėčiau.
QUOTE(Yvette @ 2012 10 15, 18:54)
o galėtum dar bent tą savaitgalį pratęsti
Turi omeny iki lapkričio 4-os vakaro?
Prizas valgyti neprašo, tai be abejo galėčiau. Tik ar neprailgs laukti?
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 18:00)
Turi omeny iki lapkričio 4-os vakaro?
as irgi uz pratesima , labai noreciau pabandyt sudalyvaut
QUOTE(paluri @ 2012 10 13, 22:58)
Koliažas matomas tik draugams, koks tavo flickr'as, pažiūrėsiu gal nesi draugų sąraše
flickr'e aš vadinuosi taip pat, kaip čia. Man rodos, kad aš ten išvis jokių draugų neturiu, tik neseniai pradėjau naudotis..
gal ir aš savo fotiko jau sulauksiu ir spėsiu sudalyvaut konkurse... tik kad ruduo pas mus dar neatėjo, db tokia skandinaviškai gaivi vasara bet jei bus pratęsta iki lapkričio, tai gal ir aš rudens iki tol sulauksiu