Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

aš tai labai norėčiau sudalyvauti rudens konkursėlyje, bet vyras išsivežė skaitmeną. Juostinuke jb. Bet šis ruduo toks spalvingas, netgi nuotaikomis, tai jb netiktų. Tad teks tik nerealiai pavydėti laimėtojui, laimėtojai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 spalio 2012 - 17:16
QUOTE(o la la la @ 2012 10 15, 13:36)
Labai patiko Algio Krisciuno paskaitele. Linksmai, glaustai, informatyviai. Nu liuks fotografas ir lektorius

Tiek mano reziume

labai fainai surasei viska, tom kas nebuvo, visa info trumpai ir aiskiai smile.gif

QUOTE(Savory @ 2012 10 15, 14:14)

o man visai faini grybukai, nu nera nieko ypatingo, bet gal, kad pati siemet mazai po miskus braidziau ir mazai ju maciau, tai man grazu smile.gif tik vis akys prie kazko rudo apacioj krypsta doh.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 15, 17:01)
Visos foto sudėtos į blogo kokią temą, visiškai indentiškai. Ne nežinau kaip ir parašyti, bet nu tikrai...
tavo
http://photobykristi...ld-outside.html

ir jos:
http://anastasiavolk...2012/10/5c.html

man patinka Kristuko nuotraukos, spalvos, AV labai neseku, todel ir demesio labai neatkreipiau, bet siuo atveju atsidarius abu blogus, tai tikrai matosi panasusmu ir daaaug smile.gif nes atsidarius antraji pagalvojau, kad blogai nuoroda idejai, nes tas pats atsidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Kikirike, smagu, kad padarei pradžią sudalyvaudama konkurse, žavi nuotrauka. smile.gif Bet taip norėtųsi dabar išieškoto jausmo, o ne pritemptos foto prie jausmo, prie konkurso temos. Čia ir kitoms pasakau, kad tos dvi savaitės duotos ne po archyvus knaisiotis, o kažką naujo sukurti. smile.gif
Galvoju, gal pratęsti iki mėnesio galo, nebe daug lieka nuo 26, o gal kažkam kaip tik trūks vienos nakties. Nors vienos nakties visada trūksta, kad ir kiek beturėtum. biggrin.gif
Atsakyti
Ainoa, aciu! 4u.gif as tai gamtos vaikas, man viskas taaaaip grazu miske, net ir tie sabakstynai, kur kitiems uzkliuna, man visai grazus ir atrodo fotogeniski, atrodo kiekviena kampeli ten isfotografuociau, jei mokeciau perteikti ta visa misko dvasia, mano nuotaika nuotraukoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 18:33)
Kikirike, smagu, kad padarei pradžią sudalyvaudama konkurse, žavi nuotrauka.  smile.gif  Bet taip norėtųsi dabar išieškoto jausmo, o ne pritemptos foto prie jausmo, prie konkurso temos. Čia ir kitoms pasakau, kad tos dvi savaitės duotos ne po archyvus knaisiotis, o kažką naujo sukurti.  smile.gif
Galvoju, gal pratęsti iki mėnesio galo, nebe daug lieka nuo 26, o gal kažkam kaip tik trūks vienos nakties. Nors vienos nakties visada trūksta, kad ir kiek beturėtum.  biggrin.gif

Dėkui 4u.gif na ji nėra pritempta,taip tai iš fotosesijos,bet šiaip ta foto dariau visiškai atskirai su mintim,kad kai tikrai šalta ir šlapia taip norėtusi pasislėpti ne vien nuo lietaus su skėčiu...Na bet jei netinka,galiu ką nors kitą jei turėsiu laiko padaryti,bet nebent su iphone jei konkurso taisyklės nedraudžia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 10 15, 18:39)
Na bet jei netinka,galiu ką nors kitą jei turėsiu laiko padaryti,bet nebent su iphone jei konkurso taisyklės nedraudžia  lotuliukas.gif

Galima, nedraudžia. biggrin.gif Svarbiausia šviesa, gylis, kompozicija ir JAUSMAS, kurį siunti per nuotrauką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 18:49)
Galima, nedraudžia.  biggrin.gif  Svarbiausia šviesa, gylis, kompozicija ir JAUSMAS, kurį siunti per nuotrauką.  smile.gif

ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 18:33)
Kikirike, smagu, kad padarei pradžią sudalyvaudama konkurse, žavi nuotrauka.  smile.gif  Bet taip norėtųsi dabar išieškoto jausmo, o ne pritemptos foto prie jausmo, prie konkurso temos. Čia ir kitoms pasakau, kad tos dvi savaitės duotos ne po archyvus knaisiotis, o kažką naujo sukurti.  smile.gif
Galvoju, gal pratęsti iki mėnesio galo, nebe daug lieka nuo 26, o gal kažkam kaip tik trūks vienos nakties. Nors vienos nakties visada trūksta, kad ir kiek beturėtum.  biggrin.gif
o galėtum dar bent tą savaitgalį pratęsti ax.gif
fotoaparatas grįžtų. Nežinau ar kas gero pavyktų, bet nors pabandyti norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 15, 18:54)
o galėtum dar bent tą savaitgalį pratęsti  ax.gif
fotoaparatas grįžtų. Nežinau ar kas gero pavyktų, bet nors pabandyti norėčiau.

Turi omeny iki lapkričio 4-os vakaro? smile.gif
Prizas valgyti neprašo, tai be abejo galėčiau. Tik ar neprailgs laukti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 15, 18:00)
Turi omeny iki lapkričio 4-os vakaro?  smile.gif
Prizas valgyti neprašo, tai be abejo galėčiau. Tik ar neprailgs laukti?  ax.gif

as irgi uz pratesima blush2.gif , labai noreciau pabandyt sudalyvaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 10 13, 22:58)
Koliažas matomas tik draugams, koks tavo flickr'as, pažiūrėsiu gal nesi draugų sąraše  blush2.gif

flickr'e aš vadinuosi taip pat, kaip čia. Man rodos, kad aš ten išvis jokių draugų neturiu, tik neseniai pradėjau naudotis..

gal ir aš savo fotiko jau sulauksiu ir spėsiu sudalyvaut konkurse... tik kad ruduo pas mus dar neatėjo, db tokia skandinaviškai gaivi vasara biggrin.gif bet jei bus pratęsta iki lapkričio, tai gal ir aš rudens iki tol sulauksiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 15 spalio 2012 - 18:20
kadangi savaitgalį fotkinau Ka konkursui, ir man gavosi pššš, tai aš už pratęsimą smile.gif
Atsakyti