Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 10 14, 14:16)
Vilnie, o man netinka ir nepatinka smile.gif

4u.gif Ačiū visoms už komentarus.
g.gif Na matyt reikės pergalvoti ir perprogramuoti savo vaizduotę. blush2.gif
Senas samanomis apkerpėjęs medis, man primena seną giminės medį, po kuriuo auga dar vienas mažas obuoliukas. tongue.gif 4u.gif
Norėjau, kad atrodytų taip. Deja kažko pritrūko sad.gif.
Atsakyti
Vilnis, man antroji foto visai nieko.
Pirmoje surašė pastabas.
Aš tik apie medį norėjau brūkštelti. Man tokie patinka Kuo būtent patinka - jame įžvelgiu moters kūno linijas. Man patinka štai taip fantaziją įjungti. Ir tada susiriša tiek nėštumas tiek medžio linijos.
Atsakyti
ai, pasipasakosiu. visai neseniai į mane Facebook'e kreipėsi moteris. Sako, radau jūsų puslapį, ar fotografuotumėte nėštukę, kokia fs kaina. obana, galvoju, aš gi komercija neužsiimu. iš kur atsirado, ks čia per skelbimai, gal sumaišė su kuo nors?
na, rašau jai, kad komercija neužsiimu, bet galim susitikt, jei vizijos sutaps, galiu pafotkinti, bandau paaiškinti savo stilių, pomėgius, požiūrius, kad nenoriu tų rankų ant pilvo, batukų ant pilvo, širdelių ir kaspino ant pilvo, kad nenoriu gamtoje visų kaip vienos tų nuotraukų.. sakau, nemokamai būtų, nebent už juostas susimokės. gerai, sako, susimokėsiu. noriu fotografuotis parke, dabar toks gražus metas.
tai visa laimė, kad paaiškėjo, jog ji iš Londono. ir fs yra fiziškai neįmanoma. Nes man nebūtų didesnės kančios, negu nėštukė visu ūgiu parke tarp rudeninių lapų..

Ir va turiu kitą savaitę nėštukę. Ir kaip nuostabu, kad su ja numonės sutampa šimtu proc. Tai štai, po ilgos pertraukos fotkinsiu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 14, 18:46)

Ir va turiu kitą savaitę nėštukę. Ir kaip nuostabu, kad su ja numonės sutampa šimtu proc. Tai štai, po ilgos pertraukos fotkinsiu..smile.gif

faina, kai nuomonės sutampa.
Ypač kai bio laukai sutampa. Aš tai kitaip žmonių negaliu fotografuoti arba tiesiog nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 14, 17:46)
ai, pasipasakosiu. visai neseniai į mane Facebook'e kreipėsi moteris.

siusk pas mane ta nestuke biggrin.gif mirksiukas.gif gal ką sutarsim mirksiukas.gif 07449 321355 (London)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 14 spalio 2012 - 18:59
QUOTE(gotte @ 2012 10 14, 18:58)
siusk pas mane ta nestuke biggrin.gif  mirksiukas.gif gal ką sutarsim mirksiukas.gif 07449 321355 (London)

pradžioj draugę rekomenduosiu, paskui Tave, ok? gal dar puslapį turi? atmesk man į AŽ.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 14, 19:43)
pradžioj draugę rekomenduosiu, paskui Tave, ok? gal dar puslapį turi? atmesk man į AŽ.. 4u.gif

jau 4u.gif

ačiū.

Aš kurpiu mintis jubiliejiniam auto...turiu viziją, bet kažkaip niekaip negaliu išgrynint jos doh.gif
Atsakyti
sveikos, neseniai pradejau dometis fotografija, bandziau efoto ieskoti atsakymu, bet ten turbut visiem svarbiau foto kuo daugiau pridet, nei kazka atsakyti.
gal kas zinot atsakyma cia?

siandien diena buvo nuostabi, oras puikus, bet visa diena laikesi toks lengvas rukas. pagriebusi teleobjektyva islekiau i aplinkinius laukus pafotografuoti gyvunijos.
ant gretimo sermuksnio tupintys strazdai "isejo" gan neblogai, bet va gerves pamiskeje ar toliau tupintis vanagas - tragedija. viskas kaip per balta migla, iziureti galima, bet siaubingai neskaidrus vaizdas, net ir fokusas gryba pjove, vis taikesi sufokusuoti arciau esanti lauka, nei toiau esancias gerves ar stirnas..galiausiai fokusavau rankiniu budu, nuvo kiek geriau, bet zverys vietoj nestovi, kai kazkas ju artinasi, tai rankinis fokusas labai jau nepatogu.. laksciau laukais ir keikiausi, kad is tiek sutiktu gyvunu(gerviu, stirnu, vanagu) ir tiek pripliauskintu foto, pakenciamai gavos vos pora.
taip kaip sufotografuoti tokiom salygom? koks filtras pagelbetu?
aciu uz atsakymus

p.s. tikiuosi, kad priimsit mane i savo gretas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 20:46)

tai tiek as ir pati zinau, o cia klausiu, nes norejau placiau, daugiau issiaiskinti  mirksiukas.gif O toks sakinys, man jokios informacines naudos kaip ir neduoda  smile.gif

Galvoju, kaip čia plačiau išaiškinti... Su spalvom taip persistengta, kad visa kita tiesiog nebesimato, tampa nebesvarbu smile.gif Šiuo atveju, sakyčiau, reikėtų apdirbinėti iš naujo, nuo pradinio taško wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 13, 22:24)
Rudens vitrazas...

Pati mintis - vitražas - įdomi. Rėmas irgi visai patiktų, jeigu būtų kur kas plonesnis; kad labiau sietųsi su tom linijom atsirandančiom tarp lapų tarpelių.
Pabandyk dar kitų variantų (spalvų, šviesų) šitai idėjai paieškoti, nes mintis verta dėmesio.
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2012 10 14, 00:11)

Man patiko. Rudens jausmas tikrai yra - ir tas paltukas, ir ta "mirganti" šviesa ant paltuko, ir aksesuarai - viskas man čia dera.
Atsakyti
Tai kaip Snapás? ko tylit smile.gif

labas
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 15, 12:52)
Tai kaip Snapás? ko tylit smile.gif

labas

visos matyt tiek išsibendravo, kad nebėr noro ir šnekėti smile.gif man irgi įdomu, kaip snap'as? ar verta buvo?

Say, kas čia pasidarė, kad nėštukės lįst pradėjo? aš ir ryt vieną turėsiu - pagaliau pusseserė pasirašė smile.gif
man jau ilgas laikas wub.gif šio fotografo darbai:
[URL= http://photo.net/pho...user_id=2231437]rarindra prakarsa[/URL]
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 10 13, 08:17)

Patiko ši.

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 20:23)

O, ši man patinka, ir apranga, ir jb Norisi kirpti arba viršaus, arba apačios ir dešinės, labiau ją slinkti į dešinę. Horizontas eina per veidą, irgi negerai smile.gif

Jurzole -> Įdomiai atrodo taip įrėminti lapai [rudens vitražas], visai patinka smile.gif

kristukass -> Fainai smile.gif Mano favoritė iš šios sesijos:
http://photobykristi...ld-outside.html
Čia visur selfportretai? ir man patinka toks spalvingumas.

Vilnis -> oj neee, nepatinka, medis koks grubus ir tas bantas, kaip šalikas dirbtinai užrištas... Visiškai pritariu kristukui, dbr perskaičiau, gerai ji susakė.

Ir dar, labai džiaugiuosi, kad dalyvavau SNAP, smagu, kad tiek daug mūsų buvo thumbup.gif
Atsakyti