Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2012 10 14, 14:16)
Gal kita karta medzius ar krumus siltesnem spalvom nuspalvinsiu.  biggrin.gif

biggrin.gif

Man tai patiko, ypač kelios foto smile.gif čia auto visos, ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na turėčiau ir norėčiau ką nors parodyti... Bet deja, nelabai turiu ką. Bet ką fotografuoju ir trinu lauk. Keista fazė pas mane...

Įkelsiu pora kadrų kritikai, iš rugpjūčio pabandymų. Kokį patarimą turit dėl spalvų, kadravimo? Norėtųsi ko nors šviesaus ir šilto.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Juratike, tavo trijule daugmaz patiko. smile.gif

Jurzole, tavo rudens vitrazas visai nerudeniskas. Neidomi, nekokybiska foto. smile.gif

Peonyblossom, smagu, jog esi mano gerbeja. smile.gif

kristalines, taip taip. smile.gif

Vilnis, man aplinka nepatinka. Tas grubus didelis medis. Nusisukus moteris, juodi rubai. Ir spalvos man tokios nepatinka (cia tik man turbut smile.gif ) Ir dar tas neaiskus uzristas daigtas po krutine. Pagalys kaireje kadro puseje. Gal ir uzteks pastabu is mano puses. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 14 spalio 2012 - 13:25
QUOTE(kristukass @ 2012 10 14, 14:18)
kristalines, taip taip.  smile.gif

Vilnis, man aplinka nepatinka. Tas grubus didelis medis. Nusisukus moteris, juodi rubai. Ir spalvos man tokios nepatinka (cia tik man turbut  smile.gif ) Ir dar tas neaiskus uzristas daigtas po krutine. Pagalys kaireje kadro puseje. Gal ir uzteks pastabu is mano puses.  biggrin.gif  smile.gif

fainai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Noretusi sviesiu rubu, kitokios pozos, tu aviliu (?) irgi kadre nereikia schmoll.gif Ta pirmoji ideja gera, kad pro saka fotkinta, bent visai kito kampo noretusi. Zodziu, sekmes ateityje 4u.gif biggrin.gif

Tiesa, nebebus pakartojimo su kinrože, nes taip ir nebesužydėjo sad.gif buvo vienas žiedas, bet lb netikes... Tad Yvettes ideja su vejeliu nepanaudosiu verysad.gif
mama sake, lyg po metu vel zydeti turetu, kartosim, jei ji vis dar gyvens laiptineje smile.gif
Atsakyti
Na dėl rubų, tai viskas buvo daroma ekspromtu. Norėjosi, kad nėštukės pilvukas matytųsi - todėl teko paryškint pilvuką tuo ką turėjom wub.gif Tos lazdos pirmoj nuotraukoj kairėj pusėj aišku nereikia.

Tik dėl aplinkos nenorėčiau sutikti g.gif Kodėl aplinka netinka norėčiau pagrindimo(nes nelabai suprantu blush2.gif )? 4u.gif Negi reikėjo tik portretą fotografuot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 14 spalio 2012 - 13:44
QUOTE(Vilnis @ 2012 10 14, 14:43)
Na dėl rubų, tai viskas buvo daroma ekspromtu. Norėjosi, kad nėštukės pilvukas matytųsi - todėl teko paryškint pilvuką tuo ką turėjom  wub.gif Tos lazdos pirmoj nuotraukoj kairėj pusėj aišku nereikia.

Tik dėl aplinkos nenorėčiau sutikti  g.gif  Kodėl aplinka netinka norėčiau pagrindimo(nes nelabai suprantu  blush2.gif )?  4u.gif Negi reikėjo tik portretą fotografuot?  g.gif

Na "netikti" ir "nepatikti" du skirtingas reiksmes turintys zodziai. smile.gif Niekas nesake, jog netinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 14, 13:51)
Na "netikti" ir "nepatikti" du skirtingas reiksmes turintys zodziai.  smile.gif  Niekas nesake, jog netinka.  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Vilnie, o man netinka ir nepatinka smile.gif
nes nėštumas - trapi būsena. Ne liga, žinoma, bet ir ne bėgimas su kliūtimis. ir mane psichologiškai blogai nuteikia trapaus dviejų viename stovėjimas prie sunkaus medžio, kuris visų pirma kompoziciškai nusiurbia reikšmingą dalį dėmesio nuo pagrindinio objekto. Juo labiau, kad fone matosi kur kas tinkamesnių šliejimosi objektų. Dar jei tas kamienas būtų visas šviesiai pagydytas, tai būtų galbūt truputį geriau, bet dabar, kai jis kirstas perpus, man didelis NE stoja galvoj smile.gif
Atsakyti
Aciu, kas pakomentavot mano nuotrauka 4u.gif Del pavadinimo net susimeciau... fotografuuota spali, lapai geltoni, man atrode rudeniska ax.gif smile.gif Tikras ruduo pas mus dar tik prasideda, reikes veliau meginti ko nors rudenisko ieskoti smile.gif

QUOTE(juratike13 @ 2012 10 14, 08:40)
Dedu kiek kitaip kirptą, su daugiau viršaus...kaip dabar?

Man tai labai patinka smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 10 14, 14:18)
Jurzole, tavo rudens vitrazas visai nerudeniskas. Neidomi, nekokybiska foto.  smile.gif

Del "neidomi" nesigincysiu, bet kodel nekokybiska? Ko truksta, kad butu kokybiska? unsure.gif
Atsakyti
Jurzole, man Tavoji neįdomi blush2.gif nors pavadinimas "vitražas" tinka.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 14, 14:34)
mama sake, lyg po metu vel zydeti turetu, kartosim, jei ji vis dar gyvens laiptineje smile.gif

Parsinesk namo biggrin.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 10 14, 16:21)
Aciu, kas pakomentavot mano nuotrauka 

Man patiko tavo foto 4u.gif idomiai ireminta, tik noretusi spalvotu lapu 4u.gif

Vilnis, man negrazus medis labai, atima visa demesi.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 14, 08:22)
vienintelis trukdantis dalykas tai, kad foto didoką įkėlei ir reikia slankioti aukštyn žemyn, bent jau man. O šiaip labai patinka, išties. Labai teisingu keliu eini. Įmesk flickr nuorodą, norėčiau ten apžiūrėti.

aciu uz komentara, del dydzio, kita karta zinosiu,kad tik 640 deti.Flickr neduosiu, nes ten dedu mazai foto ir paskutiniu metu mazai fotografavau del saves.Manau, jei dar bus ruduo su saulute, padarysiu dar kadru ir pasiimsiu fotika i darba, nes bunu kelyje daznai, matau graziu vaizdu... mirksiukas.gif
Atsakyti