Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 10 09, 22:56)
"Pirmadienio linksmybės" smile.gif

Smagiai. Bet palikčiau tik vidurinę - koliažui visos per daug tapačios.
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2012 10 10, 08:41)
Mergaite, pirmiausia pati turi susiprasti ko nori ir į užduotus klausimus turi atsakyti PATI. Nereikia savo problemas versti ant kitų kuprų. Nori(be dekupažo ir t. t.) pabandyti fotografuoti, bandyk. Tik per ieškojimus, pabandymus rasi tai, kas Tau patinka.

Mano atsakymas būtų identiškas!
O šiaip, man čia labiau kvepia ne noru atrasti save, o noru būti atrastam wink.gif
Atsakyti
Radinys kaime, toks jau pavargęs, sustojęs.. bet brangus. Kritikai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 10, 07:27)

Su literatūriniu išsilavinimu bent minimaliu, kaip suprantu ten bakalauras, tai tik lengviau. Alia, kai žmogus mokosi 4 metus ir tik tada supranta, kad tai ne tai, nes matyt tikėjosi tapti rašytoja, tai ką galima patarti. Nieko.
Jei žmogus galvoja pie rezultatą (ar įmanoma tapti geru fotografu), o ne apie procesą... Man tai truputį nepriimtina. Kraštutinumai nėra gerai (man labiau rūpi procesas nei rezultatas, aš daug ką darau visiškai neketindama taptio profu, bet jaučiu malonumą), bet vis tiek manau, kad atsakymų čia nebus. Juolab, kad klausia ir apie dvasios ramybę. Tai, kaip tas fotografo gerumas per čia pamatuojamas? Pasakykit man matus rolleyes.gif Vienas šunelį baloj fotkindamas jaučia ramybę ir pilnatvę, kitas fotkindamas batonus, trečias stirnas, ketvirtam dzin, svarbu vaikus yra už ką pamaitint ir t. t., ir t. t.

O jausti, faktas, kad reikia. Bet tai kaip žinot nepabandžius biggrin.gif
Atsakyti
atsakinėkit atsakinėkit, gal žmogui kas nors paaiškės, mažu padėsim smile.gif
Atsakyti
Labas,

mano ND paskutiniame anos temos psl negeri, kad jokio demesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 10, 10:45)
Labas,

antroj foto lyg fokusas virš skarelės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 10 10, 10:26)
Smagiai. Bet palikčiau tik vidurinę - koliažui visos per daug tapačios.

dėkoju smile.gif

QUOTE(Rittule @ 2012 10 10, 10:27)
Radinys kaime, toks jau pavargęs, sustojęs.. bet brangus. Kritikai:

[img]http://farm9.staticflickr.com/8317/8073289935_613987b006_z.jpg[

labai spalvos, mmm, švelnu.
Aš vis žadu pas močiutę ant palėpės užsikarti nuvykusi, bet mociute vis zirzia, kad nera ten ko fotkint, ten bardakas, bla bla bla biggrin.gif Nu bet ateis laikas smile.gif nes ten tikrai butu ka fotkinti rolleyes.gif ten tiek gerio budavo, tikiuois jis ir nedinges smile.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 10 10, 10:45)
Labas,

tamsios foto, jei gerai pamenu. ir kazka idomiau galet sugalvoti tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Heliau....

Maggie , ačiū už postą ir patarimus, filmą jau parsisiunčiau... bigsmile.gif thumbup.gif

Dėl pirmadienio temos, tai vakar atsigulus varčiau užvakar darytas ir vakar darytas foto, bet aj.. Geriau pasuosiu.. Nelimpa jei man, tai kitiem juo lbiau nelips, nes pirma turi patikt man, tada kyla noras apgint savo kadrą.. ax.gif

Mintyse vis pakomentuoju nuotraukas, savaip gal... Bet visada komentuoju, ko trūksta, ko perdaug kaip pasukčiau, kokia šviesa, kampas ir t.t. Gal jau reik pradėt rašyt viešai savo pamastymus....

Dėl fotografavimo... Tai.. Mano siela menai visi, negaliu sustot, turbūt iš mamos pusės šitas polinkis ir pas mane ir pas sesę..... Mama piešia geriau už nežinau net lygint galėčiau su dailės gurų visais, rankytes turi auksines, poto šoko Kanapėlėj, kiek metų, siuna, neria, tik kad baigus inžinerija Maskvoj. Plius buvo pradėjus teisę studijuot, bet gandrai mane atnešė, taip ir paliko...
Sesė irgi piešia, muzikos mokyklą baigus, konservatorijoj mokosi... Aš irgi neatsilieku, piešiu, drabužių modeliavimą nuo 6 klasės lankiau jau 8 klasėj sau drabužius siūdavau.... Poto deukupažas, dieną naktį darydavau dėžutes ir pan., kol pasiekiau ko norėjau.. Supratau kad viskas, nes jame patiko pats tobulėjimo procesas..
Aišku off topic`as geras čia.. biggrin.gif

O fotografuot ėmiau, net nežinau kada ištikro, aišku būdavo žaidimai, bet tas aparatas gulintis pas tėtį ant rašomojo stalo, nuo mažumės mane traukė labiau už visus kitus rakandus.... Bet prasidėjo viskas nuo to, kaip ir kristalinei, nuo augintinių, vos norėjosi geriau, gražiau ir ačiū vienai mūsų "senutei"... mirksiukas.gif Kuri pasakė, pamėgink, kartu su manim po pievas braidė ir drugelius fotografavo, mokė, rodė, namuose mano tinkamo kampo ieškojo, parodė, kad tai taip nuostabu, gaila, kad dar nemoku perteikt savo minčių nuotraukose, blaškausi... Gaila, kad buvau numetusi ilgai savo hobį, bet.. Dabar tikrai nepaleisiu, vyras jau ir juokais ir rimtai kartais pasako, konkurentas mano.. Turi tu tris mylimus vyru... 1 vietoj: Sūnus, 2 vietoj : Nikonas, o 3oje - AŠ... lotuliukas.gif

Visada reikia mėginti, nes be to nieko nebus... Pamėgini ir pajauti ar tai tavo artimas sielai dalykas.. Aišku buna krizių, stopų, kritimų kylimų, bet visur jų būna... mirksiukas.gif Pati baigiau teisę, svajojau apie kriminalinę mediciną, gal būt dėl to, kad mama įbruko,kaip tai nerealu, nes pati nebaigė, manau nevalia vaikam brukti savo neišsipildžiusių lūkesčių, nes viduje visada jaučiau, kad mano akys mato ne sausus kodeksus, o kūrybą.. Tikiuosi kažkada pasiekt tą savo viršūnę į kurią dabar lipu, paslystu, vėl lipu, ir užlipsiu..
Tikiu.
Atsakyti
cia tipo konkūūūrsas "mano fotografavimo istorija?" smile.gif
Atsakyti
Kaip tas foto pasviesinti be trikojo? Iso pakeliau iki 400 g.gif Kas cia su tuo fokusu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 10 09, 22:56)
"Pirmadienio linksmybės" smile.gif

JB baltas prasosi kontrasto smile.gif toks nei sioks nei toks rolleyes.gif ir pritariu emrginoms - vidurines uztektu nuotaikai perteikti smile.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 10 09, 23:26)
O as atnesu dar keleta kadru is meeto...

smaiai suziurejau smile.gif

QUOTE(Beponika @ 2012 10 10, 08:27)
Labas rytas. Noriu parodyti jums sia nuotrauka,

pritariu issakytom nuomonem ir klausimais mirksiukas.gif

Erika- jei nori paprastos tai yra movie maker biggrin.gif bet jis man kokybe suvalgo. Bent jau tas kuri as turiu. Tad neseniai pabandziau ProShow. Lengva (ne tokia paprasta kaip movie maker bet greit perprantama) programa smile.gif Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 10, 11:08)
Kaip tas foto pasviesinti be trikojo? Iso pakeliau iki 400 g.gif Kas cia su tuo fokusu doh.gif

nu siaip iso lyg daugiau keliasi siandieniniuose aparatuose.
Atsakyti