Rudens vitrazas...
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 13, 20:24)
Rudens vitrazas...
patinka ideja, tik kaip vitrazui ir dar rudeniniui noretusi daugiau ivairesniu spalvu. Palaukciau, kada medziu lapai pasidabintu spalvomis ir pakartociau
Tai vat.aciu..
Istikro tai spec ja dejau... na nesiplesiu.. bet siaip patikrinimui..
Maz kadanors pajudesiu is mirties tasko..
PALURI, spalvos... suniukas irgi taip gera ziuret i sauletas ir zalias nuo zoles foto.. pasiilgau jau vasaros..
PEONNY, saunuole, judi i prieki.. tikrai matosi kaip stengiesi ir tau iseina! Del kirtimohorizonto truputi kliuna ir horizontali tikrai geriau gal bet siaip man tai super ir jb grazus..saunuole!!!
Jurzole, man tai tie juodi krastai labai blasko, ir tikrai gal kaip, Peonny, sako spalvos geriau ziiuretusi... beje vis prisimenu tavo pirmadienine foto, kazko silta tokia buvo ta saule per medzius sido ...
Aha, kaip del snap? As Noisy parasiau jau.
Istikro tai spec ja dejau... na nesiplesiu.. bet siaip patikrinimui..
Maz kadanors pajudesiu is mirties tasko..
PALURI, spalvos... suniukas irgi taip gera ziuret i sauletas ir zalias nuo zoles foto.. pasiilgau jau vasaros..
PEONNY, saunuole, judi i prieki.. tikrai matosi kaip stengiesi ir tau iseina! Del kirtimohorizonto truputi kliuna ir horizontali tikrai geriau gal bet siaip man tai super ir jb grazus..saunuole!!!
Jurzole, man tai tie juodi krastai labai blasko, ir tikrai gal kaip, Peonny, sako spalvos geriau ziiuretusi... beje vis prisimenu tavo pirmadienine foto, kazko silta tokia buvo ta saule per medzius sido ...
Aha, kaip del snap? As Noisy parasiau jau.
Sveikos,
Pritariu Žydraakei, man ir viršus kliūna. Norėtųsi daugiau erdvės. Dėl kvadrato tai nežinau
vienintelė - graži nuotrauka
QUOTE(juratike13 @ 2012 10 13, 07:17)
QUOTE(Žydraakė @ 2012 10 13, 15:48)
Spalvos ir susukimas gražuuu
Kažkuom traukia ta trijulė...tik man norėtųsi daugiau erdvės viršuj, dešinėj ir tuomet kvadratas, nežinau kodėl, bet man taip vaizduotėj gražiau susidėlioja
Kažkuom traukia ta trijulė...tik man norėtųsi daugiau erdvės viršuj, dešinėj ir tuomet kvadratas, nežinau kodėl, bet man taip vaizduotėj gražiau susidėlioja
Pritariu Žydraakei, man ir viršus kliūna. Norėtųsi daugiau erdvės. Dėl kvadrato tai nežinau
vienintelė - graži nuotrauka
QUOTE(isora @ 2012 10 13, 21:44)
* Istikro tai spec ja dejau... na nesiplesiu.. bet siaip patikrinimui..
**PEONNY, saunuole, judi i prieki.. tikrai matosi kaip stengiesi ir tau iseina! Del kirtimohorizonto truputi kliuna ir horizontali tikrai geriau gal bet siaip man tai super ir jb grazus..saunuole!!!
**PEONNY, saunuole, judi i prieki.. tikrai matosi kaip stengiesi ir tau iseina! Del kirtimohorizonto truputi kliuna ir horizontali tikrai geriau gal bet siaip man tai super ir jb grazus..saunuole!!!
* Kontrole?
** Man zinok atrodo, kad as judu tik ne ta kryptim kaip noreciau Tuoj is vis eisiu ND perdaryt, nes jauciuosi sukakotai. Dar galetu koks namu darbas but su spalvom, nes man arba visas foto i JB verst arba is vis nagu prie nuotrauku kist negalima. Siandien visa diena save edu, na kodel taip nusimarmolinu? Einu kartis....
QUOTE(kristukass @ 2012 10 13, 22:11)
Kaip visada malonu ziuret. As i Tavo gerbeju gretas isipaisau
QUOTE(ich @ 2012 10 13, 23:23)
Paluri, daug kampu, kai kurios nuotraukos labai mielos! tik man netinka juodas fonas/paklode, negrazu man su tokiais mazais leliukais
Ačiū Man visai patinka juodas fonas, bet nemoku dar su juo susitvarkyti...
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 23:53)
Dar viena noriu pasidalinti. Turbut pati pirma nuotrauka, kuri sukele man kazkoki gera vidini jausma.
Pritariu merginoms
QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 14, 00:08)
Graži ta foto su šunimi, tik galėtų snukučio gėlės/žolės nedengti, būtų gražiau šone jos.
tavo koliažo nematau
tavo koliažo nematau
Ačiū Kliūna ir man tos žolės, bet pasakyk tu šuniui, kaip pozuoti Ir taip jis dar geras buvo
Koliažas matomas tik draugams, koks tavo flickr'as, pažiūrėsiu gal nesi draugų sąraše
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 14, 01:54)
Rudens vitrazas...
Gražu, patinka šviesa, spalvos ir įrėminimas, bet nerudeniška
QUOTE(isora @ 2012 10 14, 03:14)
Dėkoju dėl spalvų Fotografavau prieš saulę, pirmą kartą išėjo gana sėkmingas bandymas. Gal dėl to ir spalvos gražios. Pas mus baigėsi lietaus sezonas, tai dabar gražu ir žalia, bet po truputį išdegs žolė, nes vėl lis tik birželį
Labas rytas,
Ačiū už komplimentus mano "trijulei", ir už pastabas, kvadratą bandžiau, nesižiūri man niekaip...
Dedu kiek kitaip kirptą, su daugiau viršaus...kaip dabar?
kiek niuroka, noretus vos siltesniu spalvu ir vienintelis dalykas kliuva-melyni nagai
Ačiū už komplimentus mano "trijulei", ir už pastabas, kvadratą bandžiau, nesižiūri man niekaip...
QUOTE(kristukass @ 2012 10 13, 23:11)
kiek niuroka, noretus vos siltesniu spalvu ir vienintelis dalykas kliuva-melyni nagai
QUOTE(juratike13 @ 2012 10 14, 08:40)
vienintelis trukdantis dalykas tai, kad foto didoką įkėlei ir reikia slankioti aukštyn žemyn, bent jau man. O šiaip labai patinka, išties. Labai teisingu keliu eini. Įmesk flickr nuorodą, norėčiau ten apžiūrėti.
Baiges mano SNAP' as....
Gerai praleiskit laika visos dalyvaujancios..... nerealiai smagu turetu buti.......
Gerai praleiskit laika visos dalyvaujancios..... nerealiai smagu turetu buti.......
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 19:23)
Teismui:
sioje foto man noretusi spalvu
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 13, 21:24)
Rudens vitrazas...
patinka man tokios tik pritariu peonyblossom,kad gal dar efektyviau butu,jei spalvu daugiau lapuose butu
QUOTE(kristukass @ 2012 10 13, 23:11)
spalvikes per blankios, gal i geresne puse foto pasikeistu, jei duotum ryskumo spalvom
juratike13, wow uzburianti trijule
bukit geros netrinkit kadru
QUOTE(juratike13 @ 2012 10 14, 08:40)
Gal kita karta medzius ar krumus siltesnem spalvom nuspalvinsiu. Aplinka buvo siek tiek niuroka, todel ir matot tai ka matot. O del nagu... Ka daugiau ir bepasakyti... Jau nebezinau.
Papildyta:
QUOTE(lunameja @ 2012 10 14, 10:14)
spalvikes per blankios, gal i geresne puse foto pasikeistu, jei duotum ryskumo spalvom
O man, priesingai, soalvos pasirode dar kiek mer intensyvios kai kuriose foto, bet nusprendziau pailkti.