Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Rudens vitrazas...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 13 spalio 2012 - 21:25
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 13, 20:24)
Rudens vitrazas...

patinka ideja, tik kaip vitrazui ir dar rudeniniui noretusi daugiau ivairesniu spalvu. Palaukciau, kada medziu lapai pasidabintu spalvomis ir pakartociau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat.aciu.. ax.gif

Istikro tai spec ja dejau... biggrin.gif na nesiplesiu.. bet siaip patikrinimui.. biggrin.gif

Maz kadanors pajudesiu is mirties tasko.. biggrin.gif

PALURI, spalvos... thumbup.gif suniukas irgi taip gera ziuret i sauletas ir zalias nuo zoles foto.. pasiilgau jau vasaros..

PEONNY, saunuole, judi i prieki.. tikrai matosi kaip stengiesi ir tau iseina! mirksiukas.gif Del kirtimohorizonto truputi kliuna ir horizontali tikrai geriau gal bet siaip man tai super ir jb grazus..saunuole!!! mirksiukas.gif

Jurzole, man tai tie juodi krastai labai blasko, ir tikrai gal kaip, Peonny, sako spalvos geriau ziiuretusi... beje vis prisimenu tavo pirmadienine foto, kazko silta tokia buvo ta saule per medzius sido ... blush2.gif

Aha, kaip del snap? As Noisy parasiau jau. ax.gif
Atsakyti
It's cold outside

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

4u.gif

QUOTE(juratike13 @ 2012 10 13, 07:17)

As vakar turejau fotika salia, tai braidziau po pievas darbo metu:)

Trijulė

QUOTE(Žydraakė @ 2012 10 13, 15:48)
Spalvos ir susukimas gražuuu 4u.gif
Kažkuom traukia ta trijulė...tik man norėtųsi daugiau erdvės viršuj, dešinėj ir tuomet kvadratas, nežinau kodėl, bet man taip vaizduotėj gražiau susidėlioja 4u.gif

Pritariu Žydraakei, man ir viršus kliūna. Norėtųsi daugiau erdvės. Dėl kvadrato tai nežinau g.gif
vienintelė - graži nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 13, 21:44)
* Istikro tai spec ja dejau... biggrin.gif  na nesiplesiu.. bet siaip patikrinimui.. biggrin.gif

**PEONNY, saunuole, judi i prieki.. tikrai matosi kaip stengiesi ir tau iseina!  mirksiukas.gif  Del kirtimohorizonto truputi kliuna ir horizontali tikrai geriau gal bet siaip man tai super ir jb grazus..saunuole!!! mirksiukas.gif

* Kontrole? biggrin.gif

** Man zinok atrodo, kad as judu tik ne ta kryptim kaip noreciau biggrin.gif Tuoj is vis eisiu ND perdaryt, nes jauciuosi sukakotai. Dar galetu koks namu darbas but su spalvom, nes man arba visas foto i JB verst arba is vis nagu prie nuotrauku kist negalima. Siandien visa diena save edu, na kodel taip nusimarmolinu? Einu kartis.... angel_sadangel.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 10 13, 22:11)

Kaip visada malonu ziuret. As i Tavo gerbeju gretas isipaisau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 10 13, 23:23)
Paluri, daug kampu, kai kurios nuotraukos labai mielos! tik man netinka juodas fonas/paklode, negrazu man su tokiais mazais leliukais 4u.gif

Ačiū 4u.gif Man visai patinka juodas fonas, bet nemoku dar su juo susitvarkyti...

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 23:53)
Dar viena noriu pasidalinti. Turbut pati pirma nuotrauka, kuri sukele man kazkoki gera vidini jausma.

Pritariu merginoms smile.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2012 10 14, 00:08)
Graži ta foto su šunimi, tik galėtų snukučio gėlės/žolės nedengti, būtų gražiau šone jos.

tavo koliažo nematau  schmoll.gif

Ačiū 4u.gif Kliūna ir man tos žolės, bet pasakyk tu šuniui, kaip pozuoti lotuliukas.gif Ir taip jis dar geras buvo smile.gif
Koliažas matomas tik draugams, koks tavo flickr'as, pažiūrėsiu gal nesi draugų sąraše blush2.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 10 14, 01:54)
Rudens vitrazas...

Gražu, patinka šviesa, spalvos ir įrėminimas, bet nerudeniška ax.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 14, 03:14)
PALURI, spalvos... thumbup.gif suniukas irgi taip gera ziuret i sauletas ir zalias nuo zoles foto.. pasiilgau jau vasaros..

Dėkoju dėl spalvų 4u.gif Fotografavau prieš saulę, pirmą kartą išėjo gana sėkmingas bandymas. Gal dėl to ir spalvos gražios. Pas mus baigėsi lietaus sezonas, tai dabar gražu ir žalia, bet po truputį išdegs žolė, nes vėl lis tik birželį doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ačiū už komplimentus mano "trijulei", ir už pastabas, kvadratą bandžiau, nesižiūri man niekaip...
Dedu kiek kitaip kirptą, su daugiau viršaus...kaip dabar?
user posted image
QUOTE(kristukass @ 2012 10 13, 23:11)

kiek niuroka, noretus vos siltesniu spalvu ir vienintelis dalykas kliuva-melyni nagai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 10 14, 08:40)

Dedu kiek kitaip kirptą, su daugiau viršaus...kaip dabar?

vienintelis trukdantis dalykas tai, kad foto didoką įkėlei ir reikia slankioti aukštyn žemyn, bent jau man. O šiaip labai patinka, išties. Labai teisingu keliu eini. Įmesk flickr nuorodą, norėčiau ten apžiūrėti.
Atsakyti
Baiges mano SNAP' as....

Gerai praleiskit laika visos dalyvaujancios..... nerealiai smagu turetu buti.......
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 19:23)
Teismui:

sioje foto man noretusi spalvu 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 10 13, 21:24)
Rudens vitrazas...

patinka man tokios bigsmile.gif tik pritariu peonyblossom,kad gal dar efektyviau butu,jei spalvu daugiau lapuose butu 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 10 13, 23:11)

spalvikes per blankios, gal i geresne puse foto pasikeistu, jei duotum ryskumo spalvom mirksiukas.gif

juratike13, wow wub.gif uzburianti trijule

bukit geros netrinkit kadru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 14 spalio 2012 - 09:16
QUOTE(juratike13 @ 2012 10 14, 08:40)

kiek niuroka, noretus vos siltesniu spalvu ir vienintelis dalykas kliuva-melyni nagai ax.gif

Gal kita karta medzius ar krumus siltesnem spalvom nuspalvinsiu. biggrin.gif Aplinka buvo siek tiek niuroka, todel ir matot tai ka matot. O del nagu... biggrin.gif Ka daugiau ir bepasakyti... Jau nebezinau. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lunameja @ 2012 10 14, 10:14)
spalvikes per blankios, gal i geresne puse foto pasikeistu, jei duotum ryskumo spalvom  mirksiukas.gif

O man, priesingai, soalvos pasirode dar kiek mer intensyvios kai kuriose foto, bet nusprendziau pailkti. smile.gif
Atsakyti