Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 10 13, 22:32)
Žadėjau nesikišti į šios temos gyvavimą, bet manau periodiškai užsuksiu.

Paluri, jau rašiau savo nuomonę. Tikrai eini į priekį, nors ir pamažu. Bet matosi pastangos, rezultatai geresni. Tik patarimas lieka ankstesnis, pagalvok ką nors dėl foto ar pagrindo. Keliose foto antklodės ar kas ten negražai atrodo. Gal paieškok kokių medžiagėlių su raštais, taškiukais ar dar kuo.
Na žinoma ir toliau žiūrinėk mažylių foto, bei pasimąstyk ir susiruošk mobilią fotostudiją. Nuorodą į flickr temą buvau davusi, pasižiūrėk ką kiti fotografai naudoja. Pasigalvok kas tau padėtų einant fotografuoti.

Būtų labai liūdna, jei neužsuktum...

Ačiū labai už patarimus! Visos šios nuotraukos yra iš archyvų,tiesiog analizavau "kampus",nes ne viena rašė, kad iš vieno kampo fotografuoju. Galvojau, gal aš kažko nesuprantu, nes man atrodo, kad bandau įvairius kampus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ka, labai grazus prizas bigsmile.gif vilioja rolleyes.gif
Vienintele, man labai patiko! 4u.gif
Peonyblossom, spalvos kazkokios keistos biggrin.gif
Paluri, daug kampu, kai kurios nuotraukos labai mielos! tik man netinka juodas fonas/paklode, negrazu man su tokiais mazais leliukais 4u.gif
Atsakyti
ich, dekui uz pasisakyma. Zadu pertvarkyt ta nuotrauka, nes pailsinau akis, gryzau - paziurejau ir isitikinau, kad nudirbau kaip reikalas. Man reiktu kokio priziuretojo salimais, kad laiku duotu per nagus kai nuotraukas tvarkau biggrin.gif

Dar viena noriu pasidalinti. Turbut pati pirma nuotrauka, kuri sukele man kazkoki gera vidini jausma. Zinau, kad iki tobulumo toli, bet kazkas joje tokio, kas dziugina mano dusia blush2.gif Beja, labai retai kada kyla noras nuotrauka verst i JB, bet cia tiesiog labai labai man jo norejosi ir tu spalvu visai nepasigendu smile.gif
Teismui:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 21:23)

JB patinka, kliuna horizonto linija kertanti veida. O horizontalaus varianto neturi? Noretusi kiek daugiau erdves kaireje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 13, 19:02)

Žadėjau nesikišti į šios temos gyvavimą, bet manau periodiškai užsuksiu.

tai kaip čia dabar... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 10 13, 10:48)
Labas  4u.gif

Vieninteles nuotrauka patiko,ypač susukimas ir spalvos.
Isora, nutelos krašteliai tikrai nelabai skaniai atrodo...

Šiandien pasidarėm fotosesiją su šunim  smile.gif Rodau man labiausiai patikusią  blush2.gif

Vakar išsirinkau įvairių kūdikių nuotraukų, man neatrodo,kad aš tik iš vieno kampo fotografuoju...  blush2.gif  Gal aš kažko nesuprantu... Padariau koliažą, jei kas galėtų užmesti akį, būčiau labai dėkinga  4u.gif

Graži ta foto su šunimi, tik galėtų snukučio gėlės/žolės nedengti, būtų gražiau šone jos.

tavo koliažo nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 15:59)
Na va radau viena nuotrauka, kuri man visai patiko, tik pergyvenu ar vel nenugrybavau tvarkydama  g.gif 

Nekas su spalvom...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 10 13, 18:31)
JB patinka, kliuna horizonto linija kertanti veida. O horizontalaus varianto neturi? Noretusi kiek daugiau erdves kaireje 4u.gif

Aciu uz pastebejima 4u.gif Net neapsiziurejau, kad linija veida kerta. Jau buvau tokia klaida anksciau padarius, prisizadejau sau, kad suziuresiu tokius dalykus, bet ir vel pridirbau doh.gif O horizontalu varianta, tik i kita puse turiu, ale ten vaizdas i toli skurdokas, o sio varianto deja tik vertikali unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 10 13, 18:41)
Nekas su spalvom...

tai tiek as ir pati zinau, o cia klausiu, nes norejau placiau, daugiau issiaiskinti mirksiukas.gif O toks sakinys, man jokios informacines naudos kaip ir neduoda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 13 spalio 2012 - 19:47
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 20:23)

Man irgi i akis krito horizontas, bet ir virsaus noretusi maziau, dabar jo, mano akim, per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 20:23)

Teismui:
[img]http://farm9.staticflickr.com/8326/8083273745_be5acf7cec_z.jpg[/img

man visai patink..., dangaus mažiau palikčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 10 13, 18:48)
Man irgi i akis krito horizontas, bet ir virsaus noretusi maziau, dabar jo, mano akim, per daug 4u.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 10 13, 18:50)
man visai patink..., dangaus mažiau palikčiau 4u.gif

Aciu merginos, pabandysiu kiek kitaip apkirpti bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 13, 16:35)
Bet va man šiandien skaniau atrodo nutella ir todėl šiandien ji prieky.. didis.gif

Dėl to apiplyšimo purvinumo, tai spec taip dar pamuzojau dar pritrupinau aplink,

Man tai nekliuva tas apmozotas stiklainio krastas. Kliuva tai, kad neaisku, kas ir kodel fotografuota, ir nuotrauka nieko nesako. Objektas yra (nutellos stiklainis su visa demesi nuvagiancia etikete), o vaizdo - nera. Ir neidomu man, kaip ziurovei, kad tau nutella skaniau, nes as jos kartu su tavim nevalgiau mirksiukas.gif (Ir isvis, nekenciu to saldaus riesutinio marmalo tongue.gif biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 13 spalio 2012 - 20:44