QUOTE(isora @ 2012 10 13, 16:35)
O vat specialiai norėjosi dėt priekį nutellą, nes ana man skanesnė už šiandieninį batoną...
turiu ir su batonu priekį ir su viena rieke tik užtepta su peiliu foto..
Bet va man šiandien skaniau atrodo nutella ir todėl šiandien ji prieky..
Papildyta:
Dėl to apiplyšimo purvinumo, tai spec taip dar pamuzojau dar pritrupinau aplink, taip namūdiška, nes kiekvieną kart užsitepus nenuvalau kraštų, tai taip spec ir fotkinau plius dar pridėjau.. Tikrai ne dėl to,kad oj nepastebėjau..
Saldus bardakas... I like it.
ok, tau nutella skaniau priekyje atrodo nei batonas. Bet čia juk fotografijos tema, ne kulinarijos. Taigi, turi į priekį kelti tai, kas fotogeniškiau atrodo.
Dėl trupinių. Pati sau truputėlį prieštarauji. Nėra namūdiška bei natūralu, nes tu spec. patrupinai. Žinoma, tai nieko nekeičia, kažkas tikrai sakys wow apie šitą foto. Kiekvienai foto savas žiūrovas.
Žadėjau nesikišti į šios temos gyvavimą, bet manau periodiškai užsuksiu. Tiesiog pašniukštinėti ar teisinga linkme eina naujai prisijungusios, ir ar teisinga linkme jas veda ilgėliau čia esančios.
Paluri, jau rašiau savo nuomonę. Tikrai eini į priekį, nors ir pamažu. Bet matosi pastangos, rezultatai geresni. Tik patarimas lieka ankstesnis, pagalvok ką nors dėl foto ar pagrindo. Keliose foto antklodės ar kas ten negražai atrodo. Gal paieškok kokių medžiagėlių su raštais, taškiukais ar dar kuo.
Na žinoma ir toliau žiūrinėk mažylių foto, bei pasimąstyk ir susiruošk mobilią fotostudiją. Nuorodą į flickr temą buvau davusi, pasižiūrėk ką kiti fotografai naudoja. Pasigalvok kas tau padėtų einant fotografuoti.