Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

O vat specialiai norėjosi dėt priekį nutellą, nes ana man skanesnė už šiandieninį batoną... bebe.gif biggrin.gif turiu ir su batonu priekį ir su viena rieke tik užtepta su peiliu foto.. ax.gif Bet va man šiandien skaniau atrodo nutella ir todėl šiandien ji prieky.. didis.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2012 10 13, 16:26)
na labai neestetiškai indelio viršus atrodo...apibrizgę minkšto dangtelio likučiai , ištepliota "nutela", o kur fokusas? Į raides? Nu nenorėčiau  4u.gif Ir užteptas batonas geriau priekyje būtų smile.gif

Dėl to apiplyšimo purvinumo, tai spec taip dar pamuzojau dar pritrupinau aplink, taip namūdiška, nes kiekvieną kart užsitepus nenuvalau kraštų, tai taip spec ir fotkinau plius dar pridėjau.. Tikrai ne dėl to,kad oj nepastebėjau.. biggrin.gif Saldus bardakas... I like it. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 13, 16:35)
Dėl to apiplyšimo purvinumo, tai spec taip dar pamuzojau dar pritrupinau aplink, taip namūdiška, nes kiekvieną kart užsitepus nenuvalau kraštų, tai taip spec ir fotkinau plius dar pridėjau.. Tikrai ne dėl to,kad oj nepastebėjau.. biggrin.gif Saldus bardakas...  I like it.  biggrin.gif

ar specialiai, ar ne - bet neįtikina, kad skaniau atrodytų smile.gif Ypač tie likučiai popierėlių ant kraštų. I don't .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 13 spalio 2012 - 15:38
QUOTE(mamagute @ 2012 10 13, 16:37)
ar specialiai, ar ne - bet neįtikina, kad skaniau atrodytų smile.gif Ypač tie likučiai popierėlių ant kraštų. I don't .

Ups dra la la.... biggrin.gif Nu bet vistiek žinai, kad nutella skanu... lotuliukas.gif Mano vaikas kol nusisukau užragavo anos.. blink.gif Tai dabar normaliai nevalgo mėsos su daržovėm, kukčioja net, pfff, tikisi gal kad to Š užkabliuosiu ir duosiu... schmoll.gif Žalčiuks. mad.gif
Atsakyti
Šeštadienio skaitiniai: Annie Leibovitz
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 12, 22:27)
atnešu šiandien daryta foto ui kaip gera fotografuoti smile.gif

Spalvos ir susukimas gražuuu 4u.gif

QUOTE(juratike13 @ 2012 10 13, 08:17)
As vakar turejau fotika salia, tai braidziau po pievas darbo metu:)
Trijulė

Kažkuom traukia ta trijulė...tik man norėtųsi daugiau erdvės viršuj, dešinėj ir tuomet kvadratas, nežinau kodėl, bet man taip vaizduotėj gražiau susidėlioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 15:59)
Labas dienas  4u.gif
Na va radau viena nuotrauka, kuri man visai patiko, tik pergyvenu ar vel nenugrybavau tvarkydama  g.gif  Idomu butu sulaukt komentaru:
[img]http://farm9.staticflickr.com/8476/8082575646_c676aee892_z.jpg

šioji patinka. Dėl apdirbimo ir man būtų įdomu išgirsti 4u.gif

Isora, nutella, kad ir kaip mėgsu, fe biggrin.gif nesikartosiu dėl ko.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 13, 16:41)

Ačiū, va šitaip man faina.. thumbup.gif Tikrai gerai susiskaitė... blush2.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 13, 17:21)
Isora, nutella, kad ir kaip mėgsu, fe  biggrin.gif nesikartosiu dėl ko.

tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Vieninteles nuotrauka patiko,ypač susukimas ir spalvos.
Isora, nutelos krašteliai tikrai nelabai skaniai atrodo...

Šiandien pasidarėm fotosesiją su šunim smile.gif Rodau man labiausiai patikusią blush2.gif

user posted image

Daugiau flickr'e

Vakar išsirinkau įvairių kūdikių nuotraukų, man neatrodo,kad aš tik iš vieno kampo fotografuoju... blush2.gif Gal aš kažko nesuprantu... Padariau koliažą, jei kas galėtų užmesti akį, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Atsakyti
R.i.R. aciu uz komentara. Smagu, kad patiko, ypac kai Tau gan sunku itikti (na toki ispudi susidariau, bet cia neblogaja prasme) 4u.gif Del apdirbimo, tai turiu nuojauta, kad eilini karta persidirbau, tai ir laukiu kas sikniuka pamusos ir i doros kelia atves biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 10 13, 14:41)

Sia autore jau buvau atradus, bet dar karta su malonumu perziurejau jos darbus. Labiausiai, turiu pripazinti, man patinka Leonardo DiCaprio su gulbe ant kaklo nuotrauka wub.gif O nuotrauka Vogue zurnalui jau nuo seno tupi mano ikvepimo albume, zodziu labai labai man si autore. Manau pinkish atstoves turi but patenkintos siais skaitiniais aciuks.gif

Paluri, na tikrai, koliaziukyj matyt, kad ivairius kampus bandai. Manau dar pabandyk ivairesnes aplinkas, kompozicijas. Dar man spalvos patinka Tavo nuotraukose mirksiukas.gif O suniuko ir man si nuotrauka labiausiai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 13, 21:51)
Paluri, na tikrai, koliaziukyj matyt, kad ivairius kampus bandai. Manau dar pabandyk ivairesnes aplinkas, kompozicijas. Dar man spalvos patinka Tavo nuotraukose  mirksiukas.gif O suniuko ir man si nuotrauka labiausiai patiko  4u.gif

Malonu,kad patinka spalvos 4u.gif Džiugu, kad ir tau atrodo, kad kitokie kampai. Gal aš temoje rodžiau tik tokias nuotraukas,kuriose tas pats fotografavimo kampas... Kaskart vis bandau kažką naują blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 13, 16:35)
O vat specialiai norėjosi dėt priekį nutellą, nes ana man skanesnė už šiandieninį batoną... bebe.gif  biggrin.gif  turiu ir su batonu priekį ir su viena rieke tik užtepta su peiliu foto..  ax.gif Bet va man šiandien skaniau atrodo nutella ir todėl šiandien ji prieky.. didis.gif
Papildyta:

Dėl to apiplyšimo purvinumo, tai spec taip dar pamuzojau dar pritrupinau aplink, taip namūdiška, nes kiekvieną kart užsitepus nenuvalau kraštų, tai taip spec ir fotkinau plius dar pridėjau.. Tikrai ne dėl to,kad oj nepastebėjau.. biggrin.gif Saldus bardakas...  I like it.  biggrin.gif

ok, tau nutella skaniau priekyje atrodo nei batonas. Bet čia juk fotografijos tema, ne kulinarijos. Taigi, turi į priekį kelti tai, kas fotogeniškiau atrodo.

Dėl trupinių. Pati sau truputėlį prieštarauji. Nėra namūdiška bei natūralu, nes tu spec. patrupinai. Žinoma, tai nieko nekeičia, kažkas tikrai sakys wow apie šitą foto. Kiekvienai foto savas žiūrovas.

Žadėjau nesikišti į šios temos gyvavimą, bet manau periodiškai užsuksiu. Tiesiog pašniukštinėti ar teisinga linkme eina naujai prisijungusios, ir ar teisinga linkme jas veda ilgėliau čia esančios.

Paluri, jau rašiau savo nuomonę. Tikrai eini į priekį, nors ir pamažu. Bet matosi pastangos, rezultatai geresni. Tik patarimas lieka ankstesnis, pagalvok ką nors dėl foto ar pagrindo. Keliose foto antklodės ar kas ten negražai atrodo. Gal paieškok kokių medžiagėlių su raštais, taškiukais ar dar kuo.
Na žinoma ir toliau žiūrinėk mažylių foto, bei pasimąstyk ir susiruošk mobilią fotostudiją. Nuorodą į flickr temą buvau davusi, pasižiūrėk ką kiti fotografai naudoja. Pasigalvok kas tau padėtų einant fotografuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 13 spalio 2012 - 18:06
Sveikos,

Merginos, kaip del Snapo? Tinkates?

Ka, idomiai sugalvota, dalyvausiu 4u.gif
Atsakyti