Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Vienintele, juratike, man wau!!! labai gražu. Kas čia? kaip padaryta??? kelia ne tik daug klausimų, bet ir emocijų tas kritimas, kompozicija.
Ka, gražiai surašei, o prizas jau wub.gif
Atsakyti
Laba smile.gif idejau i flickr keleta foto savo sunelio is pasivaiksciojimo po miska smile.gif noreciau komentaru, ar ne per tamsios, ar labai kliuna, kad centruota dviejose, ar geriau kirpt, nors tada kelmo gaila...zodziu, labai laukciau kritikos smile.gif

nuoroda: http://www.flickr.co...s/84069431@N04/
Papildyta:
Vienintele, kokios nuostabios spalvos! Man labai grazu toks fonas uz nugaros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 13, 12:55)
Laba smile.gif idejau i flickr keleta foto savo sunelio is pasivaiksciojimo po miska smile.gif noreciau komentaru, ar ne per tamsios, ar labai kliuna, kad centruota dviejose, ar geriau kirpt, nors tada kelmo gaila...zodziu, labai laukciau kritikos smile.gif

nuoroda: http://www.flickr.co...s/84069431@N04/
Papildyta:
Vienintele, kokios nuostabios spalvos! Man labai grazu toks fonas uz nugaros thumbup.gif

nerandu aš ten g.gif
Atsakyti
R.i.R., turetum jau matyt 4u.gif vel man flickr savavaliskai padare, kad matytu foto tik draugai g.gif
Atsakyti
Labas... ax.gif

Say , viskas aišku, na nesidomiu viskiuom, nes ne viskas man ir patinka.. Čia kaip iš studijų laikų ar mokyklos, kas nepatinka, to su pagaliu mokytis nepriversi.. tongue.gif

juratike , oho, labai gražu, tarsi paukščia nuo medžio kiltu... bigsmile.gif thumbup.gif

O aš va ką atnešu, dar karštas batonas su nutela, smagiam savaitgaliui... smile.gif

user posted image
Atsakyti
isora, man skaniau atrodytu batonas pirmam plane smile.gif
Atsakyti
juratike13patinka įdomiai atrodo
isora norėtusi įdomesnės šviesos ir tą batono riekę į priekį stumtelt
dėkui kam patiko mano nuotrauka
Atsakyti
Vienintele. patiko.

Deja, as i si konkursa veluosiu, nes mano modelis isvykes, kitas sutrenke galva, treciam sese gimdo.Tad kol kas pasuoju:)
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 12, 22:27)
atnešu šiandien daryta foto ui kaip gera fotografuoti smile.gif

Fantastiskai susukta, ir spalvos labai skanios bigsmile.gif Ir siaip tokia trapi jauki rudeniska nuotrauka.

QUOTE(juratike13 @ 2012 10 13, 08:17)
As vakar turejau fotika salia, tai braidziau po pievas darbo metu:)

Trijulė

Man patinka toks grafiskas minimalizmas smile.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 13, 13:49)
O aš va ką atnešu, dar karštas batonas su nutela, smagiam savaitgaliui...  smile.gif

Man neskanu schmoll.gif Kodel stiklainio etikete i pirma plana iskelei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 13 spalio 2012 - 14:56
Labas dienas 4u.gif
Na va radau viena nuotrauka, kuri man visai patiko, tik pergyvenu ar vel nenugrybavau tvarkydama g.gif Idomu butu sulaukt komentaru:
user posted image
Atsakyti
Labai labai aciu visoms radusioms laiko mano kuklioms foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 13, 13:49)
Labas... ax.gif

O aš va ką atnešu, dar karštas batonas su nutela, smagiam savaitgaliui...  smile.gif

na labai neestetiškai indelio viršus atrodo...apibrizgę minkšto dangtelio likučiai , ištepliota "nutela", o kur fokusas? Į raides? Nu nenorėčiau 4u.gif Ir užteptas batonas geriau priekyje būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 13 spalio 2012 - 15:27