Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Taigi, padarėm pertraukėlę tarp konkursų. Metas naujam. Buvo portretai, NEportretai, tai aš pagalvojau - tebus jausmas dabar! biggrin.gif Pristatau kas ir kaip (pavadinimas, reikalavimai, prizas):

KONKURSAS

"TAS rudens jausmas."

Reikalavimai:
• išreikšti vizualiai kokį(ius) jausmą(us) sukelia ruduo;
• tai gali būti peizažas, gali būti portretas (jūsų, kito žmogaus) ar kas nors kita, kas būtent jums sukelia TĄ rudeninį jausmą;
• kompozicija svarbi;
• šviesa ir gylis taip pat svarbu;
• nuotraukas galite kelti ir čia, į temą, rodytis, bet būtina įkelti ir ČIA, nes kitaip pasimes;
• dalyvauti gali visi, visi!
Trukmė DVI savaitės. Pradžia 2012 10 12 - 2012 10 26
Prizas, kurį laimės geriausios nuotraukos savininkė(as) - mano rankomis vilnos audiniu aptraukta užrašų knygutė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 spalio 2012 - 18:25
QUOTE(Ka @ 2012 10 12, 19:18)

graziai surasei smile.gif
Atsakyti
Parodyčiau aš tau kokias aš pratrinu doh.gif Nu dariau namų darbus, viskas aišku, bet va reikia ir nesigauna g.gif Bandysiu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 12, 19:19)
graziai surasei smile.gif

Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 spalio 2012 - 18:26
Ka, irgi norėjau pagirt už tokį surašymą smile.gif Prizas mielas 4u.gif Tema- ne iš lengvųjų rolleyes.gif
Atsakyti
Na, jau. Dabar tik taip atrodo, turbūt. smile.gif
Ir ačiū, stengiausi atkreipti dėmesį, bet neįžūliai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 spalio 2012 - 19:02
Ka , tikrai valioo.. gražiai parašei, prizas irgi super, maž pamėginsiu ir aš.... lotuliukas.gif Nes visur ištikro drąsos trūksta, mėginu, bet nerodau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 12, 20:04)
Ka , tikrai valioo.. gražiai parašei, prizas irgi super, maž pamėginsiu ir aš.... lotuliukas.gif  Nes visur ištikro drąsos trūksta, mėginu, bet nerodau..  blush2.gif

prajuokinai- tau trūksta drąsos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ka as paprastai gana pasyvi visokiuose pasizaidimuose, konkursuose (cia jau mano budas kaltas), bet Taviskiam jauciu sudalyvausiu! bigsmile.gif Rudeni be galo myliu, tik va beda, kad jis man sukelia tiek dauuuuuug jausmu, kad bus geras galvosukis kaip viska sutalpint i ta viena nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 12, 20:07)
Rudeni be galo myliu, tik va beda, kad jis man sukelia tiek dauuuuuug jausmu, kad bus geras galvosukis kaip viska sutalpint i ta viena nuotrauka  wub.gif

Hmm.. reikės pakoreguoti keliant info į naują temą. smile.gif Galima dalyvauti ne su viena nuotrauka. Bet aišku turėkit sąžinės ir neužverskit kokiomis 10 kiekvienas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 10 12, 20:07)
prajuokinai- tau trūksta drąsos biggrin.gif

Tai žinai, kudakuot moku,o va fotkę įkelt bijau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žinai gi šuo kuris daug loja, nekanda?ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 12, 18:11)
Hmm.. reikės pakoreguoti keliant info į naują temą.  smile.gif  Galima dalyvauti ne su viena nuotrauka. Bet aišku turėkit sąžinės ir neužverskit kokiomis 10 kiekvienas.  biggrin.gif

Jega! Jau delioju vaizduoteje viska, tikiuosi pavyks perteikti, nes dazniausiai mano matomas vaizdas galvoje, gerokai prasilenkia su gautu rezultatu nuotraukoje doh.gif lotuliukas.gif Ir prizo labai noriu, tai reiks pasistengti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti