Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Tikras orgazmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 11, 19:04)
Dar apie tą patį nenusibodo? biggrin.gif Ryškiai ką veikt nėr biggrin.gif 

R.I.R., aš prisiminiau, kai pasakojai, kad žiūrėjai į kažkieno fotiką kaip į stabą, tai panašiai ir man buvo, net nečiupinėjau, tik žiūrinėjau ir dūsavau biggrin.gif O dabar kai žinau kas ten per fotikas buvo biggrin.gif ir šiaip dabar viskas taip pasikeitę, mąstymas visai kitas. Bet įdomu prisiminti.

biggrin.gif vyro ten senukas fotikas buvo biggrin.gif dar šiandien pagalvojau - įdomu, kas būtų, jei visiems profesionalius fotikus dalintų biggrin.gif na kaip siūlus mezgimui ir virbalus biggrin.gif
Ai, beje, tą Say rekomenduotą knygutę beveik perskaičiau (liko tik vienas lapas, che che) biggrin.gif bet net pati nustebau - skaitėsi visai lengvai ir net įdomiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 11, 18:19)
biggrin.gif vyro ten senukas fotikas buvo biggrin.gif dar šiandien pagalvojau - įdomu, kas būtų, jei visiems profesionalius fotikus dalintų  biggrin.gif na kaip siūlus mezgimui ir virbalus  biggrin.gif
Ai, beje, tą Say rekomenduotą knygutę beveik perskaičiau (liko tik vienas lapas, che che)  biggrin.gif bet net pati nustebau - skaitėsi visai lengvai ir net įdomiai  smile.gif

ir kaip įspūdžiai? plačiau, prašom smile.gif

rG, nu įdomiai aprašei, sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 11, 18:19)
biggrin.gif vyro ten senukas fotikas buvo biggrin.gif dar šiandien pagalvojau - įdomu, kas būtų, jei visiems profesionalius fotikus dalintų  biggrin.gif na kaip siūlus mezgimui ir virbalus  biggrin.gif
Ai, beje, tą Say rekomenduotą knygutę beveik perskaičiau (liko tik vienas lapas, che che)  biggrin.gif bet net pati nustebau - skaitėsi visai lengvai ir net įdomiai  smile.gif

Na, Sontag (jei apie tą pačią?), tai ji kiek lengvesnė, ji literatūrologė, o Ponty vis tik filosofas ir nepaprasto labai lygio, ištisas sroves ir šakas užkūręs. Bet kita vertus jei įveikei literatūros terminiją, tai įmanoma ir filosofinę smile.gif Man tai kiek sunkoka, bet aš tas visas fenomenologijas, hermeneutikas praėjus esu. Bet bent pavartyt tikrai verta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 10 11, 18:21)

Tai pajamk ir skaityk, pamatysi. Pripažįstu, sunki. Bet žinai gi, kad sunkume irgi yra žavesio biggrin.gif Labai įdomu pasiknist po tokias egzistencines mintis. O tas Ponty jau šis bei tas. Ir ta visa karta jų faina, bet visa va tokia, sunki tiek moksliškai, tiek emociškai, nes knisasi labai pasąmonėn.

Filmas "Vidurnaktis paryžiuje" ar pan. apie tą kartą truputį rodė, jei neklystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 11 spalio 2012 - 18:30
QUOTE(rG. @ 2012 10 11, 18:27)
Na, Sontag (jei apie tą pačią?), tai ji kiek lengvesnė, ji literatūrologė, o Ponty vis tik filosofas ir nepaprasto labai lygio, ištisas sroves ir šakas užkūręs. Bet kita vertus jei įveikei literatūros terminiją, tai įmanoma ir filosofinę smile.gif    Man tai kiek sunkoka, bet aš tas visas fenomenologijas, hermeneutikas praėjus esu. Bet bent pavartyt tikrai verta wink.gif
Papildyta:

Tai pajamk ir skaityk, pamatysi. Pripažįstu, sunki. Bet žinai gi, kad sunkume irgi yra žavesio biggrin.gif Labai įdomu pasiknist po tokias egzistencines mintis. O tas Ponty jau šis bei tas. Ir ta visa karta jų faina, bet visa va tokia, sunki tiek moksliškai, tiek emociškai, nes knisasi labai pasąmonėn

jo, truputį baisu filosofiniai tekstai, bet jei pažadi, kad negenijams įkandama, bandysim.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 11, 14:40)
Tau ir be užduoties iškepsiu, tik atvažiuok!   topsecret.gif  flirt.gif  biggrin.gif 

va va va jau vilioja verysad.gif kotletais, ajazau, kaip man ta maggie nusaugot,a ?! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 11, 18:30)
jo, truputį baisu filosofiniai tekstai, bet jei pažadi, kad negenijams įkandama, bandysim.. 4u.gif

Aš ne genijus ir kantrybės neturiu. Aš įkandu, tad įkąsi wink.gif
Papildyta:
Truputį pamelavau, nesuprantu kodėl, aš genijus, tik niekas to nežino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 11, 18:33)
Aš ne genijus ir kantrybės neturiu. Aš įkandu, tad įkąsi wink.gif
Papildyta:
Truputį pamelavau, nesuprantu kodėl, aš genijus, tik niekas to nežino biggrin.gif

ai, nepergyvenk, aš irgi pasikuklinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 11, 19:21)
ir kaip įspūdžiai? plačiau, prašom smile.gif

patiko autoriaus požiūris į masinio fotografavimo reiškinį - įdomios pasirodė mintys (su kuriomis aš esu linkusi sutikti), kad fotografavimas tapo vienu iš pasilinksminimo būdų - būtinas vestuvių, kitų šeimos švenčių, vakarėlių atributas, kad fotografas eidamas kur nors į kompaniją pasislėpęs už savo fotoaparato jaučiasi stiprus, stipresnis už kitus, galintis valdyti biggrin.gif įdomios mitys, įdomus autoriaus požiūris ir daugumoje atvejų teisingas. Privertė susimąstyti, kas man yra fotografija, kaip aš jaučiuosi vienoje ar kitoje situacijoje.
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 10 11, 19:27)
Na, Sontag (jei apie tą pačią?)

Ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 11, 18:35)
ai, nepergyvenk, aš irgi pasikuklinau biggrin.gif
A, nu gerai biggrin.gif

patiko autoriaus

Ji moteris. Literatūrologė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 11 spalio 2012 - 18:45