QUOTE(isora @ 2012 10 11, 17:42)
Neuverdu katilo, bet pažiūrėjau kai kurių "senių". darbus darytus prieš 2-3 metus, nu sorry, žvengt pradėjau....
Pati dabar tokią įdėčiau, nors esu tokia pati besimokanti, kaip jos kažkada, tai Š užvartytu, apie ignora fotkei nė nekalbu, bet prieš tuos kelis metus, ohooo.... gi kokie ten grožiai jom ir visiem buvo...
Arba susireikšmina ir pamiršta kad pačios mokėsi, arba pasikeitė laikai.. velnią čia suprasi.. :irnesakyk
aš žinokit nepyktybiškai, bet brūkštelsiu.
O jūs nesusimąstėt, kad savais laikais, kai mes pradžiamokslės buvom, buvo kas mums užpakalius spardė, taip kaip mes dabar darom? Galvojat kad ir mes nuoskaudų neturėjom, komentarų už kuriuos iššaudyti komentatorius norėjosi
Aš tarkim turėjau garbės Sayonarai sėdimąją paspardyti
Bet žinokit iš savo patirties, stengiamės kitiems padėti, pasukti kuria nors linkme, kad jūs bent kažkokių mūsų klaidų nekartotumėt ir peršoktumėt nors vieną laiptelį. Kai kurios tai sėkmingai padaro ir sutaupo laiko. Kitos praranda daug laiko su tokiom diskusijom ir mąstymais, kad pažengusios tik blogo linki, visas jus konkurentėm neaišku kieno laiko ir t.t.
Nenusistatykit taip negatyviai, tikrai niekas nieko blogo nelinki. Tiesiog nėra čia fotografijos mokytojų, dėstytojų. Kiekviena bando savaip padėti. Viena švelniau, kita griežčiau. Labai liuks kai visokių yra, viena pabara, kita paguodžia paskatina. Atsiribokit nuo išankstinių nusistatymų prieš mus ir tikrai jums pačioms palengvės ir prašviesės.
va.