Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 10 11, 18:19)

Gal čia tik bandymas save paguosti - kad ne šiandien, bet kada nors? aš to neįžvelgiau kaip kaltinimo. Bet tave paskaičius supratau, kad turėjo nuskambėti skaudžiai. O dėl kudakavimo tai mad.gif
Atsakyti
NE, aš neaštrinu kampų, dar kart sakau, tik pasakiau kaip atrodo iš šalies.. Juk tikrai padedat.. AČIŪ, tikrai ačiū, nes yra kam per skype pvz galiu parašyt, aukoja savo laiką aiškina... AČIŪ asmeniškai sakau... group.gif

Na, tai ne aš juoktis pradėjau.. o rG., kad neaiški karta čia renkasi... Sakiau kad kaip tautos ginėja, stiju ir viena velnių guanu, bet dzin...

Aj pakudakavau ir einu... vaikas stovi šalia verkia am am am prašo, o močia nesąmonėm užsiiminėja.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 11, 17:42)
Neuverdu katilo, bet pažiūrėjau kai kurių "senių". darbus darytus prieš 2-3 metus, nu sorry, žvengt pradėjau.... blush2.gif  lotuliukas.gif  Pati dabar tokią įdėčiau, nors esu tokia pati besimokanti, kaip jos kažkada, tai Š užvartytu, apie ignora fotkei nė nekalbu, bet prieš tuos kelis metus, ohooo.... gi kokie ten grožiai jom ir visiem buvo... ax.gif
Arba susireikšmina ir pamiršta kad pačios mokėsi, arba pasikeitė laikai.. velnią čia suprasi.. :irnesakyk

aš žinokit nepyktybiškai, bet brūkštelsiu.

O jūs nesusimąstėt, kad savais laikais, kai mes pradžiamokslės buvom, buvo kas mums užpakalius spardė, taip kaip mes dabar darom? Galvojat kad ir mes nuoskaudų neturėjom, komentarų už kuriuos iššaudyti komentatorius norėjosi bigsmile.gif Aš tarkim turėjau garbės Sayonarai sėdimąją paspardyti biggrin.gif

Bet žinokit iš savo patirties, stengiamės kitiems padėti, pasukti kuria nors linkme, kad jūs bent kažkokių mūsų klaidų nekartotumėt ir peršoktumėt nors vieną laiptelį. Kai kurios tai sėkmingai padaro ir sutaupo laiko. Kitos praranda daug laiko su tokiom diskusijom ir mąstymais, kad pažengusios tik blogo linki, visas jus konkurentėm neaišku kieno laiko ir t.t.

Nenusistatykit taip negatyviai, tikrai niekas nieko blogo nelinki. Tiesiog nėra čia fotografijos mokytojų, dėstytojų. Kiekviena bando savaip padėti. Viena švelniau, kita griežčiau. Labai liuks kai visokių yra, viena pabara, kita paguodžia paskatina. Atsiribokit nuo išankstinių nusistatymų prieš mus ir tikrai jums pačioms palengvės ir prašviesės.
va.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 11, 17:45)
aš žinokit nepyktybiškai, bet brūkštelsiu.

O jūs nesusimąstėt, kad savais laikais, kai mes pradžiamokslės buvom, buvo kas mums užpakalius spardė, taip kaip mes dabar darom? Galvojat kad ir mes nuoskaudų neturėjom, komentarų už kuriuos iššaudyti komentatorius norėjosi  bigsmile.gif Aš tarkim turėjau garbės Sayonarai sėdimąją paspardyti  biggrin.gif 

Bet žinokit iš savo patirties, stengiamės kitiems padėti, pasukti kuria nors linkme, kad jūs bent kažkokių mūsų klaidų nekartotumėt ir peršoktumėt nors vieną laiptelį. Kai kurios tai sėkmingai padaro ir sutaupo laiko. Kitos praranda daug laiko su tokiom diskusijom ir mąstymais, kad pažengusios tik blogo linki, visas jus konkurentėm neaišku kieno laiko ir t.t.

Nenusistatykit taip negatyviai, tikrai niekas nieko blogo nelinki. Tiesiog nėra čia fotografijos mokytojų, dėstytojų. Kiekviena bando savaip padėti. Viena švelniau, kita griežčiau. Labai liuks kai visokių yra, viena pabara, kita paguodžia paskatina. Atsiribokit nuo išankstinių nusistatymų prieš mus ir tikrai jums pačioms palengvės ir prašviesės.
va.

nu blink.gif kai pamenu, kiek naktų verkta.. tai ak.. doh.gif

o jei rimtai, tai kiekvienam žodžiui pritariu.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 11, 18:49)
nu blink.gif kai pamenu, kiek naktų verkta.. tai ak.. doh.gif

o jei rimtai, tai kiekvienam žodžiui pritariu.

nesinori dabar man atgal sėdimosios paspardyt lotuliukas.gif taip sakant atsikeršyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 11, 17:50)
nesinori dabar man atgal sėdimosios paspardyt  lotuliukas.gif  taip sakant atsikeršyti  biggrin.gif

norisi, aišku. atkeršyt ir pamiršt, atkeršyt ir pamiršt. aš gi ne zlopamiatna, mano tik atmintis bloga smile.gif wub.gif
Atsakyti
Aš tai vis tiek jus myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 11, 17:57)
Aš tai vis tiek jus myliu  wub.gif

vzaimno biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Dar apie tą patį nenusibodo? biggrin.gif Ryškiai ką veikt nėr biggrin.gif

R.I.R., aš prisiminiau, kai pasakojai, kad žiūrėjai į kažkieno fotiką kaip į stabą, tai panašiai ir man buvo, net nečiupinėjau, tik žiūrinėjau ir dūsavau biggrin.gif O dabar kai žinau kas ten per fotikas buvo biggrin.gif ir šiaip dabar viskas taip pasikeitę, mąstymas visai kitas. Bet įdomu prisiminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 11 spalio 2012 - 18:16
QUOTE(isora @ 2012 10 11, 17:42)
Tai aišku, su senom pažiūrėm, ką jus čia jaunimą suprasit, dinozaurai.. :irnesakyk  lotuliukas.gif
Ok, reiks padaryt... thumbup.gif

Neuverdu katilo, bet pažiūrėjau kai kurių "senių". darbus darytus prieš 2-3 metus, nu sorry, žvengt pradėjau.... blush2.gif  lotuliukas.gif  Pati dabar tokią įdėčiau, nors esu tokia pati besimokanti, kaip jos kažkada, tai Š užvartytu, apie ignora fotkei nė nekalbu, bet prieš tuos kelis metus, ohooo.... gi kokie ten grožiai jom ir visiem buvo... ax.gif

arši, isora, esi biggrin.gif
Atsakyti
Ne arši, o tiesiog neišmintinga. Aš nesikapstau po savo guru archyvus tam, kad iš jų juokčiaus ar sau pakelčiau vertę avansu. Ne taip pasakiau doh.gif Na, jei kapstaus ir kažką randu nevertingo, tai nelaikau to SAVO privalumu.
Papildyta:
Ir daugiau nebesikišdama į tipo naujai užverdantį širšalą, siūlau, nes dabar skaitau Maurice Merleau-Ponty knygelę "Akis ir dvasia". Šiaip ten daugiau apie tapybą, bet tinka ir fotografijai. Norėčiau visai su tokia studija padirbėt... Tai va. Ten apie dualizmo nureikšminimą ir apie žmogaus tęsinius per daiktus. Kaip per žmogaus regėjimą kuriama būtis smile.gif Įdomu. Bet nepaprasta skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 11 spalio 2012 - 18:14
QUOTE(mamagute @ 2012 10 11, 19:05)
arši, isora, esi biggrin.gif

padla aš.. biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 10 11, 19:07)
Ne arši, o tiesiog neišmintinga. Aš nesikapstau po savo guru archyvus tam, kad iš jų juokčiaus  ar sau pakelčiau vertę avansu.

yra toks dalykas, kaip perkeltinė prasmė... Ir apie mano neišmintingumą jei sprest tik šiuo klausimu ar pan. pffff.... tai kaži kas tada išmintingumu nepasižymi.... rG. nu truputi relax. Tikrai kartais irgi per daug sau leidi.... Juokiasi puodas, kad katilas juodas... biggrin.gif

Nu va, Yvette, parašė ir Say, nu gera skaityt... Atsirevanšuosim ateity,oj palaukit, aš šiaip pikto nelinkinti, atkeršysiu ir pamiršiu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet vistiek myliu ir mylėsiu visas... Ir kurios spardosi ir kurios ragais man kauluose skyles pramušt bando ir kurios pūkuotos... tongue.gif Ką jau čia....

Put pu dąąąą.... Vaikas sotus, mama toliau gali sau š malūnėlį įjungt.. lotuliukas.gif

Ir po galais, sakiau gi, kad nenoriu pradėt vėl ginčų.. Nu bet... Viena višta pasipurtė, plunksnas pakedeno tik tarp kitko, tai kitos db irgi purtosi, tai kas db visas dulkes išvalys? M? doh.gif lotuliukas.gif
Einam savas laktas nusivalyt, vėl stojam į vietas.. Pati užviriau ir va db srebiu košę srebiuuuuuuuuu.. Niam... Baigiam... ok?? blush2.gif
Atsakyti