QUOTE(erikamaja @ 2012 10 10, 08:05)
O čia kurios, čia kažkas iš naujokių?/ vėliau prisijungė, kai išlėkiau aš?
Nu negi nepazysti?... Praleidai... Cia is senbuviu, gi matosi.... Pradzioj myto trumpam prisijunge, po to pabego...
QUOTE(Yvette @ 2012 10 10, 08:23)
S.B.M. juk žinai, kad ne apie savo foto kalbėjau, neįsižeidžiu dėl komentarų. Tiesiog pasitaikė proga po tavo komentaro parašyti tai, ką jau seniai galvoju, norėjau užvesti diskusiją pamąstymams
Mes dažnai linkę pasakyti "tu gali daugiau"... Klaidingas posakis, mano manymu.
Et, reik laukt matyt sekančio myto, nes įdomu diskutuoti tokiais klausimais. Bet ne per pc..
Zinau zinau, kad neisizeidai... Tiesiog dabar va taip pagalvojau, kad tikrai neteisingas tas posakis.... Manau per sekanti meeta reiktu padiskutuoti ta linkme....
QUOTE(Beponika @ 2012 10 10, 08:27)
Labas rytas. Noriu parodyti jums sia nuotrauka, nezinau kuo, bet ji tokia miela man. Idomu suzinoti ar tik man
Siaip kokie butu pastebejimai? Ka del spalvu galite patarti?
Gerai Robobebras pasake, kad pabandyk pati paaniluozi, kodel tau ta foto patinka.... Kolkas ji techniskai netvarkinga... daug isdegimu, del to iskarto atrodo netvarkingas snap shot'as... Sviesa turejo but grazi, bet persvietus gavosi beveik blynas...
O ka tu nori, kad del spalvu parartu?
QUOTE(Yvette @ 2012 10 10, 08:56)
pirma faina. Ir močiučių serija jėginė. Dažniau reiktų taip.
Kazkaip keista, bet per meeta man chakros atsivere
Na buvo taip smagu fotkinti be isipareigojimu, pasipliurpiant, na tiesiog....
O skanuojant juostas vakar isvis dziugu prisimint visa meeta....
QUOTE(sayonara @ 2012 10 10, 08:59)
apie fotografijos studijas nepabandžiusi fotografuoti net negalvočiau, absurdas
Galbūt norit pasidalinti savo istorijomis?
Zinai sunku kazka patarti zmogui kuris klaidzioja.... Manau turi pajausti, nori tu to ar ne... Ir tikrai nepabandzius nesuzinosi....
Pas mane tai atejo su laiku... nors nuo vaikystes pasvaigdavau apie fotografija, bet del vieno dziaugiuosi, kad nestojau i fotografija...
Mano patirtis su studijomis tokia pati, kaip ir laisko autores.... Istojau i drabuziu dizaina ir per tuos studiju metus is manes ismuse bet koki nora sieti savo ateiti su mada ar dizainu....