Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2012 10 11, 15:37)
hm.
neikirtau apie ka cia.

Eikš seni, čia kažkokia nauja nesuprantama gauja renkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 11, 16:29)
siūlau nesumalti daug visko į vieną. Pradėkit nuo statiškos kom. tarkim, paskui dinamiška, minimalizmas ir t.t. Kiekvienai temai po savaitę. Tuomet tikrai bus dalyvaujančių. Kai perdaug apsiimsit, manau, kad mažai bus viską atlikusių, greitai užmesit. Neskubėkit, eikit palengva. Entuziazmas labai greitai nyksta, tad tik jūs pačios galit kurstyti ir išlaikyti susidomėjimą, užsidegimą.
O jei norisi apdovanoti labiausiai besistengiantį vakariene pas Isora, tai ok. Už kiekvieną foto skirkit taškus, tarkim penkiabalėje sistemoje. Paskui susumuosit, kai baigsis visos penkios siūlytos temos ir štai bus jums laimėtojas.

drinks_cheers.gif ir dar siūlau flirkėj sukurti atskiras temas tokioms nuotraukoms dėti (kaip buvo say temoje) su pavyzdžiais.
Kristalines, aš irgi nesupratau, bet patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 11, 17:17)
Eikš seni, čia kažkokia nauja nesuprantama gauja renkas biggrin.gif

Tai aišku, su senom pažiūrėm, ką jus čia jaunimą suprasit, dinozaurai.. :irnesakyk lotuliukas.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 11, 17:31)
drinks_cheers.gif ir dar siūlau flirkėj sukurti atskiras temas tokioms nuotraukoms dėti (kaip buvo say temoje) su pavyzdžiais.
Kristalines, aš irgi nesupratau, bet patiko  bigsmile.gif

Ok, reiks padaryt... thumbup.gif

Man irgi patiko, ypač kai žinau, kaip žmogus stengiasi... Sumasto pamatęs tam tikrus dalykus ir bando, va už tai ji šaunuolė...

Neuverdu katilo, bet pažiūrėjau kai kurių "senių". darbus darytus prieš 2-3 metus, nu sorry, žvengt pradėjau.... blush2.gif lotuliukas.gif Pati dabar tokią įdėčiau, nors esu tokia pati besimokanti, kaip jos kažkada, tai Š užvartytu, apie ignora fotkei nė nekalbu, bet prieš tuos kelis metus, ohooo.... gi kokie ten grožiai jom ir visiem buvo... ax.gif
Arba susireikšmina ir pamiršta kad pačios mokėsi, arba pasikeitė laikai.. velnią čia suprasi.. :irnesakyk

Ok dingstu, nesjaučiu audra artėja... fear.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 11, 17:42)

drinks_cheers.gif svarbu plėsti akiratį, kelt sau aukštus reikalavimus ir bandyti.
Atsakyti
Sveikos,
gal kam reikia bilieto į Snap'ą už 36 lt? g.gif
Jei sudomino, į AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 11, 17:54)
drinks_cheers.gif svarbu plėsti akiratį, kelt sau aukštus reikalavimus ir bandyti.

bandai darai ieškai, nors aš žinau kas man patinka, bet vistiek ir kitką pamėginu, darai darai darai, praktika praktika praktika, be jos nieko nebus.... Ir žinau vieną, kad ateis diena, kai didžiuosiuos savim, kai bus tikrai į ką pažiūrėt.. laugh.gif devil.gif o va tadaaa..... Mes sakysim, WTF, senės?? Ką čia Š malat... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2012 10 11, 16:55)
Sveikos,
gal kam reikia bilieto į Snap'ą už 36 lt? g.gif
Jei sudomino, į AŽ. mirksiukas.gif

Žinau kam reikia, pasakysiu
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 11, 16:42)
Neuverdu katilo, bet pažiūrėjau kai kurių "senių". darbus darytus prieš 2-3 metus, nu sorry, žvengt pradėjau.... blush2.gif  lotuliukas.gif  Pati dabar tokią įdėčiau, nors esu tokia pati besimokanti, kaip jos kažkada, tai Š užvartytu, apie ignora fotkei nė nekalbu, bet prieš tuos kelis metus, ohooo.... gi kokie ten grožiai jom ir visiem buvo...

nieko keista, kad prieš trejus metus įdėtos dabartinių senių nuotraukos kelia juoką.

po trejų metų naujokės, tikėtina, žvengs iš Tavęs ir šiandieninių naujokių ir sakys "įdėčiau aš tokią, š.. užvartytų, o joms kokie grožiai buvo wub.gif wub.gif wub.gif ". c'est la vie smile.gif kažkas pradėjo fotkinti anksčiau, kažkas vėliau, tai objektyvu ir pakeisti to neįmanoma. kažkas pasivijo senius, kažkas ne. kažkas pralenkė ar dar pralenks senius, kažkas ne. nelabai matau pagrindo stebėtis, nebent tai, kad per trejus metus senbuvės parodė progresą, yra premijos vertas atradimas smile.gif

apie pamiršimą, kaip pačios mokėsi pakalbėkim po dvejų trejų metų smile.gif 4u.gif

astronomai irgi kažkada pirmoje klasėje buvo. žvalgytis reikia pirmyn, o ne atgal. būtų puiku, jeigu kiekvienas žmogus būtų empatiškas kitų atžvilgiu - tuomet nebūtų karų, bet nebūtina visiems būti vienodais. Ne kiekvienas yra geras pedagogas.
Atsakyti
Say, nu tegul kudakuoja biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
ne, rG, jos turi teisę pasisakyti temoje, ir nevadinsiu to kudakavimu.

man tik keista, kad šitiek žmonių, kiekviena savaip, skirtingai bando padėti merginoms, o vis tiek atsiranda, kam negerai, blogai, nepakankamai, ne taip, žvengia iš senų foto, kaltina pamiršus, kaip pačios mokėmės..

nesuprantu, bet vis tiek galim apie tai pakalbėti smile.gif gal imsiu suprasti.

bet čia tas amžinas naujokių ir ne naujokių klausimas, šimtą kartų aptartas, apsipyktas ir susitaikytas, o kaip iškyla, taip iškyla. velniai žino, kodėl jis toks aštrus šioje temoje. o gal ne tik šioje, o apskritai? smile.gif
Atsakyti
Put put put... user posted image

SAY , ok... prie butielkos pakalbėsim, gerai? mirksiukas.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti